i love randy

New member
../images/Emo32.gif

אתמול סוף-סוף ראיתי את הסרט שודדי הקאריביים!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לציין שג'וני דפ כל כך חתיך שם שכל הסרט ישבתי עם פה פעור, מתפעלת מהיופי שלו...

g a g a

New member
כן...מה זה כל מה שהדהים אותך?

ואורלנדו לא השאיר אותך עם פה פעור? *BigGrin*
האמת היא שנהניתי מאוד בסרט. אני אוהבת ספיישל אפקטס, ובכלל סרטי הרפתקאות תמיד עשו לי את זה. הנוכחות של אורלנדו היא בונוס בשבילי

tulchi

New member
לא התכוונתי לאורלנדו ../images/Emo3.gif

התכוונתי ליכולות המדהימות של ג'וני דפ ולזה שהוא פשוט שחקן ענק

i love randy

New member
.......

הכל הדהים אותי... אבל במיוחד שמתי לב ליופי המדהים שלו. גם אורלנדו היה מאוד מאוד מאוד חתיך בסרט אבל עכשיו אני די בקטע של ג'וני דפ אז רוב הסרט הסתכלתי רק עליו...

ayaliar

Well-known member
זה יצא כבר ב-DVD?

אני רוצה לראות ואין לי חשק בקולנוע

g a g a

New member
../images/Emo12.gif אין לך חשק בקולנוע?

זה כל הכיף! סרטים מהסוג הזה - רב ההנאה פה זה לראות אותם על מסך ענק ועם סאונד מרשים, לא ככה?

אולי אסור לי להגיד את זה פה...

אבל יש תוכנות מסויימות (לא ננקוט בשמן) שמהן אפשר להוריד את הסרט הזה, באיכות לא פחות טובה מאשר זו שמקרינים בקולנוע, ובמחיר "קצת" יותר קטן.

g a g a

New member
ברור לכולנו שיש תוכנות כאלה...

העניין הוא שלפי דעתי קשה להשוות את חווית הצפייה בקולנוע של סרט עתיר אפקטים שכזה לחווית הצפייה באותו סרט בטלויזיה או במחשב. אבל זו רק דעתי

g a g a

New member
חחח אני רחוקה מלהיות מומחית...

אחותי לעומת זאת... היא סיפור אחר. יש לה חוש טכני לא מהעולם הזה... אני? גם עיוורת, גם חצי חירשת וגם נטולת כישרון בפטושופ

ayaliar

Well-known member
כן אבל קולנוע לרוב זה פרוייקט

אולי אני אקפוץ לקניון מתישהו באמצע השבוע ואראה אותו. בסופ"ש כל כיתה ו'2 הולכת לסרט ואז זה לא כיף ובאמצע השבוע יותר קשה למצוא פרטנרים. עד שאני מגיעה לקולנוע, הסרטים שרציתי לראות כבר בוידאו לא רק ב-DVD אבל נראה לי שאת זה ואת הסרט החדש של ג'וני אני אראה בקולנוע באמת. נתאמץ

ayaliar

Well-known member
בואי

אבל ליד הבית שלי ובתנאי שאת באה על נעליים שטוחות

רינת4

New member
אולי לדודה, שגרה

מול הקניון... שודדי הקאריביים. למה? איזה עוד סרטים יש עם ג'וני?

למעלה