Golden apple

New member
../images/Emo32.gif

מי בא לצאט
יש לי כ"כ הרבה דברים לספר על כוכב נולדדדדדדדדד

אממממ...היי כולם

זאת אני (צליל לופילטו) נמאס לי פשוט מהשם אז החלפתי לצליל כאן ועכשיו... אתם יכולים לנצל"ש...

Shaolin Kid

New member
לא קשור לפורום אבל יש לי שאלה.דחופה

לא קשור לפורום אבל יש לי שאלה..ממש דחופה יש לי מחר מבחן באנגלית ורציתי לשאול אם מישהו למד את השירים האלה: לשאול אם מישהו מכיר את הסיפורים שמופיעים בספר: Talking about Literature יש שם שני סיפורים שאני צריך ללמוד למבחן: 1.The Road Not Taken by Robert Forest 2.Stopping by Woods on a Snowy Evening by Robert Forest אז אני צריך בבקשה ממישהו/מישהי שמכיר/ה או למד/ה את השירים האלו אם יש לו/ה את ההסבר של השירים האלו בעברית או שהוא/היא יכולים להסביר לי או לרשום לי מה המסקנה של כל אחד מהשירים אני מבקש עזרה כי המורה לא הכתיבה לנו הסבר קצר באנגלית וגם השיעור היה ממש בתחילת השנה ואני לא ממש זוכר את ההסבר של השיר באנגלית אז מי שיודע/ת על השירים האלו בבקשה עזרה מכם... תכתבו כאן ואם זה ארוך מידי אז שלחו לי למייל [email protected] או [email protected]

perrinat

New member
אם לא קשור לפורום../images/Emo103.gif

אז אפשר לשרשר ל
בתור התחלה... ואפשר לשאול בפורום לימודים ועוד או בפורום אנגלית...

Shaolin Kid

New member
שאלתי בפורום אנגלית אף אחד לא עוזר

שאלתי בפורום אנגלית אף אחד לא עוזר

הייי כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כותבת לכם עכשיו מהבית ספר שלי...סיימתי את העבודה שהייתי צריכה לעשות מוקדם ונתנו לי לגלוש... מצטערת על המאות הודעות שאני שולחת ואתם יכולים לנצל"ש בייייי

REBELDE 16

New member
חהה יפה איזה פצצה..חשבון הבית ספר..

תראי מה השעה? למה מתי את מסיימת?

אני מסיימת בעשרה ל3

אבל זה לא משנה לי כי בד"כ שיש עבודות אז אני מסיימת מהר כי אני כותבת מהר ואני טובה במקצועות שנותנים לנו בד"כ לעבוד עליהם אז לוקח לי צ'יק צ'ק ומרשים לנו לגלוש אם אין עוד משהו לעשות...

למעלה