למי יש בייבי פייס עכשיו?!

נו...הנה לך!! מאפיונר למופת!
(עכשיו תגידי לי שגם לטוני סופרנו יש בייבי פייס...
)

IMCU2

New member
../images/Emo32.gif

פתחתי עוד טופיק אוף - יש לי שאלה - למה אתם לא משתתפים בשרשורים? חלקכם אומרים לפעמים שהפורום "יבש לאחרונה" וצריך להחיות אותו, וכי יש כמעט רק שרשורי אוף. אבל זה לא נכון, יש ניסיונות לשרשר נושאים על דוסון, אבל פשוט אין היענות - ראו דוגמא לגבי ההודעה שלי על שינוי תסריט, ואת ההודעה של שירה לגבי איחוד. אז יאללה, לעבודה, להתחיל לשרשר! ואני אנצל את ההודעה הזו כדי לומר: מחר יש לי יום הולדת!

shira245

New member
חח לא מתחרטת על שומדבר..../images/Emo113.gif

תמונה נחמדה,אבל אם הייתי פוגשת אותו ככה בסמטה אפלה לא הייתי בורחת.. יותר מנסה לאנוס אותו!
סתםםםם אורלנדו(מהזה השם הזה?) הרבה יותר סקסייייייי

../images/Emo95.gifואם כבר מדברים על בייבי פייס!

הדבר היחיד שהמילה אורנלדו מזכירה לי זה את דיסניוורלד!!!
הו דיסניוורלד..
אממ ובחזרה לעניין! התקשרו מהאגודה זכויות הצ'אד
..הם שמעו שזו הפעם השנייה שאת מאיימת לאנוס אותו ובקשו להודיע לך שבפעם השלישית זה לא יעבור בשקט!
וגם...כל נערה שתפגוש את צ'אד
בסמטה חשוכה ותברח...אובכן...היא קצת אבלה!
מי בורח מדבר כזה?!?!?! מקסימום להתעלף...

shira245

New member
האגודה לזכויות צ'אד..../images/Emo113.gif

ומי חבר בה חוץ ממך?!
אני לא מאיימת,אני אומרת... אני אניווי אני שומרת אמונים לאורלנדווווו אההה ואם במקרה נערה תפגוש את צ'אד בסמטה אפלה בטח שהיא תברחא חרי שהיא תראה אותך לצידו עם אלה ביד מוכנה לחבוט במי שרק תסתכל בו?!

../images/Emo6.gifחיח נכון!!

לא חשבת ע זה..
צ'ירה...הרגע הוכחת את זה בעצמך...מי צריך יותר ממני שם?!

אלעד!

קודם כל כמובן שאפשר לנצל שרשור אופ אחר שכן לא חסרים!
בכל מקרה...אמממ...אני מניחה שזה בגלל שלכולם יש עכשיו דיי עומס עם מבחנים
והכל וכמובן שמדיי פעם באים לבדוק מה שלום הפורום אבל אין זמן להתחיל לכתוב הודעות לטופיקים...אז..נכון שצריך יותר טופיקים אבל זה שיש טופיק יום אחד ולא הרבה כתבו אליו זה לא כזה נורא..
נשתדל לכתוב יותר לטופיקים..אבל....זהו..חחח אמממ.. אני למשל עכשיו חיבת לזוז...אבל כשיהיה לי זמן אני מבטיחה להתייחס לכללל הטופיקים!

IMCU2

New member
איזה מסכנים כולכם שאין לכם זמן...

מקווה שהלחץ יעבור... אז בהצלחה לכולכם!

מנצלש"ת לטופיק ../images/Emo187.gif

טוב אז אתמול עבר עלי ערב הזוי לחלוטין חבל לכם על הזמן .. חלק ממנו הגיע לחתימה שלי.. בכל אופן היה לי ולחברים שלי אתמול דיון איך יודעים שמכורים לטפטים.. (באמת שהיינו מחורפנים..) ומכאן לענינו רבותי וגבירותי : איך יודעים שמכורים לדוסון קריק?????? כאילו אם מסומם יצטרך להסביר לנו איך יודעים שמכורים לסמים הוא יתן סיבות אם חולה שוקולד יצטרך להסביר לנו איך יודעים שמכורים לשוקולד הוא יצליח אבל איך אנחנו נסביר איך יודעים שמכורים לדוסון???????????????????? קדימה אני רוצה לראות תוצאות!!!

