מעיין©

New member
נמחקו 2 הודעות../images/Emo70.gifשימו ../images/Emo23.gif

רק שתדעו שאני מחקתי עכשיו 2 הודעות שהיו לגמרי
ולא שורשרו. אני לא אוהבת לעשות את זה,אבל הזהרתי מראש. לצערי יש אנשים שפשוט להקשיב לבקשות חוזרות ונשנות.

נ ו ם

New member
אני אנסה להסביר למה (וגם אגלה את הצ

הציון שלי). למה מועד ב'? מפני שאת הפסיכומטרי מחליפים/יחליפו ציוני ה"מצרף" או "ליבה". שזה ציוני הבגרויות במתמטיקה, עברית, אנגלית, ולדעתי גם הסטוריה. ובציונים האלה הם מתייחסים לציון הבחינה בלבד, בלי מגן וכו'. ולמי שעושה מועד ב' אין מה להפסיד (חוץ מ25 ש"ח) מפני שגם ככה בוחרים את הציון הגבוה היותר מהשניים. ובאנגלית זה בעיקר פשוט כי זה לא כמו מתמטיקה שבשביל המועד ב' את צריכה לחזור מלא על החומר. אז הציון בחינה שלי הוא 86. ציון בע"פ 100 (זה 20%) ומגן 100. ככה שזה נראה כך: 0.2X100 + 0.8X86 = 88.8 ועם המגן - 94.4. בד"כ מעגלים מעלה כך שקיבלתי 95. שיחקתי אותה!

Princess 1

New member
אממ.. ביי

טוב כפי שרובכם יודעים ויודעות אז לא בעוד הרבה זמן אני יוצאת מהערבה לפולין.. אז ככה רק רציתי להגיד תודה וביי אהה לזורקה ושקסה שנורא נורא עזרו לי גם כשהן כמעט התחרפנו כששאלתי אותן בפעם המאה מה לקחת חחחח וכמובן לכל חברי הפורום היקרים שתרמו לכתיבת המאמר ההוא על פולין הוא נורא נורא עזר לי .. ממש תודה!!! :) מקווה למסע מוצלח אוהבת אותכם ה-מ-ו-ן

hadasbaril

New member
נצל"ש-תראו את זה ../images/Emo91.gif ל- ../images/Emo101.gif

עזרה בפעילות למען ילדים פלסטיניים המאושפזים בבתי חולים לילדים בתל השומר: מתנדבי תל השומר מבקשים עזרה מן הציבור עבור ילדים פלסטיניים המאושפזים בבתי חולים לילדים בתל השומר. מדובר בילדים מכל הגילאים (5 ימים עד גיל 18) במחלקות שונות בעיקר טיפול נמרץ לב, אונקולוגיה, ילדים ושיקום. העזרה כוללת הגעה לתל השומר פעם בשבוע או שבועיים (לפי היכולת) לבקר את הילדים וההורים שלהם, להביא אוכל או כל דבר שצריך ובעיקר לתמוך במשפחות ובילדים שמנותקים מסביבתם הטבעית. בנוסף מבקשים מתנדבי תל השומר עזרה בכסף לטלכרדים, טיטולים והוצאות שוטפות על פי הצרכים. לפרטים אפשר להתקשר לנעה 054-448293. מי שמוכן להשתבץ בתורנות בבקשה להתקשר לתמי 055-404244 אם חמישהוא יש זמן וכסף בחופש הגדול אז שיצור איתן קשר.כי ילדים זה ילדים. רק להבהיר שזה אמיתי ונכון (קיבלתי דרך רשימת התפוצה של מרצ............)

דילמה הדרכתית/חברתית/חינוכית

תדמיינו מצב: אתם יושבים בפיצריה,עם עוד כמה חברים(שגם משתייכים בצורה ממש חזרה לתנועה). פתאום חבורה של ילדים קטנים(ה-ו-ז) מתחילה לעצבן אתכם(ממש לעצבן...) ואשכרה,נטפלת עליכם),מה הייתם עושים? ככה באמת קרה. אבל במקום להחתבר לפן ה"מעלה יוספי" שבי, החלטתי להתייחס אליהם כמו אל חניכים מעצבנים ולא להתעצבן יותר מדי... בשלב מסויים הם ממ הגזימו. וכאן עולה הבעיה. תמיד חשבתי שהבעיה במועצה כמו שלי היא רמת ההשכלה והחינוך שניתן לילדים. כנראה שמערכת החינוך בעיירות הפיתוח(הכוונה כאן היא למעלות) או בכלל בכל הארץ הולכת וכושלת בצורה ממש דרסטית. ילדים,בשעה כזו ברחוב,מדברים בצורה שכזו, לא יודעים אפילו מה זה "הקונה מטטה"...!!!(ניסיתי לדבר איתם בהגיון...) מה אפשר לעשות? מה הייתם עושים? "איפה טעינו,מה לא עשינו?,הלכה המדינה..."

אז מה עשית בסוף...?

וזה באמת בעיה.... אני בתור מדצ שעוד מעט יתחיל שנה ראשונה.. אין לי מושג מה עשות.. אני אישית הייתי מתעלם מהם אותי לא מצליחים לעצבן בכזאת קלות אבל אחרים בגיל שלי לא היו מתעלימים וגם לא יושבים בשקט.....

