me22f

New member
../images/Emo20.gifשלום לכולם - אני נוסעת!../images/Emo160.gif

שנה טובה ומתוקה לכולם!

levron11

New member
כל הכבוד

אמיר מזל טוב עוד חודש ואני גם בא לקמלוט ב-24.10.03 אז תכניס אותי גם להנחה ואני רוצה לתכנן איזה מפגש בקריוקי בבולדוג בת"א אז תהיה איתי בקשר מאוד נהנתי בקמלוט הבחור הזה שי יגאל פשוט גדול הוא הקסים אותי אז אני הולך לראות אותו עוד הפעם. אני מאוד מודה לך אמיר שאמרת שאני בחור מצחיק אוהב אותכם ערן לברון פרסלי

Riki10

New member
לערן לברון היקר ../images/Emo168.gif

מה שלומך? קראתי שמאד נהנית ב"קמלוט" וגם ראיתי שהצטלמת עם יאיר לפיד......נהנית ? כבר כתבתי לך ששרת יפה בפונדק אלביס אגב, מה יש ב"קמלוט" ב-24.10.03 ? אם יש הופעה טובה באותו יום אני אומר לאמיר לקבוע עוד מפגש שם, כיון שלי ולאמיר יש יום הולדת באותו זמן, אם תוכל תעדכן אותי בבקשה

ריקי, בתאריך הזה יש הופעה נוספת

של שי יגאל ולהקתו כמו שהיה בקמלוט בהרצליה. הפעם בקמלוט בתל אביב. באמת שווה לבוא לראות. מי שלא היה במפגש בהרצליה ממש מפסיד אם לא מגיע לראות את ההופעה בת"א. גם אם לא נצליח לארגן מפגש חבל לכם על הזמן, לכו לראות!!!

Riki10

New member
ג'ני, כדאי לארגן מפגש בקמלוט בת"א

בתאריך זה. אני מניחה שיש אנשים שיותר קל להם להגיע לתל-אביב מאשר להרצליה, חוץ מזה שיש לי ולאמיר יום הולדת. אני מציעה שתתחילי לארגן מפגש פורום בתאריך הזה אני מאמינה שיגיעו יותר אנשים, וגם אם לא, נלך קבוצה מצומצמת. מה דעתך? את בטח מוכנה לראות את ההופעה של שי יגאל עוד כמה פעמים, נכון?

אין הרבה מה לארגן כל מה שצריך זה

שכולם ידעו באיזה תאריך שעה ומקום מתקיים המפגש וכולם צריכים להגיע. עד עכשיו בשני המפגשים שאמיר ואני ניסינו לארגן לא כל כך הצלחנו לאגד את כל המשתתפים בפורום. אולי בגלל שאחד היה באזור ירושלים והשני בהרצליה. דרך אגב, את רעיון המפגש בהרצליה יזמ/ה gobor שנעלמ/ה בינתיים מהפורום. gobor השמיע/י קול
אז שוב אני חוזרת ומזמינה את החברים לבוא לקמלוט בתל אביב בתאריך 24/10. את השעה המדוייקת נדע במועד קרוב להופעה ולגבי המיקום, למי שלא יודע, גם נעדכן בשבוע של ההופעה. דנה מפיקת המופע, אם את קוראת את זה: מה הסיכוי להנחה קצת יותר רצינית? יש סיכוי גדול מאוד שיגיעו יותר אנשים להופעה אם זה יעלה לנו פחות. יש לנו בפורום חבר'ה צעירים, נוער מקסים, שאני בטוחה שישמחו להגיע. אה, בעצם: לגבי זה אני חייבת לשאול: אולי הכניסה לקמלוט מוגבלת מתחת לגיל 18?

בהרצליה שום הנחה אבל קיבלנו הצעה

פה בפורום, ואם תדפדפי אחורה תראי את ההודעה של דנה, המפיקה של המופע ELVIS ההופעה שהציעה 20% הנחה לחברי הפורום שיגיעו להופעה בקמלוט בת"א.

Riki10

New member
ג'ני, ההצעה בכלל לא "נדיבה"

צריך לשכנע את דנה המפיקה של המופע שאם היא תתן לחברי הפורום, שהוא הראשון בארץ, ויש בו גם חקיין של אלביס, לתת לחברי הפורום הנחה של 50% , הם יצאו נשכרים מזה כיוון שכך יגיעו יותר חברים מהפורום וזה יתן להם "פוש" יותר גדול

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

למעלה