nas20

New member
מכירים??

יש את ההודעה הזאת שמופיעה במחשב כאשר הדף לא זמין.... מה קרה כאשר לובה הצטרפה לדבי האינטרנט?? ------------------> בתמונה שלפניכם...

מי ירצף את הבית שלי ../images/Emo140.gif

פורום תכנון שיפוץ ובניה מארח את שרית פישר-בראז מ"נגב" שתענה לשאלותיכם בנושא פרקטים. האירוח יתקיים היום בשעה 15:00 שרית פישר- ברא"ז, נמצאת בחברה כ- 10 שנים ומשמשת כמנהלת המוצרים המיובאים ע"י נגב בלעדית כגון: הברזים של חברת Hansgrohe, הכלים הסניטרים של חברת Villeroy&Boch וכן מוצרי הפרקט של חברת TARKETT. פישר - ברא"ז, הינה בעלת ידע נרחב בכל הקשור לעיצוב חללי האמבטיה וחדרי המגורים. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו

LoLo16

New member
יש תחפושת לובה מוכנה../images/Emo70.gif...../images/Emo12.gif

דודה שלי אמרה לי שהיא ראתה היום בהפנינג את הג'קט סופר של לובה, ועל תג השם כתוב "בסייידר"... (
קשה לכתוב "'סדר"
) מעניין אם לקשת יהיו אחוזים ברווחים של התחפושת..

Woogyman

New member
זאת אחת התחפושות הכי נמכרות ../images/Emo110.gif

ועל הג'קט כתוב "ב...סדר".

מלאכית16

New member
איפה היצירתיות בימינו../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כל הכיף זה לנסות ולבנות לבד תחפושת.. שנה שעברה הכנתי תחפושת לבד, לפני שנתיים.. זה הכי כיף לאגור פריט פריט, עד שמגיעים לתחפושת השלמה.
ואם כבר מדברים על תחפושות- באתר של אנ"ה העלו מדריך תחפושות לפורים. איך להתחפש לכל הדמויות (טוב, בדיוק לשלוש
) בעצמכם...

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סופסוף אדם נורמלי../images/Emo70.gif

מה הכיף בלקנות תחפושת
כל הכיף זה לעבוד על התחפושת
אני עכשיו השגתי חצי (
) מהתחפושת שלי, אני מזה מפחדת שלא יזהו אותי...

LoLo16

New member
הנה התחפושת שלי של שנה שעברה->

אני תפרתי את השמלה והכל, ובגלל שעבדתי כל כך קשה על התחפושת הזאת אני כל כך אוהבת אותה.. (למרות שאני נראית קצת כמו ז*נה..
) וד"א, אני רוקסי הארט מהמחזמר/סרט "שיקאגו"...

LoLo16

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מלאכית16

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

זה יפיפהההההה..
מממ...אני חולה על הכנת התחפושת לבד...זה כל כך כיף.. זו ההנאה שלי בפורים- ללכת בגאווה עם תחפושת שאני הכנתי. זה גורים לפורים, ולהכנות לו, להיות כל כך מהנות...

PopPy

New member
../images/Emo45.gif

ואני השנה לא התחפשתי לדמות מאנ"ה כי אני יודעת שיותר מדי אנשים מהשכבה שלי יעשו את זה, וזה ייצא סתם נורא לא מקורי.. ואני גם חקיינית נוראית
וכנראה גם במקום החגיגות המסורתיות בבצפר נהיה באיזה מועדון, אז בכלל רציתי תחפושת קצת יותר "אלגנטית", כך שאני מתחפשת לאליס (
), הדמות מהמשחק מחשב שהיא בעצם אליסה בארץ הפלאות שהשתגעה לחלוטין. חסרים לי רק להשיג סינר לבן מתאים, ובעצם סיימתי (ויש לי סכין שווה ביותר ^-^. רציתי להסתובב עם סכין מטבח אמיתית, אבל הגעתי למסקנה שלאור העובדה שאני בנאדם עצבני והאנשים מהשכבה שלי שתורמים הרבה להיותי עצבנית יהיו באיזור, זה יגמר ברע ^^; וגם לא יכניסו אותי לאף מקום עם סכין מטבח :X). אבל בשנתיים הקודמות התחפשתי ללימור (אצנו עוברים בצפר אחרי כיתה ח', כשט' זה כבר תיכון עם אנשים אחרים אז אפשר להגיד שמחזרתי את התחפושת של ח'
), ועשיתי את הכל לבד. השגתי חצאית וחולצה בצבע כסף מנצנץ עם כל מיני חרוזים מטורפים, הכנתי (וגם אימצתי
) שרשראות מטורפות שמתאימות, מצאתי פאה ג'ינג'ית בתסרוקת שעומדת כלפי מעלה כולה, התאפרתי בהתאם ואת השמלה מלאתי בתמונות של לימור, שמעון ושוקי, לוגואים של רב"י וסטיקרים כדי שלא יהיה לרגע ספק לגבי מהות התחפושת
. בשנה השניה זה כבר היה פחות מקורי (לא נתקלתי בלימור אחרות, אבל בכל זאת הייתה את התחרות הקטנה הזו באולפן.. זוכרים? כשמיקי גבע יצא מאיזה חור בין כל הלימור-וואנאביז?) אבל עדיין זה לא היה נפוץ.

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאת זה אני חייבת לראות!

את מתחפשת לאליס??? איזו מדליקקקקקקקקקקקקקקההה
אני רציתי להתחפש לכלה רוצצחת כזה ביד אחת אני מחזיקה זר יפה של כלות וביד השניה סכין\גרזן ושהשמלה תהיה כזאתי פרועה ובכלל-אני אהיה פרועה
[מתאים לי לאללה! חחח להתפרע ולהשתולל ולהיות כלה ממש ממש לא נורמאלית! חחח] אבל אין לי שימלה ואתמול הייתי אצל חברה ושכחתי לקחת את המסכה של הצעקה ואת הדברים של הרוצחת ולא ממש יצא לי לראות אותה עד פורים
אני מחפשת בכוווול מקום שמלת כלה ואני לא מוצאת! ואפלו סתם שמלה
אף אחת לא יכולה לתת לי ולי אין אפילו שמלה אחת בארון[שונאאאאאאאאאאאאת שמלות! יאק
] בקיצור אין לי למה להתחפש אבל הרעיון ממש נחמד לא

למעלה