yaelcita

New member
hi from argentina

how are you all doing? just wanted to say hi....... here everything is fine... its very hot but raining so its sticky, what else? im still looking for a department but its cool.. anyway.... have fun and send randy my love

מעניין מאד... היום ב../images/Emo43.gif

ממש עוד מעט... בשעה 10:00 תגיע לפורום להיות הורים מיכל בן טובים, מרפאה בעיסוק לגיל הרך, ותענה לשאלותיכם בנושא. יהיה מעניין- כדאי לתפוס מקומכם בדיון כבר עכשיו!
הערב ב-21:00 מגיע הפלסטיקאי יעקב זיילר לפורום יופי וטיפוח אישי, ויענה לשאלותיכם בנושא כירורגיה פלסטית וניתוחים פלסטיים בלייזר. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הקופסא שלנו לא מתחדשת השבוע, ודיידו נשארת שבוע נוסף במקום הראשון עם White Flag כל ששת המקומות הראשונים דורכים במקום, והאם יצליחו אמה בנטון הסקסית, מארק אוון הנוסטלי וסטייסי המרעננת להכנס ולעשות שם שינויים בשבוע הבא? הכל תלוי בכם!

g a g a

New member
היי יעל../images/Emo70.gif מבלה בנעימים?

איזה כיף לך! תשתדלי לא לפלוש בטעות לבוליביה
תבלי ותעשי חיים בובע

ofrikit

New member
אוי פיספוס...

קיצור מה שרציתי זה את ה-
וה-
שלכן אני רוצה חתימה מיוחד (משפט באנגלית יפה כזה) ואני לא מוצאת אתן
יכולות לתת לי כמה הצעות
ו-
על טירחה:) (חח)

g a g a

New member
כאן את יכולה למצוא משהו

"It took me a whole life to understand that I don't have to understand everything." (Anon.) "The best excuse for war is that we want peace." (Anon.) "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man." (Anon.) "If we were using the death penalty, a lot less people would have die." (Anon.) "If you want the rainbow, you have to put out the rain." (Anon.) "If you really want to test someone, give him power." (Anon.) "It's very simple to be happy, but it's very difficult to be simple." (Anon.) "The harder you fall, the higher you bounce." (Anon.)​
יש עוד, תודיעי לי אם את צריכה משהו אחר.

הזדמנות להרחיב אופקים ../images/Emo43.gif

צפוף לנו היום פה בתפוז- הרבה הרבה אורחים נכבדים מגיעים לפורומים שלנו... אז כדאי להערך מראש:
המרוץ לבחירות המניציפאליות מביא אלינו שני אורחים היום. זאב ביילסקי, ראש עיריית רעננה יענה לשאלות התושבים והגולשים בפורום פוליטיקה בשרון היום ב-16:00, וזוהר בלום, יו"ר העבודה ברחובות, יענה לשאלות בפורום העיר היום ב-19:30.
מיכאל זנדברג, כוכב מכבי חיפה ונבחרת ישראל בכדורגל יגיע הערב ב-19:00 לפורום מכבי חיפה ויענה לשאלותיכם Live באירוח טלוויזיוני בהנחיית רועי יחזקאל.
נורית לוין, מדריכת קבוצות הורים תתארח היום ב-19:00 בפורום הורים לתינוקות ותדבר על הורות מתוקשרת. כל מה שהורים רצו לשאול ולא היה איפה... עכשיו יש.
הגמר בטורניר הטריוויה בפורום ברי סחרוף יתקיים היום ב-19:00 בפורום המעריצים שלו. גם אם לא הגעתם לגמר, תהיה לכם אפשרות לזכות בשלל goodies של ברי סחרוף... אז תנו קפיצה.
את ארועי היום יחתום אודי יוגב מ"הפניקס הישראלי", שיענה לשאלות וישתתף בדיון הצפוי להיות מעניין מאד- בנושא קריירה בתחום המכירות. זה יקרה ב-20:30 בפורום להדליק אור בעבודה. יש לכם הזדמנות היום להרחיב אופקים בהרבה תחומים . אל תפספסו!!!

למעלה