דיסק כפול במתנה לכל מי שמגיע למפגש

לא אגלה מה שם הדיסק אבל אומר שהוא יצא לפני מספר שבועות. אז מי שמגיע להופעה בקמלוט במוצאי השבת הקרובה מתבקש לאשר ב -
אמיר

TIATIHUAKAN

New member
יש משהו בבית?

חברה מה קורה איתכם? אני מביא לכם ממיטב הנדירים של המלך ואני לא שומע תגובות. מישהו כאן בכלל מתענין בשירתו של אלויס,כי אני לא ישנתי כמה לילות,שידעתי שאני צריך לקבל את הבה נגילה בביצוע אלויס וכאן קור כלבים,אפילו במחילה של סדאם יותר חם ונעים.ניראה לי שהחברה כאן פשוט מתלהבים מכל הדאווין שבאלויס ולא תכלס מהשירה שלו-חברה אלויס למרות היותו אדם גדול ,אלויס זה המוסיקה שלו,אם אתם לא מתחברים אליה ,אז אני לא יודע. אם אין ביקוש, אז אני אפסיק לתת לכם מהנדירים שלו,זה מימלא חומר למעריצים האמיתיים.

דרדרית

New member
../images/Emo49.gifלבר מצווה של הבן של אריק

מזלט|
שפע ברכות ואיחולים והמון המון שמחה ואהבה לאב ולבן גם יחד

תחרות בבריטניה

לכל מי שרוצה להיות בין הצופים ולמי שחושב שיכול להשתתף כמתחרה יש 3 מקצים: זמרי אלביס מקצועיים, זמרי אלביס חובבים וזמרים מתחת לגיל 16 התחרות תערך בבריטניה בין התאריכים 30 בינואר עד 1 בפברואר 2004. בתוכנית גם יופיע זמר אלביס מוכר באירופה שינסה לשבור שיא בכך שישיר במשך 12 שעות משירי אלביס פרסלי, כאשר בכל שעה ינסה לשיר כ-150 שירים. עוד פרטים כאן

אז ככה ../images/Emo88.gif

לא יודעת לגבי האחרים, אני מכירה את הגירסה הזאת ובאמת מאוד התלהבתי ונהנתי לשמוע אותה בפעם הראשונה. אני בטוחה שהצעירים בפורום שמגלים עכשיו את אלביס יגיבו באותה התלהבות שאני הגבתי בעבר. באופן אישי, יהיה לי עצוב אם תפסיק להביא לנו את הנדירים שיש לך, כי אני מאוד שמחה לשמוע אותם. דרך אגב, הפורום מורכב מאנשים שעובדים רוב השבוע ומתלמידים שאולי עכשיו אין להם גישה למחשבים של בית הספר ואנשים שאולי קצת ביישנים ושלא כותבים אלא צופים פסיביים של הפורום, כך שקח בחשבון שלא יגיבו לכל הודעה ולפעמים גם לא באותו יום. ובמילה אחת: סבלנות

אריק7554

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

לכל מברכיי ובייחוד לדרדרית האהובה

למעלה