../images/Emo32.gif

זה קרה שוב. זה מס' שבועות שאני מנסה להמנע מהרגע הזה ואפילו הזהרתי את המהמם מהרגע הנורא, אך פתאום זה תפס אותי. ככה. בערב. פתאום. חשבתי שיש לו עוד קצת זמן עד שזה יקרה- אם בכלל..... הייתי בטוחה שזה לא יקרה שוב. שאולי הפעם זה יהיה שונה. אבל לא. טעיתי. זה קרה שוב ואפילו היה צורב וכואב יותר מהפעם הראשונה. קארי עזבה את איידן. למה? לא הבנתי אז. אני לא מבינה גם עכשיו. מזל שמחר אני נפגשת עם נשמה יפה לצהרים שתעודד אותי ואטביע את יגוני במיץ. לילה טוב? לא הפעם. לא בשבילי. אולי מחר.

פינליש

New member
אני מזמן החרמתי את הסידרה

אבל אני ממשיכה להסתכל עליה כל ערב. היא פשוט אמיתית לי מידי. אחרי כל פרק אני מרגישה כאילו זה צולם אצלנו בין החברות. וכל פעם אני בוכה מחדש. הקטע הזה שהיא נופלת אל תוך השמלה בחנות שוב לי את הלב כל פעם. יש לסידרה הזאת את הדרך המדויקת לדרוך לי על היבלות שחיים האלה עשו לי. עצוב.

neta2

New member
אין עלייך אחותי היפה../images/Emo13.gif

שולחת לך חיבוק חם לעידוד! ואפשר גם לבוא לצהריים מחר?

Lear22

New member
ולי יש על המחשב

כבר את כל 12 הפרקים ששודרו מהעונה השישית והאחרונה של הסדרה. היא יצאה לחופש ותחזור לשידור בUS בינואר, ואמשיך משם מי שרוצה ספוילרים.. שיגיד :) רק אגיד ואומר שזו עונה מ-ע-ו-ל-ה אחת הטובות ביותר ושקארי מתרוממת בחזרה. אגב, עיצה ליום כיפור, שאני מיישם כבר שנתיים: שכרו את כל פרקי העונות שיש בדיוידי, מהלך מנצח

גם אני הצהרתי על החרמה אבל

הפולניות תפסה אותי והייתי חייבת לראות אולי הפעם היא תשנה את דעתה
. מה לעשות- ההפסד כולו שלה. אני לא הייתי אומרת לו לא
.
תודה על הספמטיה

Lear22

New member
אני יכול להרגיע אתכם

בעונה החדשה היא מקבלת, מאבדת ושוב מקבלת אהבה חדשה ויש עוד הרבה דברים טובים... וגם רואים מה העתיד של איידן, שהוא דווקא לא רע בכלל.

למעלה