לכל חברי הפורום... ../images/Emo77.gif

שיהיה לכם סוף שבוע מופלא, למרות הגשם
ולמרות שממש קר
דווקא זה הזמן להשאר במיטה
עם כוס שוקו חם
ואולי לראות קצת טלוויזיה..
ואולי לקרוא איזה ספר טוב
, ואם בכל זאת אתם יוצאים מהבית
אל תשכחו לקחת אתכם
ובקיצור, איפה שלא תהיו בסוף-השבוע הזה (אני במקרה בבית, קר מדי בחוץ בשבילי!
) שיהיה לכם כיף כיף!!! אוהבת מאוד
יעל
נ.ב- סורי על התקפת ה"ריגשי", עברה עליי התחרפנות קלה כי אני די חולה..
אבל באמת התכוונתי לכל מילה! לילה טוב

../images/Emo41.gifפגישה, חצי פגישה - מפגש פורום../images/Emo41.gif

חבובים וחבובות, בואו נפגש! אני ממליץ על מקום מרכזי קרוב לתחנת רכבת. שרשרו הצעותיכם!

../images/Emo187.gifהפטריות שאחרי הגשם ../images/Emo183.gif

היום ב-12:00 תתארח הנטורופאטית ד"ר נאוה בויום בפורום רפואה משלימה ותענה לשאלותיכם בנושא התמודדות אלטרנטיבית עם מחלות החורף. ניתן להכניס כבר עכשיו שאלות בפורום.
הערב ב-21:00 פורום חירשים ולקויי שמיעה מארח את משה קילים, מנכ"ל חברת מהלב שיענה על שאלות גולשים בנושאי הנגשת מוסדות ציבור, פרוייקט "שומעים מכל שורה" וכן שאלות הקשורות באבזרי עזר למכשירי שמיעה.

שרון ת

New member
../images/Emo140.gifמסכימה איתך באמת זה הזמן אני

מחכה כל הקיץ לחורף רק בשביל זה
והחלמה מהירה שיהיה....

גם לי!

בכמה יחדיות את? היום הייתה לי בגרות של יחידה במתמטיקה......איך היה לך?

חח גם לי הייתה של יחידה! והיה אחלה

קיבלתי מאה- בדקתי את התשובות..
איך היה לך?!!?!?!?!?!?!!?!??!? נתקעתי עם הגרף אבל בסוף הסתדרתי:)

חחח היה קלל

גם לי היה קל וקיבלתי 145 ..חח זה כאילו 100... פשוט במשוואה הראשונה שכחתי לבטל את התשובה הראשונה.. את ה1.. דווקא עם הגרף הסתדרתי :) אחח הלוואי עלי עוד מבחנים בכזאת רמה.... חח בלי לזלזל אה?

actress

New member
קודם כל נראה אם בכלל רוצים ואז...

זורמים כי עכשיו לחלק מהאנשים פה זה תקופת הבגרויות וכו'...

כל מי שרוצה מפגש שיעשה ../images/Emo45.gif

אני בי"ב והבגרויות שלנו מתחילות רק אחרי פסח (חוץ מתאטרון שזה ממש בפסח)

mary lou

New member
למי יש בגרויות עכשיו?!?!

טוף... אם למישהו יש שיהיה לו בהצלחה... לי בכל אופן כל האיכסה הזה מתחיל עוד כמה חודשים :) אה ו...

הסרט המזרחי הראשון בקולנוע ../images/Emo45.gif

היום ב-19:00 פורום מוזיקה מזרחית מצדיע לסרט המזרחי (הדכאוני) הראשון שפורץ את מחסומי הוידאו ומגיע לבתי הקולנוע ברחבי הארץ- "תני סימן חיים". פורום מוזיקה מזרחית ובלוג TV מארחים את תמיר גל- כוכב הסרט, ירמי קדוש- התסריטאי וימין מסיקה- במאי הסרט. ניתן להשאיר שאלות לכל אחד מהם כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 פורום הורים לתינוקות מארח את יעל גרזון, מומחית בעיסוי תינוקות, שתענה לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להשתתף בדיון.
פורום חתולים יוצא במחאה נגד פיזור רעל נגד חתולים בערים הגדולות. בואו להביע דעתכם בפורום.

שאלה קטנה.. ../images/Emo186.gif

מישהו יודע אולי באיזה אתר יש פורום תסריטאות?.. או אולי יש פה מישהו שמבין.. ובא לו לעזור לי קצת במשהו..? אם כן- בבקשה שישלח לי מסר
תודה. ממני יעל..

למעלה