נ ו ם

New member
כן אבל במה שכתבתי על אנגלית טעיתי

כיהציון שפורסם זה כנראה כבר משוקלל עם הבע"פ. לדעתי ארבע יחידות זה ככה: אני קיבלתי 73 ביח' 1 ו96 ב3 יח'. מגן 95 בשני החלקים. אז - 73+95 = 168X0.5 = 84 (בקיצור עושים לכל אחד מהחלקים ממוצע עם המגן). לי זה 84 ו-95.5 אז 86X 0.25 + 95.5 X0.75 = 93 בערך.

אנשים! ציוני בגרויות!!!!!

טוב,אני קיבלתי 85 באנגלית ו100 במתמטיקה ולכן אני עושה מועד ב' באנגלית. ספרו את הציונים שלכם!!!!!! מי שלא יודע- הציונים באנגלית וגם במתמטיקה כבר פורסמו, מי שלא יודע את הכתובת, מצורף קישור

מה עשינו...

ברור שהפתרון הכי קל היה להרים ידים ולהשתמש באלימות, ואני לא אשקר ולא אגיד שלא חשבתי על זה...,אבל משהו בי, ובאנשים לידי(אממ ניצן...אממ מור...) הרגיעו אותי,והזכיר לי שהם יכולים להיות החניכים שלי. פשוט התעלמנו מהם,ברוב חלקי הערב, עד שהם ממש הגזימו. בדר"כ החניכים שאני נחשפתי עליהם היו מעצבנים, אבל ידעו תמיד לדבר ולתקשר בצורה נורמלית.אבל הם?-ממש לא. ניסינו לדבר איתם-לא עבד. הם עיצבנו אפילו את השליח של הפיצריה. ואפילו העזו לחשוב שאני מכפר הוורדיםן,אחד הדברים שיותר עיצבן אותי! אבל עשינו יציאה יפה משם, עם השיר "חולצה כחולה", בפול ווליום,ואפילו יש טוענים שבשלב מסויים חבר'ה שעברנו לידם במעלות שרו איתנו...(באמת!)

fresh mishmesh

New member
../images/Emo32.gifלא היה שרשור כזה בדף, אז פתחתי

חדש... זה משהו שרק המנהלים אמורים לעשות, או שזה בסדר שאני עושה את זה גם? טוב, אז מה אני בכלל רוצה מכם? רק למסור לי"בניקים שהתגעגענו, ואני בפרט... קראתי את הסיכומון של מורן ונשמע כאילו היה לכם אחלה בחלה.. וסתם לספר שאני עכשיו מארחת מישהי מדנמרק, אחרי שבקיץ שעבר היא אירחה אותי... הלו"ז שלנו ממש צפוף, והאמת היא שאני קרועה מעייפות כי היום היה עמווווס... וגם אתמול- הבגרות בכימיה, שיעור נהיגה, לאסוף את הדנים מבן גוריון.... אז סתם- אל תעלבו שאני לא עונה באייסיקיו, אני פשוט לא כ"כ בבית, וכשאני כן אהיה בבית, אני חושבת שזה יהיה בשעות די מאוחרות... למרות שמיום שישי יהיה יותר טוב... אה, ועוד משהו- ביום ראשון-שני אנחנו יוצאים לטיול ונהיה בין השאר בנחל אכזיב, אני לא יודעת עדיין אם אני אצא לזה, אבל אם כן- מורן? שרונה? מור?... אבל אני לא חושבת שתהיה לנו דרך כלשהי להיפגש, בגלל שנהיה במסלול וכו'... לא משנה, נראה כבר... אז זהו... זה הדיווח היומי...

THE sky angel

New member
עכשיו אני יאמר לכם משו....

