icודליה

New member
../images/Emo32.gif

נכון הפרסומת הדפוקה עם הילד שמתגלגל בבוץ, 3510i, הפלאפון, זה הפלאפון שלי ולאחרונה יש גם פרסומות שלו בעיתון!!! הפון שלי מפורסםםם חמוד שלי יה הוא כזה פון טוב אני מתה עליו!

icודליה

New member
ממש לא נכון!

לא כל פלאפון מתפרסם, רק פלאפונים שווים כמו שלי
אני באמת מרוצה ממנו, המקשים שלו לא כאלה קטנים ומעצבנים, המסך ציבעוני ומעולה, המשחקים שווים, יש שם גם כמה צילצולים נחמדים.. אני לא אתחיל לתאר את כל הפונקציות, אבל אני מאוד מאוד מרוצה ממנו, ושמחה שלקחתי אותו!

icודליה

New member
חחח טוב

אל תשאלו איך התעצבנתי היום! גיליתי שביום שישי שינו את המערכת ובמקום לגמור באחד, גמרנו בשלוש! ובגלל זה אני לא הולכת מוקדם יותר לדודה שלי ואני לא יודעת איך אני אביא את המתנה (זוכרים, חוגגים לאמא שלי יומולדת אצל דודה שלי)... ומחר שוב משנים את המערכת, וקבעו גם ביום שישי, שכל שבוע מחליפים מקום!!! אני לא עומדת בזה אאאא

נייס פור יו!

הוא פלאפון מעלף!!! יש כזה לבנדוד שלי והוא פשוט פלאפון ס-ו-ף אבל אין לו ת'חבילה של פוקס וחבל כי היא יפה! אהבתי ת'חבילה של הבנוט היא כזאת שווה

icודליה

New member
תתחדשי על החתימה

הוא באמת מדהים... גם לי את את החבילה, אבל אני לא כל כך מצטערת על זה כי כל הקטע זה הפנאל ולדעתי אפשר לקנות את זה... השעון איזה איכות יש לו? כמה זמן הוא יחזיק מעמד? ובשביל מה כובע?! כאילו זה רק פלאפון לא צריך כובע, אם את ממש צריכה כובע זה ממש זול את יכולה לקנות מה שבא לך זה סתמי לגמרי... טוב נו.. פרסום..

למעלה