LadyG

New member
כי גרימבל זה אופי...כי גרימבל זה...

גרימבל הוא אבי חידון הרוק בפורום, אבי דו קרב הגיטריסטים, האמרגן שהביא לארץ את משחק ה- BPD וגייר אותו. ואיך עושים החלטה כזאת בלי להתייעץ איתנו? אבל יקירי, אם זה מתאים לך - אנחנו פשוט נצטרך להתרגל. לאט לאט. אוהבים אותך הרבה גרימבל גרמבל הגמד הענק.

HelterSkelter1

New member
../images/Emo44.gifג'ימי הנדריקס ולהקת הצוענים

סרט תעודי על הנדריקס, שכולל ראיונות וקטעי הופעות. בשידור מחזורי (נראה לי שזה כל השבוע) בחינוכית 23 (מתחיל היום, יומשישי, ב15:00).

Solstice Coil בהופעה עם Rakasta

ערב משותף של שתי להקות המבצעות פרוג-רוק אלטרנטיבי. ההופעות יתקיימו ביום שישי, 5.3.2004, בשעה 22:30. בהייניקן הבימה קלאב, תרס"ט 2, תל אביב. פרטים על הלהקות Solstice Coil - חוזרים לאחר שנה של הופעות מחווה לרדיוהד, עם חומר מקורי חדש ומושקע בהרכב חזק ומחודש. Rakasta - לאחר צבירת קהל בחיפה ובסביבה, הלהקה נודדת לתל אביב על מנת להרחיב את הצלחתה.

Boo9ie

New member
אממ....zepplin ?!

במאמרים רשום led zepplin וזה בהחלט צורם בעין. במקום אחר זה היה מתקבל כעלבון...אז כאן?! כך שאם אפשר להוסיף E קטנה
אגב, היום ב 29/2 - פעם בארבע שנים
תאריך נחמד(?) להיוולד בו, כמעט ולא מזדקנים.

Boo9ie

New member
וחם לי...אני היחידה שגל החום הזה

מפריע(?) לה? (=עדיין לא הגעתי למסקנה אם זה טוב או רע) אבל זה בסדר לא מקטרת, נמאס לי לפחד מכל מכונית עם כוונות דורסניות ורטובות...

בקשר לזפלין זו אשמתי

שילוב של דיסלקציה קשה ועייפות קלה אי שם לפני חצי שנה וחסר תשומת לב מאז,אבל אני בטוח שנווש תתקן כשתראה. ועכשיו כשקפץ עלינו הקייץ זה הזמן להוציא מהקייץ את האלבומים החמים והקופצניים יותר (יש לי כאלה?) ולהכין את המערכת לאביב, זמן טוב לשאול מה מתאים לכם במערכת כשחם? אגב, הניק הישן היה בכוונה הפעם...

noosh

New member
אגב זפלין...

עכשיו יש שלושה שירים שלהם בגלגל"צ במסגת הדו-קרב (ביניהם לבין הדורז, הפעם) אולי שירים קצת בנאליים, אך בכ זאת נחמד מאוד
ובקשר להערתך - יתוקן, כמובן

Boo9ie

New member
היפ הופ הוריי

אממ...אגב גלגל"צ מזכיר לי (אחח...הנוסטלגיה) איך פעם נסעתי באוטובוס (עלי להוסיף כרגיל?!) ושמעתי לפתע ללניה, מוזר בהחלט. תחילה בדקתי את הדיסקמן שלי במקרה שהשתרבב לשם בטעות דיפרפל ואת השכניים לצידי (=היו עסוקים בתיכנונים מרחיקי לכת בנוגע לשיטת שחיטת חתול השכנים) ואחרי שפסלתי את כל האפשרויות, הגעתי למסקנה שזה אפשרי ובאמת משמיעים שם משהו שלא עונה על ההגדרה של ממשיכות שושלת פיק (
) או (ח)ר(א)וני (
) בוגי, נזכרת בנעוריה.

noosh

New member
תתפלאי, גלגל"צ לא כ"כ גרועים...

כלומר, ברוב שעות היממה הם כן, אבל כשזה מגיע ללילה... "שתיקת הכבישים" (בין חצות ל-2:00 בלילה) היא תכנית מעולה, שרוב שירים המושמעים בה הם פשוט טובים.. כבר יצא לי לשמוע בה זפלינים לרוב, את ללנייה לא פעם ולא פעמיים, ג'פרסון איירפליין ודורז וביטלס, לאונרד כהן ואפילו אחרית הימים, ואפילו את I Talk to the Wind שמעתי פעם אחת
וכמובן עוד הרבה אמנים ולהקות... בהחלט מומלץ ללכת לישון עם התכנית הזו ברקע, תמיד נכונות הפתעות וזה תמיד-תמיד נחמד

eddi26

New member
כרטיס להופעה בהשתתפות דייויד גילמור

ההופעה תתקיים באחד באפריל השנה בלונדון. דייויד גילמור מופיע בתור אמן אורח. פרטים על ההופעה כאן. הכרטיס במיקום מעולה ואני מוכר אותו במחיר עלות. לפרטים: [email protected].

iliG

New member
THE ALTERNATIVE FRIDAY ROCK SHOW

THE ALTERNATIVE (הליין האלטרנטיבי) מציג: FRIDAY NIGHT ROCK SHOW ערב של הופעות ותקלוט עד הבוקר. ========================== הופעות של : טיפות. THE JOHNSONS. בין ההופעות ועד הבוקר יתקלטו דיג'יי שחר שפירא ודיג'יי אור כחלון. ====================================== יום שישי - 12.03.2004 תאטרון תמונע. רחוב שונצינו 8, תל-אביב. פתיחת דלתות - 23:00. כניסה - 60 ש"ח, 50 ש"ח עם הזמנה. לפרטים ושמירת הנחה בקופה: 067-329999. ====================================== טיפות - רוק אלטרנטיבי בשילוב כלי נשיפה ונגיעות אלקטרוניות בדרך לאלבום הבכורה. The Johnsons - טריו רוק אלטרנטיבי, באנגלית, בדרך לאלבום בכורה. ====================================== http://www.the-alternative.co.il http://www.johnsons.tk

hells bells

New member
ראיתם שיש אופציית tv בצ'אט?

פלאי הטכנולוגיה מי היה מאמין.....

ThePiper

New member
אולי גם אתם תזכו לראות...

את הפלא שקוראים לו הלסי =) אחחח כמה התגעגעתי אליכם אנשים.

RoMCk

New member
כן היא עדיין מתקיימת

היא מתקיימת בהופה בתל אביב האנגר 11 ובחיפה לא יודע איפה בתאריך 28.2 בתל אביב אני לא יודע מאיפה להשיג כרטיסים אם תדע תגיד לי

למעלה