itstzar

New member
צריך לבדוק, מפריס פרסה שוסע שסע

ומעלה גרה, אם יש הכל, למה לא ?

ROZELESS

New member
מה לבדוק ?? למה בכלל לבדוק !!

לגשת לסופר הכי קרוב ( או ללכת לצוד אחד כי ככה זה משרה אווירה של ניצחון על הסטייק וגם מוסיף לטעם .. חח ) ולקנות נתח בשר פילה ( חח פילה עלק .. חח ) של טארג .. ולפעול לפי הוראות המתכון .. מומלץ וחצי ... חחחחחחחחחחחחחח

אם כבר מדברים על אוכל...../images/Emo21.gifכנסו!

יש לי שתי שאלות לכולם: 1- מה אתם הכי אוהבים לאכול? 2- מה אתם יודעים להכין...?

itstzar

New member
הממממ, fooood |מזיל ריר|

אוף נהייתי רעב, אני אוהב לאכול ואני יודע להכין מה שאני אוהב, ואם לא אז אני לומד להכין, ספגטי, לזניה, פיצה (קצת אוכל איטלקי מה רע
) לשון מתובלנת היטב ברוטף פטריות, שמנת עם תותים (ובננות - טוב, לא ממש אוכל ולא ממש בעיהלהכין, אבל תודו שכמה פשוט כמה טעיםםםםם :) ) וכל מני סוגים של עוגות שוקולד שאני נהנה לחסל ומישהו צריך להכין לא :), אה ושחיים לא יהרוג אותי, פחזניות ממממ יאמי טוב נו, ככה זה שאפשר לאכול מה שרוצים בלי להעלות גרם מיותר

אני יודע להכין הרבה דברים

זה הדברים שאני הכי הרבה אוהב לאכול ויודע להכין ארוחות חמות: אוכל אוזבקי שנקרא PLOV - מאוד טעים, אורז בשר וגזרים וגם כשר צ'ילי - אין צורך להסביר UHA - מרק עם דגים, מאכל רוסי אני חושב דברים מתוקים: בלינצ'ס עוגת תפוחים רולט - עוגה עם אגוזים ומישמש עוגת סטודנטים - עם גבינה, נקראת סטודנטים, כי כאשר אתה חייב ללמוד ואין לך זמן זה עוגה שאפשר להכין מהר מאוד

אני

יש לי כמה דברים שאני מתמחה בהם.... 1-פיצה 2-סלט כרוב סיני 3-מרק גריסים (לא נשמע משהו אבל זה ממש ממש טעים, אחרת לא הייתי טורחת ללמוד) 4-עוגת שמרים וקינמון (מסובך אבל שווה את התוצאה) 5- פסטה ורטבים למיניהם, כמובן. זה הכי קל. ובכ"ז תמיד טעים.

Chakotay

New member
אני יודע שלושה דברים

בכולם יש ביצה! אני יודע להכין: ביצת עין! חביתה! והפיניש! המאכל שאני מתמחה בו(!!!): ביצת עין הפוכה!

למעלה