מאור 87

New member
אני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

שרי מכוערת
טוב אולי.. אבל אני אוהב נשים כו.. סליחה, אפרו-אמריקניות..
חוץ מניקול (
).. המשופמת הזאת..

שאלה חשובה מאוד!!!!!

מה זה כל ההקפצות האלה שכול רושמים?? מה זאת אומרת "הקפצה"? ומה הקטע של המטקות?

הקפצה היא העלאת הודעה לראש העמוד

על מנת להקפיץ הודעה צריך לרשום עשרה תווים בתוכן ההודעה או אייקון. יש אנשים שמתמשים באייקון המטקה כדי להקפיץ. מובן?

ברור מאוד ותודה ו...

לא ציפיתי לקבל תשובה דווקא ממשהי שלא כותתבת הרבה בפורום אבל אין לי בעיה עם זה אז אל תעלבי או משהו ואם את רואה הודעות פה ולא כותבת הרבה אז מה את חושבת עלי (אני מתכוון על זה שאני מתעצבן)?

ממה יש להיעלב? ../images/Emo140.gif

מה אני חושבת עליך...? האמת, לא נראה לי שזה המקום לדון בעניין מה שכן, הנכונות שלך לגבי החייאת הפורום ראויה להערכה
ו...המממ... תבוא למפגש פורום. אתה תראה שאתה תשתלב בקלות, בייחוד שרוב האנשים כאן צעירים, והקרח יישבר מהר, אין לי ספק בכך. (ואני מדברת, כמובן, מניסיון)

גם היום צפוף בתפוז אנשים ../images/Emo178.gif

היום ב-19:00 רועי יחזקאל מארח את בועז טביב Live בפורום מוזיקה יוונית. כדאי לקפוץ לשמוע על המוביל בתחום המוסיקה היוונית בארץ!
באותה שעה בצ'ט של פורום פוליטיקה בשרון מגיע עמוס גבריאלי, המתמודד על ראשות עירית כפר סבא. הוא יענה לשאלות הגולשים למשך כשעה קלה.
פורום אופניים מארח את דן בזנר, מנכ"ל צימוק, שמארגנת אירועי אופניים. היום בשעה 21:00.

LiveInACloud

New member
המון זמן..

ההודעות הראשונות הם מהשני לשביעי בערך (חודש וחצי?). LiveInACloud, שחזר מטיול בצפון ושמח לגלות שלא רק הוא במקום האחרון בסקר.

GoLd FlOwEr

New member
אאוווףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה יש לכם
הפורום מממתתתתת
כלום פה לא זז
למישהו יש רעיונות איך להחיות אותו

רוצים להחיות את הפורום...?

When there is a will - there is a way. יש כל כך הרבה דברים לדבר עליהם - ספקולציות לגבי הפרק של השבוע, הרהורים אחרי הצפייה בפרק של השבוע (זה נשמע ממש מוזר...
) משחקים למיניהם, ספקולציות לגבי העונה השנייה (למי שלא ראה...) ספוקלציות לגבי העונה השלישית (למי שראה את השנייה) וכו' וכו' וכו'. אבל, לצורך החייאת הפורום - פתחו הודעות , תגיבו על הודעות, כל רעיון שיש לכם - תעלו לפורום... It's a Simple as that. הפורום יכול לפרוח ולשגשג, אבל זה לא דבר שיקרה מעצמו
.

כמה פעמים צריך לכתוב את זה!!!!!?

יו מה יהיה איתכם אנשים?????????!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר רשמתי פעמיים על המשחק של CROSSFACE (של מי השורה...) ואתם עדיין מתבכיינים על השיעמום שיש פה!!!! אם אתם לא אוהבים את הרעיון של CROSSFACE אז תכתבו אבל עוד פעם לכתוב שאין מה לעשות פה!!! זה מוגזם!!!!

GoLd FlOwEr

New member
איך אתה מצפה שנשחק את זה

כשהוא לא נמצא
ואני לא אמרתי שמשעמם אמרתי שהפורום לא זז
יש הבדל
חוץ מזה, אתה לא צריך להתעצבן מדבר כזה מפגר

cj20

New member
../images/Emo4.gifגם אני..

טוב, צריך לגוון לפעמים...

למעלה