../images/Emo32.gifהעלמותה של אתי המנהלת.../images/Emo16.gif

ואני לא מדבר על הטלנובלה המצליחה- אלא על אתי הידועה כ-PopPy, מנהלת הפורום.
הנ"ל נעלמה לפני מספר ימים, ומאז נעלמו עקבותיה. את הסיבות להעלמותה היא תסביר בעוד כמה ימים או שבוע, כשהיא תחזור- רק נגיד שהן קשורות בלימודים, והזרקת אינטרנט ומחשב נונ-סטופ. נ.ב.- בקשר לטלנובלה המצליחה, אתי המנהלת- הפרק הראשון: בקרוב.
ניר

אני רוצה תמונות של מירי בוהדנה

כוסית לא נורמלית בקשה זה חשוב לאללה בקשב בקשב וכמה שיותר

צפוף היום בפורומים שלנו ../images/Emo43.gif ../images/Emo13.gif

ד"ר דן הרמן, מנכ"ל חברת הייעוץ whats next? , המתמחה באיתור ההזדמנות הבאה להצלחה עסקית-שיווקית עבור חברות ומותגים ובמימושה, יתארח היום ב-11:00 בפורום שיווק ופרסום ויענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום.
היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה ברזילאית את דובי לנץ, מומחה המוסיקה של גל"צ, שיענה לשאלותיכם וידבר על מוזיקה ברזילאית בעיקר. את השידור ינחה רועי יחזקאל. אתם מוזמנים לקפוץ... תהיה שיחה טובה על מוסיקה.
אנחנו מזכירים לכם את חידון הרכילות "סקס שקרים ורובי וויליאמס", גם היום יש הזדמנות לזכות בסינגל החדש שלו. כל תשובה 50 זוכה.
ביום שבת האחרון חגג פורום אגדות רוק את יום השנה לוודסטוק. אלו מכם שעדיין מתגעגעים לארוע הבלתי נשכח הזה מוזמנים לקפוץ ל"שבוע וודסטוק וירטואלי" בפורום, הכולל גם חידונים, שיחות ותמונות...

אני צריכה את עזרתכם

אני אמורה להעביר מכתב די חשוב ממישהי אל אורנה, ואין לי מושג איך יוצרים קשר איתה (עם אורנה)
.

LoLo16

New member
ארז אמר את זה פעם בפורום...:

נסי לשלוח את המכתב אל משרד הסוכנת שלה (זהר יעקבסון).

../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח זה אותו דבר שאומרים רק בישראל אומרים מירי בהודנה

PopPy

New member
את מי היא מעניינת?../images/Emo12.gif

ביקשתי מניר שיודיע לכם בסמס כי אני לא נוגעת במחשב בזמן האחרון. לב לא הייתי כאן בשבוע האחרון וזה ימשך לפחות לעוד שבוע כך שאם במקרה אחד או שניים מכם תוהים איפה אני, אני אלך על שיטת הסלקום (ניר, תעלה כבר את הדבר השולת ההוא!!): בחינה. אוניברסיטה. שונאת. חומר. הרבה. יום. שני. מפחדת. נכשלת. יש. גם. שיעורים. בצפר. הרבה. מתמטיקה. ספרות. איכס. מסר לאומה: אל תתדחו בחינות! אף פעם!! לא משנה עד כמה אתם לא מוכנים, אל תדחו אותן!!. בקיצור, אני מפחדת בטירוף ויש לי עוד ים עבודה כך שלא תראו אותי פה לפחות עד שהלימודים יתחילו (אני כאן לעוד כמה דקות רק). רק קפצתי לבקר לשעה, לבדוק שלא הרסתם את הפורום במקרה שעמוס גם נעדר לו כי יש לנו מין מזל כזה להעלם יחד. עד אז, אתם מוזמנים לקוות לשביתת ענק יחד איתי (אני גם מקווה לעוד הרבה דברים ביניהם להתחיל להבין משהו במתמטיקה, לא להכשל לבחינה ולהספיק לעשות את כל זה בשבוע אבל זה כבר לא רלוונטי). תהיו ילדים טובים ואל תתפרעו במשרדי תפוז הפקות (ואני בהזדמנות הזו חייבת לציין שחלקי באתי המנהלת הוא אפסי, ניר השולת אחראי ל99% והוא רק הציק לי כדי להתייעץ איתי מדי פעם) אחרת עמוס-רוזנטל-מרון ומנהל פורום רק בישראל יסגרו את הפורום
, אתי.

../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifנפתח פורום יצפאן בתפוז../images/Emo41.gif

כאן הייתה אמורה לבוא הודעה שתשכנע אותכם להיכנס אבל נוותר על זה אוהבים את יצפאן? כנסו לא אוהבים? גם כנסו
*פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום*

למעלה