הדרך הטובה ביותר היא התעלמות... אני לא יודעת אם שמת לב מורן (או עדי.. או ניצן..) שלא אמרתי מילה אליהם, ואני שמתי לב שגם ניצן לא, ואתם כן, ואליכם הם כן נטפלו.... זו הסיבה היחידה שאני חושבת שהתעלמות היא הדרך.. נכון שהם עברו כל גבול, ונכון שלהתקשר למשטרה (משטרה מטרה חניכים מעצבנים אותי ומפריעים לי לאכול פיצה!!) לא היה עוזר, אבל אני חושבת שאחרי כמה דקות התעלמות היו עוזרות.... עובדה שהם לא אמרו לי או לניצן כלום! מה שאני מנסה להגיד שזוהי הדרך..... רעיון נחמד החולצה הכחולה........... מעניין של מי הוא היה.............

mis take

New member
הציון באנגלית באינטרנט אכן משוכלל ע

עם הבע"פ, ולגבי 4 יח"ל מתימטיקה, יש שמועה שאומרת שהחלוקה היא לא 75/25 אחוזים אלא, 72/28 אחוזים. אני אישית לא הצלחתי לאמת את השמועה אבל אני גם לא יודעת איפה אפשר לאמת אותה... בעיקרון באנגלית יש לי 77 (5 יח"ל) סופי וניגשתי למועד ב' (לא היה משהו - איזה קלוז מסריח...) ובמתימתיקה יש לי 99 סופי (4 יח"ל) בכל ה-4 יחידות.

just stav

New member
ואני פשוט חייבת להכריז:

קיבלתי 100 ב3 יחידות מתוך 4 במתמטיקה!!! גאווה! הגישו אותי על 92 אז סופי יש לי 96 שגם זה מאוד נחמד. והציונים באנגלית באינטרנט זה יחד עם המבחן בע"פ? אוו... אז כנראה ממש פישלתי במבחן בכתב כי בבע"פ קיבלתי 100 ובאינטרנט כתוב שקיבלתי 89... טוב, זה לא משנה כי גם ככה אני עושה שנה הבאה שוב אנגלית במועד חורף (יחד עם לשון והסטוריה בקצב הזה...)

hadasbaril

New member
אני אחלוק

86 בחמש יחדות אנגלית (נעם,איך את יודעת שזה ביחד עם הבע"פ?) מתמטיקה עשיתי שמה שעברה....

THE sky angel

New member
גמאני קיבלתי 100 במתמטיקה!!!!!!!!!!

איזה אושר!! אבל המורה המניאקית מגישה אותי על 90... :( אוף לא נורא... :)) העיקר ה100!! חחח מישו יודע במקרה מתי מגיעות תוצאות הבגרויות האחרות..? (תקשורת למשל שעשיתי כמה ימים לפני מתמטיקה??)

5 באנגלית ו1 מתוך 4 במתמטיקה

ויש לך מושג אולי איך מחשבים את המצרף? יש לי 100 ב1 מתוך 4 מתמטיקה ו82 ב3 מתוך 4 מתמטיקה (אלה הציוני בגרויות) יש לך מושג איך מחשבים את זה?

כן זה הולך ככה

100X1+82X3=346 את כל זה את מחלקת במספר היחידות- 4 וזה יוצא 86.5 אבל כמובן שזה משתנה לפי ציון המגן את צריכה לעשות קודם ממוצא של כל ציון עם ציון המגן.... ואז לעשות לזה ממוצא משוכלל.... זה נקרא ממוצע משוכלל ואפילו אני- תלמידת 3 יחידות יודעת לעשות את זה:) ד.א אני קיבלתי 100 ביחידה ו93 ב2 יחידות!! אין מועד ב'!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל תודה..... דבר שני-

נכון שצריך לעשות לזה ממוצע עם המגן, אבל לציוני מצרף (שאלה הציונים שהאונבסיטאות לוקחות עכשיו) לא צריך לעשות ממוצע עם המגן. הם רוצים רק ציוני בגרות!

ניצן!

אני אענה קצר ולעניין- מקווה לראותך פה בקרוב, ועוד יותר מקווה לראותך אם את באזור. אני לא רואה מניעה שאני אצטרף למסלול שלכם.... או שאני אבקר בערב..... הכל עוד אפשרי, אבל אני צריכה עוד פרטים ממך! לילה טוב

fresh mishmesh

New member
האמת ששם..

אבל אני עדיין לא בטוחה 100% אם אני מגיעה... אני גם צריכה לשאול את המורה שלי אם זה בסדר והכל, אין לי כוח להסתבך איתו אחר כך...

למעלה