DIRRTY

New member
../images/Emo32.gif

SORRY שלא שירשרתי אבל למדתי להכין אנימציות ותפסתי גובה עם העניין עוד שניה אני יכין עוד אנימציה אפשר תגובות
ולמנהלים
זה בסדר אם אני יעלה את האנימציה שהכנתי לגלרית היצירות של הגולשים או שאנימציות לא נחשבות
- - - - - - - כניסה - - - - - - -

jlo9

New member
נורא יפה...רק יש משהו שחור באמצע!

אבל חוץ מזה אהבתי!

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifוואוווווווווווווווווו

אני.לראות.טלויזיה.ג'ן.בן.נשיקה!!! נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני להיות בהלם מהמושלמות שהייתה שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איי לאב בניפרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
וואוווווווווווווווווווווווווווווווווו מושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוג מושלם שלייייייייייייייייייייייייי |מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת|

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifבטח זה מדהים!!!

זה ג'ניפרררררררררררררררררררררררר וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Lopezit

New member
ראיתם???????????????

ג'ן ובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יההההההההההההההההה אני מתהההההההההההההההההההההההההההה הם בלעו אחד תשנייייייייייייייייייייי איזה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ועכשיו היה בגיא פינס על המסיבה שג'ן הייתה בה של דולצ'ה וגבאנה שזה בעצם הייתה מסיבה על ספר חדש שלהם שבפנים יש תמונות של כל המפורסמים של הלבישו ואז אמרו : הדבר הכי נוצץ שהיה בטקס הזה היה ג'ניפר לופז!!!!!!!! יההההההההההה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

this is me then

New member
היום היה כיף../images/Emo70.gif

היה לנו טיול לשנקין וסוף סוף מצאתי פיצה שיש לה טעם כמו זאת שאכלתי באיטליה..... חחח אני הולך לחרוש עליה!

Lopezit

New member
בעעע חזרתי רק לפני שעה

היה לי אימון אחרי בצפר ואני סחוטהההה

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifהיום...

*מעתיקה את מה שכתבתי בפורום אוף טופיק (מתעצלת לכתוב מחדש...)* היום שמתי בבוקר...ושמעתי את הצלצול של הבצפר מהבית שלי(אני גרה קרוב לבצפר לכל המעוניינים)....ובגלל שהתחלתי שעה שנייה חשבתי שזה הצלצול של ההפסקה,ואחרי כמה דקות קלטתי שזה היה הצלצול של השיעור...והייתי עדיין עם פיג'מה בקושי מוכנה ורצתי לבצפר... טוב, אני מגיעה לבצפר...מתברר שאין שיעור וזה עוד שיעור ספורט שיבטלו שיעור אחר למה ספורט?! ואני כזה השתגעתי חצי מתה מהריצה לבצפר ואומרים לי שאין שיעור...בעעעע אח"כ היה לשון-בוחן-לא עשיתי כלום=נכשל!!!בעעע והמורה לתנ"ך החליטה שאם נתנהג יפה במשך 5 שיעורים אז המבחן שאמור להיות יהיה מבחן לבית!!!תאכלו ת'לב...אבל...אנחנו כיתה של מפגרים והפרענו אז זה כבר לא בטוח יהיה מבחן בית (או שלא יהיה בכלל?! ליודעת לא הקשבתי...) ואז היה אנגלית...אכלתי למורה סוכריה על מקל מול הפרצוף...ואני עוד יושבת בשולחן הראשון ולא היה לה אכפת,ואתם רואים כל מי שאוכל מסטיקים צרחה עליו והשתגעה...ורק אני, שאני עוד לועסת כמו פרה...לא היה אכפת לה בכלל חחחחחח ועכשיו אני הולכת להתכונן למבחן המפגר שיש לנו מחר בפיזיקה!!!בעעעע

למעלה