nonils

New member
../images/Emo32.gif

אני לא מוכרת פה.. בעיקרון אני רק קוראת לפעמיים בקשר להופעות. אני בתקופה קשה וכתבתי איזה שיר אחד, מי שרוצה שיגיב מה שבא לו, רק אל תתעצבנו שזה תקוע פה. ימים אפורים- חושך, שחור,מהלכת ברחוב עוגת שוקולד וסוכריות כחולות בלונים מנופחים בצבע דם עזובה לבדי וקר כ"כ קר עכשיו הטעות במעמקי הראש ועוכשיו הימים אפורים ואין לי עוד לאן לברוח השער ננעל ואני בחוץ. ימים אפורים, שחורים ריקים ימים של בדידות ועצבות מחפשת את הצל והדרך למצוא את הפתח.. אותך מה שלא עשיתי ואיך שלא טעיתי פוצצתי את הבלון והדם מתפזר, אז לוקחת סכין וגומרת הכל וזה נכנס לבפנים וגומר אותי מיד אלה שוב ימים אפורים, שחורים ריקים ימים של בדידות ועצבות מחפשת את הצל והדרך למצוא אותך.. הוא קם והולך והכל נשבר ילד קטן שחושב שהחיים שחורים אבל הוא לא מבין שהם אפורים מכוסים בעננים עד שתגיע השמש. תגיבו איך שבא לכם, זה לא מרומז לאף אחד מפה.. (ונכון כישרון הכתיבה שלי לא מוצלח..)

ZVI Z

New member
סססססעעעמק

סתם,אנחנו לא אנשים עצבניים ודברינו הוצאו מהקשרם,ממש ככה. את מוזמנת לכתוב פה כמה שבא לך ונשמש לדעת מי את ומה את. יש גם פינה שבה את תוכלי לפרסם את שירייך בקביעות וליצור לעצמך עדת מעריצים מטורפת. בקשר לשיר.. חוצמיזה שזה כ"כ מתאים,ממש מתאים, ימים אפורים,בדידות,עצבות,את בטוחה שזה לא מרומז אליי? בכל מקרה,אל תגידי שאין לך כישרון,לא יפה. זהו,בהצחלה.

לי אין בעיה בכלל

אבל יש איזה אחד, שיש הרבה כמוהו בים, ידוע גם בשמו "גל". תיזהרי ממנו, אם הוא מתקרב תתרחקי. הוא אף פעם לא שלח ידיים אבל אין לדעת. וכשאני חושב על זה, אולי את זה דפיף בתור טרול? מנסה להצית את המריבה?
. אני בכל מקרה לא יודע להעריך אומנות. חלק מהשטחיות והלוגיקה של המוח שלי. הדבר הכי קרוב לאומנות שאני יכול להעריך זה בחורה יפה. אז אם מישהי רוצה לשלוח אלי תמונה שאני אתן את דעתי, תרגישו חופשי. ואם אתן כל כך רוצות, גם בעירום הולך. יודעים מה? ההודעה הזאת בעצם
אחרי הכל אני עדיין מחפש סובייקט לביוטום והשעון מתקתק. ואני כבר פחות סלקטיבי, לא דווקא בחורה, גם אם למישהו יש חתולה ליברלית שמעוניינת בעבודה מעניינת ב500 שקל לשעה. מה טוב בחתולות? שהן לא יכולות לומר לא.

למעלה