או!! עשו כזה בפורום

בנות גילמור!! וזה היה נחמדי!!
גמאני רוצההההההההההההההההההה
אובכן..אז ככה..
אממממ... אם גיליתם שם את אהבת חייכם
(ע''ע צ'אד מאריי
) אם בכל סיטואציה הכי לא קשורה יוצא לכם מהפה פתאום ציטוט מדוסון קריק
אם אתם עונים/ות לטלפון
''הלו גורג'אס
''
(מה שצ'רלי ענה כשהוא דיבר עם ג'ואי בטלפון) אם אתם בפורום דוסון קריק
...כאיל דהההה
אם יש לכם המווווון פרקים של דוסון קריק מוקלטים/במחשב
אם אתם מכורים לשיר
:dawsons geek
אם יש לכם כלב
שקוראים לו פייסי/ג'ואי וכו..
אם התחלתם לקרוא לאנשים ''באני
'' כמו אודרי (האמ,אני בכבודי ובעצמי
)
אם אתם מכורים ל''איל בי'' של אדווין מקקין
טוב..מספיק לא?! כשיהיו לי עוד רעיונות נחמדים זה יבוא..
יומטוב!

אוקי קפצו לי רעיונות לראש../images/Emo187.gif

אם כל פעם שיש את i dont wanna wait ברדיו אתם מקפצים מאושר כאילו זה השיר בכי לוהט שיש.. אם יש לכם פלייליסט מיוחדת לשירים שהופיעו בדוסון אם אתם ממש מתלהבים מחפצים שיש בדוסון (ע"ע כרית
ורודה ופרוותית) אם כל דבר שקורה לך בחיים נראה לך כמו פרק מדוסון לדוגמא אם אמא שולאת אותך אם בא לך לגור עם סבתא לכמה זמן את עונה לה : מה אני ג'ן?????? אם תשבי מול הטלביזיה ותראי סרטים דפוקים ומפגרים אבל תדעי שמישהו מדוסון מופיע בהם לשניה וחצי אז את חייבת. טוב אין לי עוד רעיונות

או או!!../images/Emo42.gif

אם אתם הולכות לסרטים בקולנוע בהם משתתפים שחקני דוסון קריק לשעבר ובסוף הסרט צריך לנגב אותכם משם בסמרטוט!(הממ...פריקי פריידי..)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאלה יא קורעתתתתתתתתתת...

" אם היה לכם כלב שקוראים לו פייסי/ג'ואי... " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

הממ..

כשאת שומעת שיר מדוסון ברדיו ואת יכולה להגיד בדיוק מאיזה סצנה באיזה פרק באיזה עונה הוא הופיע כשאת צופה בפרק בפעם האלוהים יודע כמה ושמה לב שאת מדברת יחד עם הדמויות... כשאת יכולה ליצור סדר כרונולוגי של בני הזוג של ג'ואי מהראש, תוך 5 דקות, כולל כפילויות כשאת מתמוגגת כשאת רואה סולם נשען על צד של בית... שלאחותך הקטנה יש חבר טוב שגר בבית ליד וכדשאת רואה אותם משחקים לגו ביחד את שומעת את השיר daydream believer בראש... כשאת מתחילה לשקול רומן סוער עם המורה לספרות... :) לא מצליחה לחשוב על עוד... אני בביצפר.. חוסם לי את היצירתיות!!

תוספות!!

כשיש לך 5 ספרי רומן של דוסון קריק, ועוד שניים על הסדרה ומאחורי הקלעים... כשיש לך קלסר מלא חומר על הסדרה במרוצת השנים.... כשלוח השעם ליד המיטה שלך מלא בתמונות של דוסון קריק... כשאת מכריחה את הורייך להזמין מהאינטרנט את הדי.וי. די של העונה הראשונה\שנייה\ פרק אחרון וכו.. כל פעם שאחד חדש יוצא... כשיש לך מבחן עצום במתמטיקה, ואת הדיוידי לעונה הראשונה, ואת מסתכלת על החומר למבחן, ועל הדיוידי ושוב על החומר למבחן, ואז מעיפה את החומר למבחן לעזעזל ונכנסלת לטירוף חושים של 5 שעות רצופות של דוסון קריק. כשאת לא מצליחה לקבל את העובדה שזה באמת נגמר... :(

אוי הצחקת אותי ../images/Emo187.gif

שאת יכולה לצור בראש את כל הבני זוג של גואי כולל כפליות תוך פחות מ 5 דקות

למעלה