פינליש

New member
../images/Emo151.gif הייתי חייבת ../images/Emo151.gif

אז סגרתי 30 עגול. וחגגתי שלושה ימים. וקיבלתי מתנות שהזמן והמקום קצרים מלהכיל. ונהנתי מכל דקה בעיקר מהסיבה שהשנה יש לי ממש מה לחגוג
הייתי חייבתתתתתתת לשתף אתכם בתמונות המדהימות שכמו יצאו מספר בישול. ישבנו על הגג משעה אחת בצהריים עד שש בערב. והיה מדהים... אז תהנו. ואפתח בתמונה של הגג איפה שישבנו

פינליש

New member
עוגת מוס שוקולד ../images/Emo151.gif

ובזה אסיים קצת נסחפתי
אבל היה מדהים.

anat11

New member
חוץ מזה - מז"ט!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

anat11

New member
רק עכשיו דילגתי אחורה לשרשור היו"מ

אחלה הודעה כתבת שם פינליש. ושוב שפע ברכות.

Giggle Loop

New member
אפשר להיות מוזמנת

למסיבת יום ההולדת 31 ? נראה מושקע וכייפי. יקירתי, ה*מו5=ן מ*ז7=ל טו5=ב, נחת ובריאות

Giggle Loop

New member
אופס ...

ניסיתי לנקד כמו שלמדתי היום ולא הצליח ... התכוונתי לכתוב המון מזל טוב, בריאות ונחת ואני מייד הולכת לעמוד בפינה בעונש עד שאני אלמד לנקד כמו שצריך.

neta2

New member
קודם כל מזל-טוב ילדה גדולה../images/Emo65.gif

30 זה בהחלט גיל משמעותי. יואו ממש נראה שווה הכל, בייחוד החמין (מתה על זה) והתפו"א נראים שווים
אני ר-ע-ב-ה! והעוגות.. הו העוגות... רק טוב ויומולדת שמח שהכיף שלך לא ייגמר אפעם

פינליש

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

תודה על הברכות והפירגון. כן אנחנו מאלה שמפרקים את החמין לפני ההגשה
ותודה ל - א' א' היקרים לי כל כך שתמיד נותנים לי את המצלמה בזמן הנכון
אין עליהם. יאללה סך הכל עוד שנה לפעם הבאה. מצד שני אצלנו כל שבת זאת חגיגה לא ממש צריך אירוע
רק רק רק רק בשמחות. אינשאללה.

meravbr

New member
../images/Emo32.gif רק עד היום! תערוכת האוספים

במוזיאון הילדים בחולון - אוספי גרפילד, מלאכים, צעצוי קינדר, דולפינים, בובות, ליצנים, פרסים, גלויות, פחיות שתיה, יונים, מכתבים, תמונות, מכוניות צעצוע, לוחיות רישוי, גמדים, דינוזאורים, שעוני סווטץ', כלי בית ומוצרים היסטוריים, כרטיסיות ישנות, סביבונים ומה לא... בקיצור - אני מאד אהבתי, וזה נמשך רק עד היום ב- 10 בלילה. ממליצה מאד מאד מאד - ונחמד גם לבוא עם ילדים - יש שם ברחבה הפנינג עבודות יצירה שכלול במחיר הכרטיס (20 ש"ח לכל אחד, מגיל שנתיים ועד בכלל...)

שוב המון ../images/Emo49.gif והרבה ברכות

אני לא אשת החמין, אבל עוגת הגבינה בהחלט בהחלט עושה לי את זה. ד"א יש בספר של בני סיידא "אפשר גם בלי בשר" מתכון לעוגת גבינה מאלפת. היא יוצאת קלה, אוורירית, ומזכירה מאוד את העוגות הנפלאות של צ'יז קייק פקטורי בארה"ב. שתהני רק מארועים משמחים וארוחות טובות, ואני מקווה שכבר עיכלת את הקאט פיש...

למעלה