DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
פורסם בהתאם לאישורי הפרסום

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo32.gif

הפורום פשוט כל כך מלא הודעות ענייניות שקשורות לקורס, שחייבים גם שרשור אוף לא? אני ממש שנונה היום!

גם אני יכולה גם אני יכולה!

ואפילו יש לי נושא אוף ענייני וחביב להעלות: איזה שיר של הקורס הכי מצחיק אתכם? איזה הכי מרגש אתכם? איזה הכי טחון אצלכם? איזה תוכן של איזה שיא מעצבן אתכם? איזה סולו של מי מהאחיות ובאיזה שיר הוא המועדף עליכם? איזה עוד רעיונות לשאלות "איזה" שיתאימו לרשימה הנ"ל יש לכם? ולסיום: איזה כינוי תתאימו לי כעת: שנונה או פלצנית? יום טוב

AndreaCorr ©

New member
אבל זה לא אוף ../images/Emo12.gif

טוף, נו
איזה שיר של הקורס הכי מצחיק אתכם? מצחיק? לא יודעת אם מצחיק, אבל i never loved you anyway איזה הכי מרגש אתכם? איזה לא?
אממ..everybody hurts איזה הכי טחון אצלכם? בזמן האחרון only when i sleep איזה תוכן של איזה שיר מעצבן אתכם? love you love you קצת מעצבן, תודו. איזה סולו של מי מהאחיות ובאיזה שיר הוא המועדף עליכם? אנדראה, כל שיר
איזה עוד רעיונות לשאלות "איזה" שיתאימו לרשימה הנ"ל יש לכם? הממ..אפשר "איזה שיר אתם הכי פחות אוהבים"..התשובה שלי תהיה intimacy כנראה. ו..איזה מחברי הלהקה אתם מעדיפים..ואממ..לא יודעת מה עוד. ולסיום: איזה כינוי תתאימו לי כעת: שנונה או פלצנית? מקסימה

p i n g o

New member
מה את אומרת!

שרון, תשתי משהו לפני שאת מגיבה להודעות..... משהו שחוקי לילדה בגילך הכוונה

p i n g o

New member
כשתגדלי, תביני.... ../images/Emo123.gif

|אייקון של דניאל אוהב לעצבן את שרון|

p i n g o

New member
כשתגדלי, תביני... ../images/Emo123.gif

|אייקון של דניאל אוהב לעצבן את שרון|

באמת מה קורה עם האייקון החבוב ההוא?

שימו לב: הדבר הצהוב הבא:
מוכרז כ"אייקון של דניאל עונה על השאלות" הוא נבחר רק בגלל שאף פעם אין לו שימוש.. מקופח אז עכשיו יש! מסר לדניאל:

p i n g o

New member
אממ..... מה הייתה השאלה?

ד"א, עוד מישהו פה שם לב לפרסומת "קצין או דוקטור ....? למה לא שניהם?"???

תשובתי לשאלותייך:

-השיר שאני פחות אוהבת: love gives, love takes. זה גם מתחבר לכך שהתוכן שלו מעצבן אותי. אני פשוט לא מסכימה עם מה שנאמר שם. חבר/ת הלהקה שאני יותר אוהבת: מסרבת לענות. פשוט קשה מדי. ו.. תודה

אז ככה..:

-הכי מצחיק: i know my love . שיר מתוק והתחלה שמעלה חיוך. -הכי מרגש: כמובן, everybody hurts -הכי טחון: זה בא בתקופות.. כרגע נראה לי שזה forgiven, not forgotten או toss the feathers -תוכן שהכי מעצבן אותי: say. המילים בבתים די סותרות את הפזמון. -סולו: אני לא יודעת למה שאלתי את זה. לא חשבתי על זה שיבוא רגע בו אנסה לענות על השאלה הזאת בעצמי. אבל שיהיה: קרו ושרון ב- no frontiers בשביל הגיוון. -יש לי עוד רעיונות!: איזה דואט הוא האהוב עליכם? איזה שירים הכי מזכירים לכם משהו שקרה לכם/למישהו שאתם מכירים בחיים? (על שאלה זו עליכם להוסיף את הסיפורים! כן כן.) איזה שיר מספר משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם? איזה שיר עולה לכם ישר לראש כשאתם חושבים על הקורס? היו לי עוד אבל שכחתי. -אני לא נוהגת לסווג את עצמי כך שאשאיר לכם לענות על השאלה. יום טוב וסופ"ש נעים

AndreaCorr ©

New member
בצורה בלתי מפתיעה, אני אענה ראשונה

איזה דואט הוא האהוב עליכם? when the
go blue, כמדומני איזה שירים הכי מזכירים לכם משהו שקרה לכם/למישהו שאתם מכירים בחיים? בואו נגיד ככה.. איזה לא? וואו...יש כ"כ הרבה.. אני אגיד לך שeverybody hurts מזכיר לי את החבר הכי טוב שלי ושonly when i sleep מזכיר לי את חבר שלי..אין לי מושג למה דווקא השיר הזה. אהה..וradio תמיד יזכיר לי אירוע מסויים שאני לא יכולה לכתוב כאן
איזה שיר מספר משהו שהייתם רוצים שיקרה לכם? שאלה קשה..אולי one night איזה שיר עולה לכם ישר לראש כשאתם חושבים על הקורס? אני מניחה שלא התכוונת לשיר של הקורס עצמם
המפ.. נכון יש את השיר the most beautiful girl in the world של פרינס? אז זה מזכיר לי את אנדראה

מגיבה ראשונה??

שרון! ממך לא ציפיתי לזה (אני מופתעת). דווקא כן התכוונתי לשיר שלהם. לא הבהרתי את עמצי כראוי. אבל עכשיו כשאני חושבת על זה- גם זה בסדר. אז עכשיו אני: -דואט אהוב: אמנם רון ווד בעצם בכלל לא שר.. אבל הוא מנגן ותודו ש- ruby tuesday זה שיר פשוט נהדר! גם summer wine ממש נחמד. עוצמתי. -שיר שמזכיר לי משהו שקרה לי/למישהו שאני מכירה: hopelessly addicted מתאר כמעט במדויק את מה שהיה לי עם החבר הקודם שלי. ובהרבה סיטואציות עם חברות טובות אני חושבת על at your side. -הסיפור שהייתי רוצה שיקרה לי: לא מוצאת ממש אחד כזה.. הכי קרוב זה- when he's not around בגלל האהבה האבסולוטית הזו. אבל זה גם קצת פרנואידי
. שיר שעולה לי לראש כשאני חושבת על הקורס: toss the feathers . אין לדעת למה. ערב טוב לכל!

למעלה