../images/Emo45.gif
ואני השנה לא התחפשתי לדמות מאנ"ה כי אני יודעת שיותר מדי אנשים מהשכבה שלי יעשו את זה, וזה ייצא סתם נורא לא מקורי.. ואני גם חקיינית נוראית
וכנראה גם במקום החגיגות המסורתיות בבצפר נהיה באיזה מועדון, אז בכלל רציתי תחפושת קצת יותר "אלגנטית", כך שאני מתחפשת לאליס (
), הדמות מהמשחק מחשב שהיא בעצם אליסה בארץ הפלאות שהשתגעה לחלוטין. חסרים לי רק להשיג סינר לבן מתאים, ובעצם סיימתי (ויש לי סכין שווה ביותר ^-^. רציתי להסתובב עם סכין מטבח אמיתית, אבל הגעתי למסקנה שלאור העובדה שאני בנאדם עצבני והאנשים מהשכבה שלי שתורמים הרבה להיותי עצבנית יהיו באיזור, זה יגמר ברע ^^; וגם לא יכניסו אותי לאף מקום עם סכין מטבח :X). אבל בשנתיים הקודמות התחפשתי ללימור (אצנו עוברים בצפר אחרי כיתה ח', כשט' זה כבר תיכון עם אנשים אחרים אז אפשר להגיד שמחזרתי את התחפושת של ח'
), ועשיתי את הכל לבד. השגתי חצאית וחולצה בצבע כסף מנצנץ עם כל מיני חרוזים מטורפים, הכנתי (וגם אימצתי
) שרשראות מטורפות שמתאימות, מצאתי פאה ג'ינג'ית בתסרוקת שעומדת כלפי מעלה כולה, התאפרתי בהתאם ואת השמלה מלאתי בתמונות של לימור, שמעון ושוקי, לוגואים של רב"י וסטיקרים כדי שלא יהיה לרגע ספק לגבי מהות התחפושת
. בשנה השניה זה כבר היה פחות מקורי (לא נתקלתי בלימור אחרות, אבל בכל זאת הייתה את התחרות הקטנה הזו באולפן.. זוכרים? כשמיקי גבע יצא מאיזה חור בין כל הלימור-וואנאביז?) אבל עדיין זה לא היה נפוץ.