T C B M A N

New member
השבוע על אלביס:

1. ערוץ 23: יום שבת 28.2.2004 "סופשבוע ב-23 - ענקי מוסיקה אמריקאים": שידור מחזורי ורצוף עד יום א` ב-08:00, בנושא ''ענקי מוסיקה אמריקאים''. בין התכניות: ''קוינסי ג`ונס - בכיס הקטן'', ''ג`ימי הנדריקס ולהקת הצוענים'', ו''אלוויס פרסלי'' - קונצרט שנערך בהוואי בשנת 1973. 2. ערוץ 8 יום ה` 4.3.2004 23:15 סאן רקורדס - עושים רוק טוב ב-1950 הקים סאם פיליפס בממפיס חברת תקליטים והקליט בעיקר אמנים שחורים וכפריים ללא השכלה מוסיקלית. לסאן רקורדס צליל ייחודי, שמשפיע על המוסיקה עד היום, ובין כוכביה אלביס פרסלי, ג`וני קאש ועוד

Bugracer

New member
היום קיבלתי את שאר הדיסקים ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

של סדרת Follow the dream סה"כ 31 דיסקים חודש הבא יוצא דיסק נוסף בשם The impossible dream הופעה מינואר 1971 צריך להכין 130 ש"ח נוספים
אופיר

היום קיבלתי שני דברים שחיכיתי להם

1) סוף סוף חיברו אותי ל ADSL במחשב החדש שלי 2) הגיעו שני העותקים של הספר "ג'סי - הרפתקאה שלאחר המוות של אלביס פרסלי" מאת המחבר Brian De Val. שני הספרים הגיעו חתומים על ידי המחבר והקדשה בכתב ידו. עותק אחד ניתן במתנה למועדון המעריצים וייתכן ועותק זה ישמש כפרס באחד מהאירועים שהפורום והמועדון מתכננים לערוך בעתיד. בנוסף, לאחר שקיבלתי את רשותו של המחבר, הספר יתורגם לעברית (אחרי שאני אקרא אותו) ויפורסם בהמשכים כנראה בפורום או באתר מועדון המעריצים. אין לי אישור להוציא תרגום מלא של הספר לעברית, לצורך כך צריך אישור גם של המו"ל שערך את הספר.

Bugracer

New member
רון בחיאת ראבק מאיפה הבאת את -

העקומות האלה
תעשה חיים פוצ'י

בילביס

New member
יש יפה ביניהן

השנייה בתמונה השלישית יפה. אבל רון אני מקווה שעשית מין בטוח שם, כי אחוזי חולי וחולות האיידס הוא בשפע. אבל אני לא מבינה למה לא שמת תמונה אחת של הקרנבל. בילביס

לראות את מי שנוסע להוואי | ../images/Emo47.gif

נשארו פיינליסטים בודדים שיש להם סיכוי לזכות בחופשה חלומית בהוואי. היום בבלוגTV- בשעה 20:00 קמילה מארחת את המועמדים המובילים בתחרות "המירוץ להוואי". כולם מוזמנים.
וחדש בתפוז
מהיום אפשר לראות עם מי מדברים בצ'אט. צ'אט מצלמות חדש עלה בפורומים, המאפשר צפייה בו זמנית בארבע מצלמות שונות. מהיום ניתן לראות עם מי מדברים, גם בפורום. השירות עלה בצ'אטים בפורומים בלבד, ולא ניתן להגיע אליו דרך הצ'אט הרגיל.

Bugracer

New member
הופעה נוספת מינואר 71' יצא חודש הבא

מסדרת Follow the dream שם האלבום The impossible dream

בילביס

New member
דעתי על הפורום

הפורום באמת מושקע מאוד. אני אוהבת את כל מה שכותבים פה (פרט למה שקרה). בילביס

למעלה