כנסו כנסו כנסו
החלטתי לשתף במעשיי אתמול בערב. מכיוון שזה יראה את פיגורי הרחב. בהגיעי לצוללת עם חברותיי.. כולם יושבים שם סביב שולחנות, אז התיישבנו גם אבל זה לא כיף לשבת בהופעה.. ועוד של הדורבנים!? נעמדנו לפני הבמה וכולם היו אחורינו.. היהקצת מביך ששעה הם בהו בנו טוב לא נורא.. אז ישבנו על הבמה משועממת מחכות שההופעה תתחיל וצוחקות על זה שאנחנו לא מכירות אף שיר חוצ מ3 המוכרים. פתאום ראינו ת'דפי שירים.. חברה שלי מצאה עט והתחלנו לכתוב להם על הדפים כל מיני שטויות (שנובעות בעיקר משעמום:]) "תעשו לי דורבן" "אנחנו ממולכם" "קובי לשלטון" "נהייה גם ביום שלישי" "תעשו שלום".. ההופעה מתחילה, אני מתחת למיקרופון ואיתי מעליי.. התחלנו לרקוד כמו היפיות משוגעות, עד שהם הגיעו לשיר "אחלה בחלה" (אה כן רצוי להזכיר פה שלפני ההופעה.. שניות לפני שיצאתי מהבית תקף אותי רעב אכזרי והייתי בטוחה שמחכים לי אז לקחתי ת'דבר הראשון שראיתי עוגי go) כל השיר הם שרו על חטיפים ואגוזי וטופי:] אז ברגע של חירפפון הוצאתי ת'עוגי והבאתי לו... יו כמה שזה עכשיו נשמע מפגר, אין לכם מושג איך זה היה מצחיק .. ואז צעקתי לו שיראה את מה שכתבנו.. הרבה זמן לא נהנתי ככה בהופעה, הרבה זמן לא השתגעתי ככה, הרבה זמן לא הייתי שמחה ככה.. עד שחזרתי הבייתה ואמא הרסה לי את הכל (תמותי:/)