14מתן

New member
../images/Emo32.gif

כבר מלא זמן מדברים פה על קלי קלארקסון ועל פורום בשבילה אז מי שבעד לפתוח לקלי פורום שישרשר
להודעה הזאת

Im The Sun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

לא ממש אכפת לי כאילו היא בסדר... טוב נו יאללה תפתחו, יש לכם את ברכתי

TheRasmus

New member
בשביל זמרת של One hit wonder?

המממ אני לא מאמין שיהיה אפשר לפתוח פורום רק עליה, כלומר כבר כמה אפשר לכתוב עליה? אם כבר צריך לפתוח פורום של כל התחרויות איידולים האלו ובפורום זה ידברו בין היתר על קלי קלארקסון. בכל אופן אם יעשו הצבעה אני לא אתנגד שיתפחו לה פורום.

C o s m i C

New member
ONE HIT WONDER?!?!?!?1?!?! אה ו../images/Emo127.gif

כנראה שאתה ממש לא בעניינים כי קלי היא כוכבת אמריקה. בנתיים כל שיר שהיא הוציאה הגיע לטופ 20 נראה לי. וזה ממש מכובד. a moment like this היה מספר 1 למי יודע כמה שבועות (ועדיין משמיעים אותו בכמה מקומות!!). הוא קפץ ביום אחד במצעדים מ52 ל1. Miss Independent היה מספר 1 לשישה שבועות באמריקה. low פחות הצליח כי היא הופיעה איתו רק פעם אחת בradio music awards כי השיר יצא כסינגל כשהיא קידמה את האלבום שלה בעולם. the trouble with love is גם הגיע למקומות מכובדים והוא שיר של פסקול הסרט "love actually". הוא עדיין עולה במצעדים. זה לא נקרא one hit wonder בספר שלי..לא יודעת מה איתך.. ד"א...בקשר ללפתוח לקלי שלי פורום..אני כבר מילאתי את הטופס של בקשת פתיחת פורום אבל עדיין לא שלחתי כי רציתי לשנות כמה דברים שכתבתי ולהתעייץ עם כולם..תכננתי לשלוח את זה ביום ראשון.

C o s m i C

New member
תודה חמוד!

ממש תודה שאתה עוזר לי!!! אני מעריצה ענקייייייייית של קלי כבר מאז אמריקן איידול ואני מתהההההההההההההה עליה. אני ממש מעריכה את זה שאתה עוזר לי אנשים לפורום!

TheRasmus

New member
חח דווקא אני כן עוקב אחריה

בארץ היא כן הייתה זמרת של One hit wonder כי עובדה שלא משמיעים אף שיר שלה בתחנות הרדיו חוץ מA moment like this A moment like this היה השיר הכי מצליח שלה ומכר הכי הרבה, Miss Independent שיר חמוד אבל מתי הוא היה 6 שבועות מקום 1 במצעד של הבילבורד??? אולי של ההשמעות. כי לא זכור לי שהוא עבר את המקום ה9. Low שיר נוראי שלא הצליח בשום מקום. The trouble with love אמנם נכנס להרבה מצעדים בעולם (היא צריכה לנשק ליוצרים של הסרט את הרגליים) אבל למקומות מבישים. ובינתיים אנחנו לא נמצאים באמריקה, אנחנו נמצאים בארץ. ולכן זאת התשובה שלי. טוב אין טעם עוד להתווכח כי שלא תביני אותי נכון ממש אין לי שום התנגדות שתפתחו לה פורום, פשוט אמרתי שהיה יותר מתאים אם היו פותחים פורום של הפופ איידולס למיניהם ובין היתר ידברו בו על קלי. שיהיה לך המון בהצלחה בפורום שלך.

14מתן

New member
דווקא miss independant

נדמה לי היה בכל תכנות הרדיו הגדולות בארץ

TheRasmus

New member
ברדיו BU הוא בכלל לא הושמע

בגלגל"צ בקושי השמיעו אותו והוא בכלל לא נכנס למצעד. זה שיר נחמד, אבל הוא בכלל לא היה להיט...

14מתן

New member
../images/Emo127.gif

חשבתי שזה ברור ה
שלי כי אני התחלתי את ההודעה אבל בכל זאת...... חחחח

NiKi†a

New member
מתן שתוק ולך לביצפר!../images/Emo13.gif

מה אתה עושה בבית פושטק?!

14מתן

New member
חחחחחחחחח כבר רציתי לשאול