../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)

תפוז אנשים אצלכם בסלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif|

החל מהיום בערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. למה אנחנו אומרים לכם את זה? כי יכול מאד להיות שהודעות שלכם מהפורומים יככבו שם ... הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד. הצופים יכולים להשתתף, להתבטא, לצ'טט, להצביע ולהשפיע. דרך אגב - אם אתם רוצים להשתתף במדור ההכרויות לחצו על הקישור להתראות בערוץ 68.

לו"ז תפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש בפורום להיות הורים את יעל בוכסווילר, אחראית שאלות הקהל בערוץ "הופ! קטנטנים". כל ההורים שיש להם שאלות מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומם בדיון.
היום ב-16:00 מגיע טל סחרוב, נציג חברת SK (סולגוד), לפורום סלולארי כדי לענות לכם על שאלות בנושא. פורום סלולארי מביא לכם את מיטב המומחים בתחום מהחברות השנות- כדאי תמיד להתעדכן!
בפורום תאומים ושלישיות מתארחת היום ב-21:30 עדי רימל-פרץ. קלינאית תקשורת, שתענה לכם על שאלות ותייעץ. עדי היא מומחית בתחום- וכדאי להעזר בה!

amet

New member
היי זה אני וקוקי שם

איזהההההההההההההההההההההההההה יופי

Falcor28

New member
גם שמי

ואם מחפשים טוב אפשר גם לראות אותי אי שם מאחור...

שיוהוווו!! ועכשיו אני רואה

ששמי הוריד חולצה במהלך המצעד... ואני מרחתי את גבו באולטרסול רק כשהגענו להפנינג! ישמור האל! איזה מזל שלא נשרפת כהוגן, שָמיוּאֵל! [אה, כן. וגם מזלך שעבר מלא זמן מאז, אחרת הייתי הורגת אותך!]

Falcor28

New member
גמילה למכורים לסקס באינטרנט

טוב שיש את קופת חולים... ושימו לב לסקר בצד שמאל - טוב שיש גם וואלה שיבצעו סקרים בעניינים חשובים באמת

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

למעלה