Glass Prison

New member
אני יודע...מכיר את זה...

השאלה שלי אם אין בעיה שאני אשאיר כאן את הכתובת של הלהקה שלי בבמה כדי שאנשים בפורום הזה ייכנסו ויוכלו להתרשם מהמוסיקה

actress

New member
אתה יכול לפרסם בפורומי מוזיקה בתפוז

שם מדברים על מוזיקה ועל להקות ויש מבחר מכל טוב...

actress

New member
בד"כ זה לא נהוג אבל אם אתה עושה את

זה אז שים תחת הפירסום או ליד את האיקון הבא

Glass Prison

New member
../images/Emo32.gif אוקיי...מדובר בלהקה שלי...

שאנו קיימים כבר שנתיים... וכעת מכיוון שאנו מתגייסים... אז אנחנו די בהפסקה... אבל, אשמח שתקשיבו לשירים שלנו שמופיעים באתר שאתן לכם... אודה לכם אם תביעו את דעתכם, בפורום/באתר עצמו... תודה מראש ומקווה שזו לא טרחה גדולה מדי www.stage.co.il/authors/anolaj תודה

../images/Emo29.gif לפני שיורד הלילה...../images/Emo43.gif

פורום פוליטיקה בשרון מארח הערב ב-20:00 את סיימון גולדמן, המועמד לראשות העיר כפר סבא מטעם סיעת שינוי. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
השלמה-וויזיון בעיצומו: היום עולה הסיבוב השישי, וגם הפעם צריך לבחור מתוכו את חמשת השירים האהובים עליכם, לדרג אותם ולשלוח במסר אישי... כדאי להשפיע... עוד צפויות הפתעות רבות ב"שלמה וויזיון"...
אתם עדיין לא רוצים להזיז את אוונסנס ודיידו מהמקום השני והראשון ב"קופסא"... כי גם השבוע הם דורכים במקום. דרגו את הלהיטים האהובים עליכם והשבוע ואולי תזכו בסינגל של בלו קאנטרל...

בתי ספר למחול בהולנד - אמסטרדם

שלום! אני מעוניינת להתחיל ללמוד מחול באופן אינטנסיבי (אין לי רקע קודם). הייתי רוצה לעשות זאת באמסטרדם - ולקחת שיעורי קלאסי, מודרני בעיקר וגם עוד כל מיני שיעורים... רק שאין לי שום מידע על בתי ספר שם או כל מיני תוכניות לימוד שונות. לכן אשמח מאוד אם כל מי שיש לו מידע בנוגע למקומותבהם אני יכולה להתחיל לרקוד שם - ממש אודה לו אם יוכל לעזור לי : שמות של בתי ספר, מקומות, אתרים, כתובות אי מייל , טלפונים ועוד. זה די דחוף - ממש תודה!

למה אף אחד פה בפורום לא ממש מתייחס

להודעות הקשורות במחול? אין זה פורום לכל אומנויות הבמה?

תביני דבר פשוט:

זה פורום, לא צ'אט לכן לא עונים לך מייד. צאי מהלחץ ואל תקחי את זה אישית. נ.ב. כתבתי לך משהו..

שלוש שאלות:

א. בת כמה את? ב. איפה את גרה? ג. איזה רקע יש לך? (מה את יודעת לרקוד וכמה זמן?)

כמה תשובות

א.בת 21 ב.בירושלים ג.אין לי רקע במחול (רקדתי מעט מודרני למתחילים בתיכון)אבל זה לא נחשב. תודה רבה על העזרה - אם יש לך אינפורמציה.אני ממש מעוניינת לנסוע בקרוב ואני חייבת מידע. תודה.

אז בעצם

אני מבין שאת רוצה ללמוד במסגרת מקצועית, אחרת היית נשארת ללמוד בארץ. אז אני חייב להגיד לך שמהאנשים שאני מכיר שנסעו ללמוד מחול באמסטרדם, רוב המסגרות ללימוד מעשי של מחול הן ברמות מקצועיות עד סופר מקצועיות. הבעיה היא שגם הדרישות שלהם לאנשים הן כאלה (סינונים). אני לא בטוח שיש לך מה לחפש שם.

tv007

New member
הזוכות בתחרות עילית מודל ../images/Emo32.gif

את ישראל תייצג בתחרות העולמית יפיפייה אתיופית בשם ישראלה אבתאיי, אני דווקא חשבתי שמאי אקרמן [ מנוה איתמר ] שנבחרה כסגנית ראשונה תקח את הכתר,
טל נובסקי [מאשדוד] הייתה דווקא הבחירה שלי כאחת משלושת המועמדות הסופית,
לדעתי לה ולמאי אקרמן עוד תהיה הצלחה גדולה בתחום,
חוץ מזה, בוואלה יש כתבה מעניינת על בר רפאלי תגיבו כאן!

גם מאי נוסעת לסינגפור כי היה תיקו

ואגב, מאי בשכבה שלי, היא לומדת איתי מתמטיקה. סתם נחמד..

לוריי

New member
אני לא יודעת אם זה ממש קשור לפה../images/Emo41.gif

אבל נראה לי שקצת.. כי זה מין מופע.. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש מושג אם אפשר לקחת חלק כקהל בטקס "מסך הזהב" אם כן איך משתתפים? תודה

מי יציל את הוילה שלי ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

../images/Emo18.gif תקלה טכנית ../images/Emo18.gif

עקב תקלה טכנית, נחוות בשעות האחרונות בעיות בצפיה בכלי הפורומים דוגמת מאמרים, סקרים, לוחות וגלריות. אנו עושים כמיטב יכולתנו לתקן את התקלה בשעות הקרובות. איתכם הסליחה.

למעלה