../images/Emo32.gif

אנשים... ברגע זה ממש משעמם לי להיות במחשב (מי חשב שהיום הזה יגיע
) ו.......יש לי בקשה קטנטנה אליכם... פלייייייייז שרשרו לכאן אתרים שאהבתם, משחקים או מה שזה לא יהיה... אני אתחיל ותודה מראש
המשחק הזה של לגו שעדיין לא סיימתי... עשיתי 3 חידות אם זה יעזור... הכחול- 15 הירוק- 25 והצהוב- 17 על האדום אני עדיין לא סגורה נראה לי שזה 2 בכלופן תהנוווווווו ותשרשרו

I FOUND THE TREASURE!!!

מצאתי את האוצר!!! YEAEAEAEAEAEAHHH!!! משחק חמוד לאללה!! מומלץ לכל שוחרי הלגו שמעוניינים לראות איך כל מיני חלקים מוכרים משתלבים במשחק... אפילו
יש שם! [וגם
, אבל זה לא מעניין כמו ה
בע"מ]

lali37

New member
אתההההההה../images/Emo70.gif

איך אתה יודע על כל הדברים שקרו
אתה לא חדש

איילת כ

New member
גם אני חושדת בו

אולי למישהו בפורום יש פיצול אישיות?????? או אולי מישהו מספר לו את כל קורות הפורום???? או שאולי הוא נכנס לארכיון???? (חברי החדש). או אולי מישהו רוצה לעבוד אלינו?? יש הרבה סברות, אבל אנחנו רוצים לדעת מה האמת!!!!!!! אחרת.... (יש לנו דרכים משלנו לדעת את האמת, ותאמין לי שהן לא ממש נעימות...)

אולי

באמת יש לי פצל"ש? אולי בעצם לא. או שכן. אולי לא. לא יודע. מצטער. גם אני לא יודע. ומצטער.

איילת כ

New member
טוב אני מציעה שתגיד את האמת

מרצונך החופשי!!!! התחכמויות לא יעילו לך וגם הצער שלך ד"א החתימה שלך מתכוונת לסיפור של מלכת השלג?

מלכת השלג??????????

וכי אינך יודעת מי הם הנזל וגרטל??? או שהתכוונת לומר שהלב שלי קפוא...
HOWEVER, לא גילית לי מה זה ה'ד"א' שבחתימתך הנכבדת! אגב, אתם ממש עושות לי פדיחות בכל הנסיונות שלכם להוציא ממני מי אני!

lali37

New member
../images/Emo6.gif

מה הייתי עושה אם לא היית נותן את הקישור
הייתי נשארת משועממת כל החיים בלי לבקר אי פעם באתרים החשובים האלו...

למעלה