jennie 00

New member
../images/Emo32.gif

וווווואי אנשים היום חזרתי מטיול יומייייים היה כזה נדדיר חבל על הזמן בעע וואי היה כזה צחוקים יום ראשון קרגעו לנו ת'תחת עם מסלול של איזה 5-6 שעות לפחות ואני לא מגזימה (עלינו על רמת הגולן) יום השני היה יותר חפיפ ויותר צחוקים לא משנה הקיצר ממש נהנתי אתם מוזמנים לשרשר לפה כול מיני שרשורים שהם לא קשורים לקפוארה

Mr HaiM

New member
יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

העיקר שנהנית
חח יאללה חפיף 5 6 שעות הליכה פחחח עלק חפיף טוב אנחנו שמחים שחזרת!!! מקווים שנהנת שם

PernaLonga

New member
אני עכשיו (לפני רבע שעה) מהגדנ"ע

מי שלא יודע זה 4 ימים של טירונות צבאית... אני כולי מסריח (4 ימים בלי מקלחת ומלא מלא ריצות וזחילות בחול +בוץ...!!!) 6 שעות שינה ביום!!! וכל רבע דקה צועקים... כן המפקד!!! בשיא הכוח... אבל תאמינו לי חוויה... לא שווה לא ללכת... אבל אני מזהיר אותכם..... זה מאוד מאוד מאוד קשה אפילו לקפואריסט שנמצא בכושר... נ.ב. שמתם לב כמה נקודות יש בהודעה הזאת... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

thorondor

New member
אין צורך לחטוף התקף לב.

הרבה טיולים שנתיים, אירועים חוץ-בית-ספריים (כולל גדנ"ע) בוטלו בהרבה מקומות בארץ עקב עיצומי המורים.

PernaLonga

New member
חחח התקף לב...

ואם אתה צודק אז... נענע בננה לנו לא בוטל...

jennie 00

New member
וווווואי פרנה מה כבר טירונוץ'../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בן כמה אתהההההההה?!?!?!?¿

PernaLonga

New member
גדנ"ע זה לא בדיוק טירונות...

עושים את זה בכיתה י"א (כמוני... עכשיו אני בן 16) וזה כאילו טעימה קטנה ממה שיחכה לי בצבא וטירונות. אצלי זה היה בבסיס שדה בוקר שנמצא מטר משדה בוקר (כאילו שזה לא היה ברור). למדנו שם להשתמש ב M-16 לפרק אותו ולנקות אותו... כמו כן איך מתנהגים תחת אש וכל מיני דברים שקשורים לצבא...

Bantus

New member
לירות ב-M-16 זה הכי כיף בעולם!!!

אבל פעם ראשונה זה היה מה זה מלחיץ, כי כולם שוכבים בשורה, ואז אתה רואה את זה שמשמאלך יורה, ואתה רואה אותו זז מההדף וזה מה זה מפחיד. זה לךא שהוא זז הרבה, אבל גם התזוזה הקטנה הזאת זה מפחיד. אבל סך הכל - זה כיף אחושרמוטה!!!

Bantus

New member
לירות ב-M-16 זה הכי כיף בעולם!!!

אבל פעם ראשונה זה היה מה זה מלחיץ, כי כולם שוכבים בשורה, ואז אתה רואה את זה שמשמאלך יורה, ואתה רואה אותו זז מההדף וזה מה זה מפחיד. זה לךא שהוא זז הרבה, אבל גם התזוזה הקטנה הזאת זה מפחיד. אבל סך הכל - זה כיף אחושרמוטה!!!

preguica

New member
גם חברים שלי היו בזה...

היו לי גם חברים שהיו בזה... אבל הם עשו את זה בכיתה ט'....

PernaLonga

New member
כיתה ט?????

אז זה ממש לא זה.... גדנ"ע עושים רק בי"א. אולי אתה התכוונת לשל"ח או משו.

preguica

New member
לא של"ח...

אז כנראה שזה לא בדיוק אותו דבר יכול להיות שזה היה גדנ"ע אוויר או משהו כזה...

PernaLonga

New member
תראה יכול להיות זה היה משהו

שקשור לצבא אבל גדנ"ע עושים רק בי"א

Bantus

New member
זה תלוי...

נגיד שאנחנו יצאנו שנה שעברה, כל הבנות נלחצו בגלל זה, אבל בסוף יצא (ממש במקרה) שכל הבנות הממש שרוטות היו ביחד באותה קבוצה, עשינו למפקדת את המוות והיה כאלה צחוקים, ובכלל לא היה קשה, אולי בגלל שזה בנות... באיזה בסיס גדנ"ע היה הגדנ"ע שלכם?

למעלה