Golden apple

New member
../images/Emo32.gif

היום גלי עטרי הייתה בוואלה בוידיאו צאט, היא ענתה לי על כול השאלות. שאלתי אותה על הביצוע של ריטה מלפני שנתיים עם הפילרמונית "למקיץ אל חלום".. ועל נינט כמה שאלות.. על נינט מסכנה חירפנתי אותה אז ככה גלי מעריצה אני נינט נקודה!
(בעצם זאת הפואנטה בכול ההודעה נינט יש לך עוד מעריצה.)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכמה דברים מעניינים..או שלא

לכל מי שהיודע ו/או לא יודע....יואב לקח את ליבה של שרון וכולנו כואבים על גדי המסכן
בן ביטל את החתונה
החתונה המדוברת של השנה ממשיכה להסתבך. עד ליום חמישי הכל היה ברור: החתונה של בן-לו הייתה אמורה להתקיים היום, עם 400 מוזמנים ובמקום סודי. אלא שביום חמישי יצאה ההכרזה: החתונה נדחית. העילה הרשמית - מישהו עלה על המיקום המדוייק של החתונה, הדבר פורסם גם ברדיו, ובני הזוג החליטו לדחות את כל העניין, כדי שחס וחלילה לא יתקלו בהמונים שבאים להפריע. אחר כך רצה השמועה שהשינויים הדרמטיים הגיעו לאחר שג'יי-לו התייעצה עם איזו מגדת עתידות קוראת בוודו שיעצה לה לא לקיים את האירוע במועד המתוכנן. אבל כעת הדיילי סטאר המוסרי מדווח שאפלק הוא זה שיזם את הביטול - ולא בגלל איזו יועצת סתרים, אלא בגלל שהוא בעצם לא כל כך בטוח. הסטאר מפרסם ראיון עם חבר קרוב של בנג'י, שאומר ש"הוא קיבל רגליים קרות והרגיש שהכי טוב זה לעצור הכל לפני שיהיה מאוחר מדי. "כשהוא ראה את כל ההמולה מסביב שנוצרה עקב ההכרזה על החתונה הוא הבין שהחיים עומדים להפוך לקרקס אחד גדול". אז בינתיים, החתונה בשווי של יותר משני מיליון דולר מוטלת בספק גדול, אבל כל הכתבים והפאפרצ'ים למיניהם עדיין מסתובבים באל.איי, למקרה ויהיה שינוי נוסף בתוכניות. צפו להתפתחויות
ג'סטין חוזר עם שיר חדש (ומזעזע לדעתי) לבחור הזה לא נמאס. עם מרץ שיכול להתחרות רק בציפי שביט (על ספידים), חוזר אלינו ג'סטין טימברלייק עם קליפ חדש, תקופה קצרה מאוד אחרי ששיחרר את הקליפ ל"סניוריטה". קחו הצצה לשיר הטרי-טרי, I'm Loving It. הפעם, בשל עומס הלו"ז של הבחור, נראה כי הוא אפילו לא הספיק להתגלח בין קליפ לקליפ. לעזאזל, אנחנו לא יודעים מה הוא לוקח, אבל אנחנו נשמח לקחת חצי מנה מזה. (כל החדשות לקוחוך מתוך ג'נענע
נענע)

Golden apple

New member
איזה שואה../images/Emo70.gif

מחזירים לנו את "קחי אותי שרון" בעונה נוספת, שמן הסתם תיקרא "קח\י אותי_____".
תוכנית כ"כ משעממת, דיבלית, תת-רמה, דוחה, קיטשית, ביזיון לטלויזיה בישראל...

slave4brit

New member
|שמש יא קיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קשורה הכותרת שלך לתוכן ההודעה
תשתדל לבחרו מילים יותר נורמליות פעם הבאה!! וזאת לא תוכנית כ"כ תת רמה...עובדה שהיא הציפה רייטינג...

Golden apple

New member
אסי, אתה יותר אטום ממה שחשבתי..

אם לא הבנת ברגע שראית ת'כותרת לא תבין עוד 100 שנה ת'קשר..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני אטום???

השם שלך זועק אטום: יא קירוזה קיר בלי חורים...כמו חומה
והבנתי את הקשר...אבל זה לא משנה....לא אומרים את זה אפילו בצחוק (מצטער שאני רגיש לזה....אבל באמת...קצת טקט...
)

Golden apple

New member
פתאום האיסי שלי נדפק לא נפתח נאלצתי

להוריד חדש..
זה המספר 246538345 מצטער שאני לא פונה אליכם, איבדתי כרגע רשימה ארוכה אני לא יודע מאיפה להתחיל.. אוףףףף

למעלה