luli pop

New member
../images/Emo32.gif

עקב שיחה סוערת שלי ושל ליש על שאלות שאין להן תשובה..(או משו כזה...) נזכרנו באיזה תוכנית שמישהו ניסה להגיע לאיזה פסגה של הר, כי נמצא שם האיש שיודע את כל התשובות לכל השאלות, ומישו שאל אותו-למה שמים לחמניות בחבילות של 10, ונקניקיות בחבילה של 6... והוא לא ידע את התשובה..... כמדומינו שהתוכנית הייתה מצויירת.. מי שזוכר את שם התוכנית או תוכנה מוזמן לשתף אותנו ולהעלות זיכרונות מהתוכנית האהובה...(
) סורי על ההודעה החדשה, נמאס לי לנצל!

פIלי

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי -

היסטריה. תוכנית מעולה, אחת מהגאוניות שקיימות.

אם כבר- למי ששאל על צבי הנינג'ה

אז כן, הם אכלו פיצה עם סוליה, או מה שזה היה ששאלתם. וופי, שכחתי לכתוב את זה אז. חפיף.

Testicles

New member
מכיר!!!

זה בטוח "אנימניאקס". אני זוכר את הפרק הזה... הם עלו להר הגבוה הזה והלכו לדלאי למה או משהו כזה... ואגב, אני וחבר שלי פעם דנו בזה בעצמנו... חבר שלי אמר שזה בגלל שלחברות הלחמניות והנקניקיות יש הסכם! אם אני לא טועה, יש יותר נקניקיות, וזה גורם לנו לקנות חבילה נוספת של לחמניות כדי לסיים את הנקניקיות
אני יודע שזה המבורגר, אבל תלכו לקראתי...

יחבוקית

New member
כןןןןן אני גם זוכרתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והיה שם איזה איש עם זקן ואני גם זוכרת שהאח הגבוה שאל אותו..

עזרהההההההה ../images/Emo4.gif

אני צריכה שתעזרו לי להמציא חתימה... אין לי חתימה וזה מגעיל וגם אין לי רעיונות...
רעיונות יתקבלו בברכה ענקית!

kfm

New member
כן, משו מגעיל...איכססס איך את יכולה

....בלי חתימה?! איך אפשר?!..... חחחח
אני אנסה לחשוב על משו

kfm

New member
חחחח את מוזמנת לבחור אחד מהדברים

שבפרטים שלי באייסי....(*מרגישה פתאום מוכרת בבסטה*) הממממ מצד שני אין לך תאייסי שלי. מצד שלישי אני יכולה לכתוב פה. מצד רביעי פשוט תגידי.... מצד חמישי *כדאי לך* (*זה כדאי- ג' יפית!*)....תשאלי אפילו את מתי
מצד שישי כדאי שאני אשתוק.

פIלי

New member
זה הרעיון ../images/Emo3.gif

תראי, פשוט תצטטי קטע מצחיק מתוכנית של קיציס. זה הכי טוב.. (tricky one, isn't it?)

kfm

New member
חח יש לך עשרות אלפי אפשרויות פה

לבחור....(; אגב..... 120939818

למעלה