DARK PROPHET

New member
מישהו מכון להסביר לי משהו בבקשה?

מ'תומרת לשרשר?????? ועוד דבר אחד פיזבן האמיתי מה השם האמיתי שלך???????

DARK PROPHET

New member
מקווה שלא תכעסו אבל זה חשוב!

מקווה שלא תכעסו שפתחתי שרשור חדש...........אבלללל זה שרשור של מועדון אייסיקיו-ICQ ללא מבינים........ כל מי שרוצה ומוכן יכול להשאיר מס' אייסייקיו אם יש לו כדי שנוכל לדבר גם בלי הפורום.......המס' שלי הוא 164505911 אשמח אם חברה יצטרפו(במיוחד בנות)

../images/Emo82.gif ../images/Emo44.gifיוגב עוזב

הערב בתפוז Live: יוגב ברזילי שפרש מפרוייקט Y כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. הערב ב-19:00, בצ'ט המצלמות באתר פרוייקט Y, יתארח יוגב ברזילי שעזב במפתיע את הפרוייקט.
השלמה-וויזיון ממשיך לכבוש את לבבותינו. אתם מוזמנים להשפיע בסבב השמיני ולקבוע איזה שיר של שלמה ארצי הוא הלהיט הכי גדול שלו...
בפורום איידס אנו נכנסים לחלקו השני של הפרוייקט שלנו, לקראת יום האיידס הבינלאומי. בחרו את אחת משלוש הסיסמאות הזוכות ועצבו לה כרזה. פרסים יקרי ערך לזוכים, וגם הכבוד להופיע כבאנר בתפוז ביום האיידס הבינלאומי!

אלרוס

New member
לשרשר הכוונה היא לעשות את מה שאתה

לא עושה, כלומר לא לפתוח הודעה ראשית חדשה על כל דבר שאתה רוצה לכתוב אלא לכתוב תגובה להודעה אחרת שמתאימה או לכתוב את כל השאלתו בבת אחת, לדוג' מה שכתבת בהודעה הזאת לא נקרא לשרשר ולא היה שווה לפתוח עליו הודעה חדשה, כי זה דוחף הודעה אחרת לעמוד הבא. איך משרשרים? פותחים הודעה שאתה רוצה להגיב עליה, לוחצים על הוסף תגובה וכותבים.

KagomeSama

New member
נצלו"ש! ../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

אייקוני חורף!
אני מאמצת בזאת את
עד לסוף החורף!

DARK PROPHET

New member
אולי?

אין לך תמונה שלך לשים? או לשלוח לי למיל? חוץ מזה 13 זה אחלה של גיל את ז' או ח'? חוץ מזה אם אין לך אייסיקיו אז אולי תורידי? www.icq.com

KagomeSama

New member
כי את יפה!../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

תתחתני איתי נופר!

Uzumaki Naruto

New member
ווואההה חולה חורף...

אני מכור... עוד רגע אני מתחיל להזריק לעצמי חורף... חורף! גשם! שמיים אפורים!! ייייששששש!!
ד"א, איך שמים את האיקונים בכותרת?? עדיין לא קלטתי את זה... (או שבכלל אתם שמים את האיקון בכל פעם שאתם כותבים הודעה...) ^__^

KagomeSama

New member
זה מאד פשוט! ../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

בדיוק כמו שאתה שם אייקון בהודעה. פשוט, כל פעם שאני באה לכתוב כותרת להודעה, אני כותבת: (לדוגמא על ההודעה הזאת) זה מאד פשוט! |-טיפה-||-פטריה-| (בלי ה-)

Uzumaki Naruto

New member
חחחחחח

תודה... אבל את זה כבר ידעתי חשבתי שאפשר להשאיר את זה לצמיתות

למעלה