סליחה שלא באתי

פשוט לא הצלחתי להחזיק מעמד ער ב18:00 אחרי שלושים שעות בלי שינה וקמתי רק ב23:00 וגם אז האינטרנט לא עבד, ועכשיו הוא עובד רק בתנאי שהרשת עם המחשב השני לא מחוברת, מה שאומר שאין אינטרנט במחשב השני שלנו.
יש פה מישהו שמבין במחשבים (עתודאי נניח) שיש לו רעיון מה לעשות?

אממ נניח שיש בעיה

ונניח שיש איש מחשבים (לדוגמא עתודאי) יכול לפתור אותה הוא בבודאי זקוק לפרטי הבעיה המלאים! אני מניח שהוא מחכה באיסיקיו שיסבירו לו מה הבעיה ואולי יהיה לו רעיון (מאוד סביר להניח שיש לאיש הזה רשת בביתו הפרטי והוא מטפל באינרטנט ברשתות בייתיות כבר חצי שנה)

beenINSANE

New member
כן

גם להיות רגוע זה נפלאאאא. זה יותר הסגנון של הופעות חורף, בקיץ זה בדרך כלל מקומות פתוחים עם הרבה רעש ובלגן. אלו שני סגנונות שונים. לפעמים זה טוב להשתולל בחוץ ולצעוק ברעש, ולפעמים רוצים פשוט לשבת להירגע ולהנות מהמוזיקה. שמחה שנהנית. בקרוב אצלי.

beenINSANE

New member
../images/Emo32.gif משהו מרגיז

תמיד כשאני נכנסת לרשימת קהילות יש לי מין קישור כזה למעלה שאומר "לאן מובילה אותך הבגרות" וכל פעם שאני לוחצת עליו (סתם לשם הסקרנות, לדעת לאן מובילה אותי הבגרות, יו נואו) אני מקבלת את התגובה המעצבנת מכל: "לא ניתן להציג דף זה" ועכשיו אני שואלת: האם זה רמז?? האם הבגרות לא מובילה אותי לשום מקום? האם טרחתי לשווא? (וכשאני אומרת טרחתי אני מתכוונת טרחתי להבריז/לישון/להקשיב למוזיקה בזמן השיעור) האם העתיד שלי הוא "לא ניתן להציג דף זה"
(ואם כן אני רוצה ת'כסף של הפסיכו חזרה!)
אני אחשוב על זה בזמן שאני ישנה... לילה טוב לי!

Rain Star

New member
בואנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר חודשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קורא לכולם ללכת לראות את שילה, לקנות את הדיסק של שילה! שילה שילה שילה (תשאלו את תומר..) ועכשיו אתה נזכר?! חוצפן!!!! וברצינות....אני מסכים עם כל דבר טוב שאומרים על שילה...חחחח, היא מעולה

ZVI Z

New member
כי לא אהבתי בכלל ת'שירים

שלה ששמעתי פה באינטרנט. אז נראה לי עדיף קודם הופעה,אולי.

ZVI Z

New member
גמאני!

קודם כל-תתחדש! וגמאני עשיתי, לפחות ככה אני מרגיש-היום שמישהו מאחורה צעק-קירח סתובב יא מניאק, הייתי בטוח שהוא מתכוון אלי,הסתובבתי,והוא המשיך לצעוק,רק אז בדקתי וגיליתי שאנלא באמת קירח אבל הסתפרתי לפני פחות משבועיים ואני עוד לא מצליח להתרגל לשיער קצר. כמו קרחת בשבילי..

beenINSANE

New member
מצטרפת לדרישה

אנא הפיגו קצת את שגרת ימיי ולילותיי עם איזו תמונה!!!

beenINSANE

New member
גם את רוצה?

היה עוזר אם היית כותבת את המספר... 337060260 כולם מוזמנים!

למעלה