כולנו../images/Emo70.gif

הבנאדם עם הכי ממוסחר ועם הכי הרבה פוזה בעולם
הקטע הכי מעצבן זה שהיית בשתי הופעות שלו בשבועיים... פעם אחת כי הוא היה לפני היהודים ופעם שניה כי הוא היה לפני עברי. מעצבן

לירן מם

New member
חחח אתם לא תאמינו מה גיליתי לאחרונה

מסתבר שהמדריך שלי בשומר הצעיר הלך איתו מכות פעם
...כי הוא ערס מגעיל ומעצבן...
אני כל כך גאה...

לירן מם

New member
חחחחח אני לא יודעת איך זה הלך...

אבל אני בכל זאת גאה...זו מטרה נעלה...:) סתם אני לא יודעת...שיהיה, אני ממש שונאת את סאבלימינל...

כנסו כנסו כנסו

החלטתי לשתף במעשיי אתמול בערב. מכיוון שזה יראה את פיגורי הרחב. בהגיעי לצוללת עם חברותיי.. כולם יושבים שם סביב שולחנות, אז התיישבנו גם אבל זה לא כיף לשבת בהופעה.. ועוד של הדורבנים!? נעמדנו לפני הבמה וכולם היו אחורינו.. היהקצת מביך ששעה הם בהו בנו טוב לא נורא.. אז ישבנו על הבמה משועממת מחכות שההופעה תתחיל וצוחקות על זה שאנחנו לא מכירות אף שיר חוצ מ3 המוכרים. פתאום ראינו ת'דפי שירים.. חברה שלי מצאה עט והתחלנו לכתוב להם על הדפים כל מיני שטויות (שנובעות בעיקר משעמום:]) "תעשו לי דורבן" "אנחנו ממולכם" "קובי לשלטון" "נהייה גם ביום שלישי" "תעשו שלום".. ההופעה מתחילה, אני מתחת למיקרופון ואיתי מעליי.. התחלנו לרקוד כמו היפיות משוגעות, עד שהם הגיעו לשיר "אחלה בחלה" (אה כן רצוי להזכיר פה שלפני ההופעה.. שניות לפני שיצאתי מהבית תקף אותי רעב אכזרי והייתי בטוחה שמחכים לי אז לקחתי ת'דבר הראשון שראיתי עוגי go) כל השיר הם שרו על חטיפים ואגוזי וטופי:] אז ברגע של חירפפון הוצאתי ת'עוגי והבאתי לו... יו כמה שזה עכשיו נשמע מפגר, אין לכם מושג איך זה היה מצחיק .. ואז צעקתי לו שיראה את מה שכתבנו.. הרבה זמן לא נהנתי ככה בהופעה, הרבה זמן לא השתגעתי ככה, הרבה זמן לא הייתי שמחה ככה.. עד שחזרתי הבייתה ואמא הרסה לי את הכל (תמותי:/)

בלעע חבל שלא באתי אני בנתניה../images/Emo3.gif

יש גם את אביתר בנאי עוד שבוע+ בצוללת... והמסיבה שהייתה לפני כמה שבועות הייתה ממש ממש שווה(חוץ מזה ש50% השתכרו)

כבוד..

טוב צודק אבל.. ארררררררר עברה בה רוח רעה והיא לא מסכימה לי לבוא להופעה ביום שלישי.. אם היה לי קצת דמי כיס הייתי הולכת לבד.. נאחס.

ממ..העלת בי זכרונות

מההופעה של עברי...כמה היינו קרובות לפגוש אותו ואיך שמענו אותו בחזרות לא יודעת איך זה קשור פשוט הזכיר לי
ויש הופעה של אביתר בנאי אבל ממה שהבנתי זאת הופעת כיסאות אז לא שווה
בכל אופן היה לך פאאאןןן

נאמ גם זה היה כסאות!

אבל כולם עמדו אח"כ.. והייתה שם אחת שהייתה גם בהופעה של עברי וזכרתי אותה.. :]

אני גם הייתי בהופעה שלהם...

יש להם הופעה ממש חמודה... קלילה כזאת... ממליצה

למעלה