Liloush

New member
../images/Emo32.gif

שלום, אנחנו מעוניינים לפתוח פורום על התוכנית "אקזיט" תוכנית הנוער המצליחה. פנינו לתפוז, אך תפוז סירבו לפתוח פורום בנושא זה. אם הינכם מעוניינים שיפתח פורום בנושא, אנא שלחו לי מסר עם שמכם המלא בכדיי שנוכל להראות לתפוז שישנם הרבה גולשי "תפוז" שמעוניינים בפתיחת פורום "אקזיט", בתודה, לילך ואורטל

GS2003

New member
זה לא יאומן...

פשוט פותחים עכשיו פורומים על נושאים כ"כ משעממים... כאילו עם כל הכבוד, מה כבר אפשר לכתוב בפורום רק על תוכנית אחת ?? מה ?? לדבר על הבגדים החדשים של המנחים ?? על התספורת שהם שינו קצת ?? נכון שזה ממש מרתק אבל יש גבול ! ובכלל, פורומים חדשים : "אנשים בגיל העמידה שאוהבים לשחק טאקי בגנים ציבוריים בדרום נתניה" "פורום פירסומות של בתי עסק ברדיו המשודרות במהלך המחצית של משחקי ליגה א" "פורום מעריצים של היי פייב שהחליטו לעשות ניתוח שינוי מין" (דווקא זה אולי יתפוס...) בקיצור, אולי מספיק לנסות לפתוח פורומים חדשים בנושאים לא קשורים למציאות... תודה

MAX D

New member
../images/Emo45.gif

צריך גם לפתוח פורום חדש: פורום נפגעי מק-דויד" אני אנהל. אחרי שפעם אחת חיכיתי שעתיים + למשלוח אני חושב שזה ראוי לפורום משלו... מי שמסכים שיגיד כן- נראה להנהלת הפורומים שזה מעניין את כולם!

למעלה