:)

:) ../images/Emo32.gif

היום הפעולה השניה שלי בצופימים
הפעולה הראשונה לא הייתה משהו.... אבל אולי זו תיהיה יותר כיף? מי יודע?
אבל איזה בושות! אני רציתי לשלוח ביום שישי הודעה לחברה שלי בפלאפון סתם שאני במסיבה וזו מסיבה גרועה בטירוף!!!!!!!!! ואני אפילו לא מבינה למה הלכתי והכל ובטעות שלחתי את זה למישהו מהצוות החדש שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז הוא התקשר ולא עניי והוא שאל מי זה ובהודעה הוא כנראה שמע מי זה אילו בושות! פשוט הוספתי אותו באותו יום ושנאי שולחת הודעה אני לא שמה את המספר.. אני עושה חיפוש מקלידה את האות הראשונה של האיש אז הקלדתי של חברה שלי שזה מתחיל ב-י ושלו גם ועשתי את זה מהר וזה עשה עליו ושלחתי ורק אחרי שזה התחיל לשלוח שמתי לב וזה היה כזה בושותת!!!! אני מקווה שהוא לא יתנהג מוזר או יזכיר את זה *_*

the z girl

New member
:)

חח.. לא נורא .. זה לא שכתבת משו פרטי כ"כ.. שמעתי שיש מישהו ששלח לחבר שלו "אני הולך לחורר את הכוסית הזאת מכל הכיוונים" וזה הגיע לאמא שלו טוב קראתי על זה בעיתון איזה מסכןןןןןןןןןןןןןןן :) עובר

נא182

New member
נ"ש- תעזרו לי פליזזז...

אני רוצה לאמץ אייקון מסויים מתפוז.. ויש לי התלבטות בין כמה אני צריכה שאתם אנשים תגידו לי מה הכי יפה אוקקי? הנה
פליז תעזרו לי לבחור..

נא182

New member
לא משנה על תתיחסו להודעה הזאתי..

החלטתי לאמץ את:
על תשאלו אותי למה...חחח

¥EleVatioN¥

New member
ייייייייאאאאאאאאאאאא../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

יש לך בחתימה את שלדגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
שלי חזררררררררררררררררררררררררררררררררררר הידד
הוא כזה חמודדדדדדדדדד ואיייייייייי >רצה לשים בחתימה< הוא כל כך תואם ל
הוא תמיד האייקון הנלווה אליי בראש השנה
שיווו הוא חזרררררררררררררר אני להיות שמחחחחחחחחחחחחחחח
יא וראיתם את הפרסומת של קוסמופלאטין [או וואטאבר] שמתרוצץ בתפוז??? איזה מדהימה אנג'לינה

נא182

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo23.gif../images/Emo12.gif חחחח../images/Emo6.gif שרוטה שלי!

פחחח.... האייקון הכי יפה זה זה:
הוא כוסון! פחחח

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo76.gif יותררר../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

גרררר צכה להתרגל אליו

המממ

כל פעם שאתן כותבות נושא שמות את הסמל? או שיש איזו דרך לעשות את זה אוטומטית? אם יש, אז איך? אה וד"א אורלע השגתי פוטושופ וגם סיריאל נאמבר ^-^ אם את רוצה אני יסביר לך באיציק מה להוריד מקאזאא

נא182

New member
אני כל פעם כותבת...../images/Emo56.gif../images/Emo153.gif

אבל אני מקווה שיש דרך לעשות את זה כל פעם אוטומאטי

¥EleVatioN¥

New member
עזבי קאזה אני ותוכנות..../images/Emo129.gif

ממש לא הולך ביחד! כל פעם יורד עם זה וירוס ידיד שלי יביא לי מחר

למעלה