ז י ק ו

New member
לזיקו יש מסנג'ר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז מי שרוצה.. מעוניין.. חושק.. מוזמן לבקש אותו ממני במסר
!!! |

שובה של החמימות../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

הבלוג שלי עודכן (לא יודע אם זה באמת מעניין, אבל בכל זאת חשוב שתדעו), והשבוע: איך בדיוק אנחנו אמורים להתייחס לאקס שלנו בלי להתבלבל והאם באמת אפשר לשכתב את "ספר החוקים של הפרידה" שקבעה החברה שיעורים באהבה שבוע טוב לכולם!

stefan10

New member
תודה .אותי זה אכן מעניין

לא מצליח לכתוב הודעות לאישי .נעים מאד.שמי....

ז י ק ו

New member
סקרים ../images/Emo47.gif

אני מנצל את ההודעה לעדכן אתכם בכתובת המקוצרת של הפורום: forums.tapuz.co.il/gaybears הנה סיכום הסקר האחרון של מה זאת אהבה?
40% אהבה בשבילם זה לקום בבוקר עם חיוך ומסביבם מתעופפים פרפרים
27% עוד לא חוו אהבה אמיתית ואינם יודעים מה זה
13% אומרים שבשבילם אהבה זה כאב לב, כל פעם להתאכזב מחדש
7% מאמינים שאהבה זה ניצול רגשי של שני צדדים משהו כמו דפוק וזרוק
7% חושבים שאהבה זה למעשה אוזן וכתף לעזרה תמידית
0% אין דבר כזה אהבה וגם לא יהיה
0% סתם סטוץ - זיון לא משהו שמעבר לזה סיימנו עם הסקר הזה, ועכשיו הועלה סקר חדש ברעיון של פופקורן בהמשך להודעתו על מפגש פורום דובים של תפוז 2004 האם אתם בעד/נגד/מלפפונים/חצילים למפגש פורום ?

טו בשבט נטיעות יער הגאווה../images/Emo34.gif

דובים חביבים ראו זאת כהזמנה אישית ואולי בעוד כמה שנים נציב כוורות דבורים שיהיה מה ללקק
)):) הטקס והנטיעות ביום שבת טו בשבט ה7 לפברואר הסעות מרכבת מרכז תל אביב, יוצאות בשעה 10:30 בדיוק!! עלות 50 שח וזה כולל מחיר עבור שתיל, להרשמה להסעות :03-5167234 066-891234 הקדימו להזמין מקום בכדי שנוכל לתכנן כראוי חג שמייח מיקום: לייד קיבוץ תובל קרוב לכרמיאל,,

ז י ק ו

New member
שירי הילדות שגדלו עליהם ../images/Emo95.gif

הנה כאן, יש כמה שירים מתוכניות טלוויזיה שהיו, כשהיינו קטנים יותר

ז י ק ו

New member
פורום דובים בתפוז הוא הראשון בגוגל

כשעושים חיפוש באתר גוגל "דובים גאים" ישר מופיעה רשימה של האתרים בהם מדובר הנושא. אני גאה לומר שהאתר הראשון שמוצע הוא הפורום דובים גאים באתר תפוז.... סקרים לדובים גלריות לדובים פורום לדובים מאמרים לדובים היכרויות לדובים קישורים לאתרי דובים אז יש סיבה לגאווה או לא ?!

למעלה