KagomeSama

New member
לי יש גם YIM... ../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

מסנג'ר של יאהו. הsn שלי: bittersweet_and_strange

moriabar

New member
הממממממממפפפ(סייבר-סורי...)

חזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אני עכשיו בתקופת לימויידים,אז סורי שאין לי זמן לקשקש כאן,וברוכים הבאים לכל החדשים!(יוהו,יש כאן פווווווול!!!)) אם מישו באמת מעוניין/ת במס' אייסי שלי,אז אפשר לק\ראות בפרטים שלי(נראה לי שזה כתוב שם...)וכל מי שלא מעוניין/ת-מישו בכלל שאל אותך?????

ובשביל זה פותחים הודעה חדשה.../images/Emo72.gif

באמת טוב ששאלת מה זה לשרשר. (סייבר, אולי תפתח שורה חדשה גם על זה) אז ככה: אתה משרשר למקום הנכון אם אתה מגיב תגובה שקשורה לנושא ההודעה שמעליך. לדוגמא: הודעה חדשה (כתום):מי חושב שרייסטלין מכוער? תגובה שלך(כחול):איזה שטויות! רייסטלין חתיך מהמם!
ההודעה שלך קשורה להודעה הכתומה, ולכן אתה משרשר נכון. שרשור לא נכון:כשהתגובה שלך לא קשורה להודעה שאליה אתה מגיב. לדוגמא: הודעה חדשה(כתום):מי חושב שרייסטלין מכוער? תגובה שלך(כחול):מ'מצב אנשים, בואו לצ'אט! זה שרשור לא נכון. גם פתיחת הודעה חדשה על דבר שטותי (כמו שאתה עשית) נחשבת שרשור לא נכון. אם אתה רוצה לשאול משהו כמו זה, אתה יכול לנצל"ש (ניצול שרשור) את אחת ההצפות של תפוז. כלומר, להגיב להודעות החדשות של תפוז, שסתם תופסות מקום.

DARK PROPHET

New member
תודה רבה לך!

תודה רבה לך על ההסברה! עכשיו אני יתחיל לנסות לשרשר למקומות הנכונים........

DARK PROPHET

New member
מה השם שלך?

אתה יכול הגיד בבקשה פיזבן האמיתי מה השם האמיתי שלך? תודה

Uzumaki Naruto

New member
אני יודע את ההיסטוריה של התמונה הזו

אני מכיר את התמונה הזו אישית מכל הפעמים ששלחו בי אותה...

Uzumaki Naruto

New member
תגידו...

מתי הפורום נפתח? מי היה אז, ומי נשאר איתנו כדי להגיד את זה? חברה, להוציא את מחברות ההיסטוריה על הפורום! בוחן פתע...! (אני לא הייתי... הצטרפתי לפני חצי שנה ^_-)

למעלה