מה הערוץ האהוב אלכין בטלבזיה
Y yuli c New member 4/11/03 #2 ערוץ ויוה... אני פשוט נרקומנית לשעבר של טלנובלות... כיום אני צופה לפעמים ב"חתולה פראית" ומכורה אדוקה לסדרה הנהדרת "בדרך אל האושר"
ערוץ ויוה... אני פשוט נרקומנית לשעבר של טלנובלות... כיום אני צופה לפעמים ב"חתולה פראית" ומכורה אדוקה לסדרה הנהדרת "בדרך אל האושר"
א אשלי שלך New member 4/11/03 #3 מממ דווקא ON אהוב עלי: ערוץ 8 (אבל כבר מזמן שאני לא מנויה לכבלים). yes+ בשעות מסויימות מסוגל להחליף אותו. אהוב עלי במקום השני: ערוץ 3 נצפה ביותר? ה ו פ
מממ דווקא ON אהוב עלי: ערוץ 8 (אבל כבר מזמן שאני לא מנויה לכבלים). yes+ בשעות מסויימות מסוגל להחליף אותו. אהוב עלי במקום השני: ערוץ 3 נצפה ביותר? ה ו פ
F foofoo77 New member 4/11/03 #4 אמממממ לאחרונה הערוץ הנצפה בטלויזיה הוא ערוץ 2 ( בבוקר תכנית בוקר ומעקב אחרי החדשות בזמן ההתארגנות לעבודה ) בערב חדשות , אבל לאחרונה נהפכתי לעציץ אני פשוט נופלת מעייפות לישון ולא רואה בכלל טלויזיה , אפשר לומר שגם ערוץ 3 נשאר דלוק כל הלילה ....
אמממממ לאחרונה הערוץ הנצפה בטלויזיה הוא ערוץ 2 ( בבוקר תכנית בוקר ומעקב אחרי החדשות בזמן ההתארגנות לעבודה ) בערב חדשות , אבל לאחרונה נהפכתי לעציץ אני פשוט נופלת מעייפות לישון ולא רואה בכלל טלויזיה , אפשר לומר שגם ערוץ 3 נשאר דלוק כל הלילה ....