Gilmore Girl Rules
New member
../images/Emo32.gif
הרגע דברתי על הבעיה שלי עם זיגי, הפסיכולוד הוירטואלי! יי!
------------------------------------------ שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. -כולם מבריזים לי, דאמיט. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת -כולם מבריזים לי. דאמיט. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? -אממ...בא לך לקבוע איתי משהו? ולא להבריז לי? יש לי קביעופוביה. אני מפחדת לקבוע דברים. הלפ. [איי ניד סאמבאדי] למה חשוב לך לדעת מה התשובה? -אמ. הייתי מעדיפה שלא יבריזו לי. לייק שיו. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? -אמממ...אני לא הייתי מבריזה לי. אמממ...את לא הייתיי מבריזה לך? -לא. אני לא הייתי מבריזה לי. כאשר את אומרת ' לא. אני לא הייתי מבריזה לי ' למה את מתכוונת -שאני לא הייתי מבריזה לי. שאת לא הייתיי מבריזה לך? -נגיד. כיצד את מרגישה עכשיו? -איכסה, ואתה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? -עניתי. אוטיסט. כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי -קשה. אני יכולה לתאר את עתידי באופן חיובי רק אם אני עוברת את הבגרות בערבית. אם אני עוברת - אני אהיה כתבת וסופרת ומשוררת ואול דאט ג'אז. אם לא - אני לא אקבל תעודת בגרות ולא אתקבל לאוניברסיטה ולא אקבל עבודה ואהיה הומלסית, ואז, בעודי שוכבת על ספסל ברחוב נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? -שיייט. לא סיימתי לספר: ...בעודי שוכבת על ספסל ברחוב, אני אקלוט את המלצר מהמסעדה מעבר לכביש מוציא את הזבל וארוץ מהר בשביל להשיג את האוכל לפני החתולים ואז תגיע משאית ותדרוס אותי ואחרי יומיים יגיע לבית-הוריי מכתב מצ'אד בו הוא יפרט כמה הוא אוהב אותי. ולשאלתך אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? -בבוקר אני ארגיש טוב. דודו. ולשאלתך השנייה, אממ, לדעת ערבית? :/ אבל זה לא הקטע! אנשים מבריזים לי! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? -אין שאלה. אנשים מבריזים לי. סו? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? -אמ. אהוביי? :/ בע. מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? -"מה שלומך מיכל?" "לא טוב." אבל זה לא עוזר. אז שומדבר לא עוזר. וזהו. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? -אני לא מתעלמת ולא מתמודדת. פיתחתי שיטה חדשה. אני לא יודעת. פשוט לא. כבר היו כמה פעמים שבהם לא ידעתי את מה שכולם כנראה ידעו ונדפקתי קשות. אזהו. לא יודעת. חשבתי, תהיתי, התעמקתי. כלום. עם מי תוכלי להתייעץ בסביבתך הקרובה כדי למצוא תשובה לשאלה זו? -אפחד. האם הפחד מפריע לך בחיי היום יום? -כן. דודו. אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? -אני...אוכל...לקבוע...דברים...עם אנשים?
------------------------------------------ וכאן הוא הודיע לי בנחמדות שנגמר לנו הזמן להיום. ווהו. אה, וגם חזרתי.
הרגע דברתי על הבעיה שלי עם זיגי, הפסיכולוד הוירטואלי! יי!