Drorrrrrr

New member
גם אני רוצה כזה שיערררררררררר

יאאאאא איזה כוסייייייי

vogue15

New member
כן...

אני עדיין סובל ממנו... אגב שלחתי את התמונות שלך לאתר דוגמנות i hope u dont mind!

ט ל i i ש

New member
מהההה?!?!? אורי תגגיד שאתה צוחק..1!

אני רוצחחחחחת אותך הבטחת!!! יו איזהה זבל אורי נווווו תגיד לי שאתה עובד עליי.!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|אפי|../images/Emo79.gif

בלאט אנשיממ.. היומהגעתם לרמה חדשה של התחרפנותתתת רק חבל שאני לא הייתי פה כדי להצטרף.. ואממפפפ תמונה אני לא שמה.. כי מי שצריך לדעת איך אני נראית - יודייע- וגם לא מרצוני
אבאלה בוא ללונה פאר'קק

aYaLoLy

New member
../images/Emo34.gifחוויות-לונהפארק../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

|אפי|
אוקה... הגענו בערך בשעה 5 וחצי... אחרי שאני וחברות שלי הזמנו 3 מוניות בגלל שלא הגיעו הנהג התחיל לצעוק עלינו וצולה (השמות האמיתיים ישמרו במערכת) שישבה מקדימה חטפה את כל הצעקות - וזה עוד היה המומולדת שלה
הגענו ... פגשנו חברות.. קנינו כרטיזים ונכנסו... עלינו לצלחת.. לא היה מרגש במיוחד.... אחרי זה עלינו לרכבת הרים הישנה... ב"ירידה" אני, שולה וקיפי צעקנו: "שאוללל תעשה לי חביתה"..
... עזבו.... אחרי זה.......... הלכנו לתמנונים.. לא משו מיוחד בטופ ספין היה כיףףףףףףף
אבל לצערי,... באתי עם חולצה די קרועה - גזורה על ידי
.... והיא היתה קרועה יותר ממה שחשבתי
.... הבנתם את הרמז..
... אבל לא נורא.. אנקונדה- מתקן שווההה
בהתחלה הייתי עם צולה - היה כיףף וראינו את שומה מסתכלת עלינו מלמטה בפחד.... כי היא פוחדת ממתקנים מפחידים.. והיה שששששששששווהההההההה... אחרי זה הלכנו למכונת כביסה והיה כל כך כיףף עפנו לכל הכיווניםםםם והגב שלי כרגע לא ממש במצב טוב...
.. אבל היה שווה
היינו במתק ן הוליווד והיה איטי מידיייי הלכנו לאכול ואני וקיפי התחלנו "מלחמה" של זריקת גלידה וברד אחת ע השניה... רק שבסוף היו נפגעים...
אחרי זה הלכנו לברייק דאנס והיה מגגגגגניבבבבבב אחרי זה אני ושולה הלכנו למגלשות האלה.. בפעם הראשונה היה כיףף וצרחנו
בכיףףףףףףףףף.. בפעם השניה.. אני ישבתי מאחורה.. והמפעיל דחף אותנו חזק מידי.. ופתאום מלאא מים הגיעו אלי בדך פלא.. וב"נס" אני היחידה שנרטבתי כולי.. ועוד עם החולצה!! אבל לא נורא... היה לי חם
הלכנו שוב לאנקונדה.. וישבתי עפ קיפייייי וצרחנו: ניריתושששששששששששששש אוהבות אותךךך בוליייי תעשה לי גזרררררררררררר וכו'....... רק שאחר כך כשיצאנו מהמתקן ראינו ילד מקיא והיה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ועלינו על עוד מתקנים פעמיים ובלה בלהה בלה וראינו ילדים קטנים וצחקנו עליהם
ושרנו לצולה מומולדת שמייחחחחח
עלינו לספסלים הכחולים והעפתי לקיפי את הנעליים למטה ישר לראש של סנופקין
ולבסוףף עלינו לפיראטים וראינו את הקאסט שהופיע ברוקייי והיה שווה לראותם
אחר כך לא התחשק לנו ללכת הביתה.. הלכנו ברגל עד לבית של צולהההה שהיה קצת רחוק משםם ובדרך שרנו וצרחנו שירים (אל תדאגו לא קיפחתי את TC
) ואנשים התחילו לחשוב שאנחנו לא נורמליות.. (לא הכחשנו שום דבר
) ואז הגענו והיה סגור הביתקפה שרצינו ללכת שהיה ממול הבית של צולה אז היא הורידה קולה - שבופי שפכה עלי.. לא נשארתי חייבת
ושרנו וצרחנו וצפינו באנשים יוצאים אט אט לחלונות כדי לראות מי המטורפות שעושות כל כך הרבה רעש... בסוךף חזרתי עם שפוזה ברגל ודיברנו על דברים חשובים( yeah right)
והגעתי הביתה ובכעת יש לי כאבגבבבב ואני גורמת לאנשים *שיעול * טל *שיעול* להתפגר
בזמן שאני כותבת לכםםם
וזוהוו היה כיף כל כךךךךךךךך ואני מתה על חברותייייייי המושלמותתת
ואם קראתם את כל זה - יופייי :))

vogue15

New member
נשמע ממשמ מש כיףףףףף

מזל טוב לחברה שלך! הרגת אותי עם ה"שאול תעשה לי חביתהההההה"
ענקייייייייייייי אני הולך לאמץ את זה

../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)

T a L L L

New member
עוד כתבה שלי!

היום התפרסמה עוד כתבה שלי על Theory Of A Deadman, השם לא יגיד לכם הרבה..

אויש נו אני תמיד מתבלבלת בינך

ובין טל השנייה!!! (לא, אבל ברצינות, אני יודעת שאתה בן אני פשוט קוראת את ההודעה, שמה לב שטל כתב/ה את זה, באה להגיב, שואלת את עצמי מי כתב את זה, עונה לעצמי- "טל" ואני תמיד מבלבלת וכותבת לטל השני/ה~!!!!) חחח סורי!

למעלה