fresh mishmesh

New member
שרונה ומורן...

זוכרים את ההודעה שלי מתחילת שרשור האוף?... אז בתכסיסים מרובים, התקשרתי לפלאפון של מורן (וענה לי משיבון באנגלית, אז כנראה שטעיתי במספר), ואז הצלחתי לזכור את הטלפון של שי וביקשתי ממנו שיגיד לי את הפלאפון של שרונה, ואז התקשרתי אליה... אז אכן, ישנו בפארק גורן, וגם אני ראיתי את הזריחה המדהימה של הירח מעל אבדון/עבדון (תעזרו לי עם השם של המושב הזה בהזדמנות- גם עם ההגייה), אבל מי לא בא
.... -שרונה. בסוף היא התקשרה בערך ב-23:00 ואמרה לי שהיא לא יכולה לבוא ועוד עניינים שכאלה........... אוווווף... נורא רציתי לראות אותכם............ ואמרו לי שבכיף מד"צים קשה להיפגש......... אוי. זה מעצבן. אבל לדנים היה נחמד... הם קצת סבלו במסלול (למה לא לקחנו אותם למסלול קליל?...), אבל זה בסדר, כי הם הכריחו אותנו לטפס על מגדלים בשבדיה ובדנמרק עם איזה 500 מדרגות, וכל הקוטר של המגדל הזה הוא בערך בגודל של החדר שאני יושבת בו עכשיו.... (קטן). וגם בסוף הם אמרו שלא היה איום ונורא... קיצר- שרונה ומורן- אתם יוצאים לכיף מד"צים (בהנחה שהוא לא יבוטל)?

ניצן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך רציתי לבוא לבקר אותך...... אוף! אם היית אומרת לי אז הייתי מגיעה בשעות האור לפארק..... (חחחחח זה כמו השיר הזה "אם היית אומר לי שאתה בא היום כן כן היום....") חפיף! עוד נתראה! אני נורא רוצה לבוא לכיף מד"צים, ואני כנראה אהיה שם, אז אני מקווה לראות אותך שם :) דרך אגב- איזה מסלול עשיתם בנחל?

אוי ואבוי!!! אני מזוזעת!

זה פשוט מגעיל!!!!! פשוט בזיון והשפלה למין הנשי!! אני לא מאמינה שנשים באמת משתתפות בזה!!!! תגידו לי- אין גבול לחרמנות שלכם?!?!?!!?

עמרי!!!!!!!!!!! יא חתיכת מגעיל!!!!!

אפילו לא קראתי את זה! ראיתי את התמונה וברחתי!!!!!!!!!! איכס אתה ממש הגזמת!

חחח אתם חייבים לקרוא את התגובות..

שבאות אחרי הכתבה... דברים כמו- "הושיטו יד ל"יד שרה"" ועוד כלמיני בדיחות של כיתה ג'......

החוקר ממליץ לבני 50

לאונן כמה שיותר... ולמה הגזמתי, זה היה בסה"כ כתבה באתר אינטרנט מכובד על מחקר מדעי חשוב בנוגע למחלה האכזרית סרטן.

פIלי

New member
ואם אתם מחפשים פ'ינוק רציני

לחניך שאתם הכי אוהבים, תנו לו את זה. (הייתי חייב).

למעלה