פIלי

New member
חבוב..

יש להם מזל שאתה בחור מאופק, אצלני קרה פעם דבר דומה רק במקדונלדס... אבל בסוף הילדים הקטנים ברחו לפני שהם הספיקו לחטוף ברצינות.. לדעתי הדרך הכי טובה להיפטר ממיני ערסים שכאלה, זה פשוט להפחיד אותם. מספיק שתתקרב לאיזה אחד עם מבט קשוח (
) בעיניים, ויש סיכוי טוב שהם לא יטרידו אותך יותר..

THE sky angel

New member
אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה

אילו לא היינו בתנועה ו\או מאופקים...... ממש לא....... וניסינו, מורן ניסה עם המבט, זה לא עזר..!

פIלי

New member
טחחח

עכשיו שאני חושב על זה, הייתי עם 2 מד"צים מכוחותינו המובחרים.. (אז הייתי עדיין טרומ"פ) ואחד מהם לא היראה איפוק יותר מדיי, אפילו היינו צריכים "לאפק" אותו קצת.

ילדים קטנים

שאוהבים לעצבן, נוטים לחפש את מי שהם מניחים שלא יכה אותם. אם אתה לא רוצה להכות אותם יש כמה אפשרויות: א. מתוך הנחה שהם ניסו לצחוק עליכם ולהעליב אותכם (וזה ממש לא מצליח להם, כי אף אחד לא נעלב מבדיחות של כיתה ו'), אפשר להעליב אותם בחזרה באותה רמה של רדידות, ולהיטפל אליהם בחזרה עד שהם יברחו מהמקום. ב. אפשר אחרי אחת הבדיחות ה"מאוד" מצחיקות שלהם לעשות איזה חהההה! מאוד גדול, ואז להסתכל לילד בלבן בעיניים ולהגיד לו "לא מצחיק. אידיוט". ג. אפשר להתחיל לדבר עם הילדים על נושאים שברומו של עולם, ולהשתמש במילים גבוהות (נושאים אפשריים לשיחה ניתן לקחת מתוך אחד המקצועות בבי"ס. בטוח ששיחה בנושא אסימפטוטות נגזרות ונקודות פיתול תרתק את הילדים). לפעמים זה עובד. ד. מישהו יכול להתגנב מאחוריהם ולעשות להם בההה! גדול ולהבהיל אותם. ה. במקום ה- בההה! אפשר להרטיב קצת את הידיים, ולעשות אליהם אפצ'י מזוייף ולהעיף עליהם את המים. לא יודע אם זה יהיה אפקטיבי, אבל מצחיק זה יהיה. לתוצאות מקסימליות, ממולץ לנגב את הידיים (שלכאורה מלאות נזלת) על הילדים. אם זה לא יסלק אותם זה לפחות נקמה נחמדה.

מעיין©

New member
../images/Emo163.gifישראלי זה...

זה לתלות את דגל ארה"ב ליד דגל ישראל ביום העצמאות. זה לתת עצות לשחקנים, למאמן ולמנהל הקבוצה כשרואים כדורגל בטלוויזיה. ישראלי זה "להשאיל" שוקו ולחמניה מהמכולת השכונתית בבוקר ל"ג בעומר. ישראלי זה לתת להם לקחת.
זה לעשות סיבוב פוזה עם המדים בשכונה, כשחוזרים מהטירונות ולהתנהג כאילו אתה מינימום הרמטכ"ל. ישראלי זה לדעת שאין כמו אוכל של אמא. זה לצאת להפגין בכיכר בשביל משהו שאתה לא כל כך מבין- אבל אמרו לך שמופיעים זמרים טובים. ישראלי זה לקרוא לכולם "אחי
" ולשאול "מה קורה
" גם אם אתם לא כל כך מכירים. זה לסוע לסיני ולקרוא לזה חו"ל. זה להכנס לים ולצאת עם ניילון על הראש ומדוזה על התחת (או ההפך). ישראלי זה גם לקום בבוקר- ולחייך, למרות שה"מצב" לא משהו. ישראלי זה ללכת להופעה של שלמה ארצי, לשאוג את כל השירים ולהרגיש הכי טוב בעולם. ישראלי זה מכבי ת"א...בכדורסל
ישראלי זה לעשות שנת שירות מכל הלב והנשמה. זה לתרץ כל הפסד בתחרות בינלאומית בכך ש"כולם אנטישמיים!" ישראלי זה לעמוד על הר ברמת הגולן, להסתכל על הכל בעיניים מצועפות ולהיאנח... זה להרגיש מן הרגשה חמימה כזאת בלב כשברדיו מתנגן "ירושלים של זהב".
ישראלי זה כשנקוות דמעות בזווית העין ששרים את "התקווה" בסוף הטקס ליום השואה והגבורה. כל זה זה ישראלי, אבל הכי הרבה ישראלי זה...אני

kedeman

New member
לא נכון

הטור לא היה כל כך גאוני הוא היה מועתק כמעט אחד לאחדממשהו שעמוס עוז (אם אני לא טועה) כתב הרבה לפניו בגלל זה כשקראתי את הטור אני חשבתי שכבר שמעתי את זה פעם ורק כשמישהו אמר שזה של עמוס עוז בכלל תפסתי למה

למעלה