T a L L L

New member
../images/Emo32.gif כתבה שלי!

דרור, אל תהרוג אותי על זה שפתחתי שרשור חדש טוב? טוב, אז יש כתבה שכתבתי...על ניקלבאק, אז אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם...טוב? בכלל זה האתר "האלטנטיבה" שהוא פשוט שולט, כל מי ששומע רוק, אלטרנטיבי, מטאל וכל זה יאהב אותו. כנראה, שיתפרסמו עוד כתבות שלי באתר..

czo

New member
נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח

נגנבה משאית מגורים - פרס 5,000 ש"ח סביב תאריך 22.6.03 נגנבה משאית מגורים השייכת לנכה צהל ממגרש רכב בצומת ירקון. המשאית חשובה ויקרה לבעליה, המוצא הישר שמאתר את מקומה המדויק יקבל פרס 5,000 ₪. מי שיש לו מידע יכול לשלוח לי מסר, או לאימייל: [email protected] או לאיי סי קיו : 160621018

vogue15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נגנבה משאית מגורים?!?! איך? מתי?!? אוקיי נקרעתי עכשיו!!!!! ועוד 5 בבוקר...

Drorrrrrr

New member
פעם הרגתי מישהו?

לא! זה שהרגתי לא היה בכוונה! נו באמת טל! סתם, אני לא אהרוג אני רק אשרשר את זה יותר מאוחר כדי שתוכל עכשיו לקבל את תשומת הלב המלאה......

Drorrrrrr

New member
אגב, אין לי כוח להרשם שם אז..

אחלה כתבה, באמת, רק ששכחת את הדואט עם סנטנה
.

T a L L L

New member
תודה!

ודרור, חפיף...גם ככה כבר לא ידעו שהיה דואט כזה... ולאה, בקשר למה שרשמת בפורם שם, תפוז הכלבים לא נתנו לי לפתוח פורום לניקלבאק...RR...

T a L L L

New member
אממ...

איזה משהו ממש ממש מפגר...שהם לא רוצים לפתח את הנושא..בעעע טיפשים...

Drorrrrrr

New member
אני מזכיר לך

שאתה כותב בפורומים של תפוז לכן, למרות שנאתך הרבה, השתדל שלא להשתמש בניבולי פה
. דרוריקין

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo26.gif אנשים!!! זה ממש חשוב! ../images/Emo36.gif

|חלב|
|מיוחדת| שמעו, מחר אני בקניון הזהב כל היום. מפגש פורום מכושפות שם. מי שיוכל להגיע לשם מחר כדי לפגוש אותי (ע"ע טאלו'ש), אני נורא אשמח כי אני לא בטוחה שאוכל להגיע למפגשפורום.

jenni Mor

New member
להקת WHATEVER בארץ!!!

להקת WHATEVER הגיעה לארץ ומופיעה שבוע הבא בת"א!!! 21/07 יום שני קומפורט 11 ת"א, בשעה 22:00 הכי בריטי שיש אל תחמיצו!!

taltal girl

New member
../images/Emo32.gifהצתה מאוחרת. ../images/Emo25.gif

הייתי בסופשבוע אצל חן (Lova Alex). ישנתי אצלה וסטאף. באתי אליה ביומשישי, וביומ שבת הלכנו לימ
נשרפתי, וכואף לי. ויש סיכוי שאני לא מגיעה למפגש. אני צכה לראות איך אני מגיעה וחוזרת. אהה, וחן נעדרת. כל המוצא מתבקש להחזיר. שכחתי אצלה את הדיסק

למעלה