../images/Emo32.gif

סתם אני מנסה לגרום לאנשים לדבר... ולא בסיפורים של 2000 מילים שאני אוכל לקרוא אותם:\

Sonata Of Tears

New member
בלדה לקיפוד

בלדה לקיפוד ( הקיפוד של חיים ) יום אחד יצא חיים לחופשה עם כל המשפחה בדרך היה להם פנצ'ר והגלגל נהרס אז חיים וברכה יצאו מהאוטו וחיים הרגיש משהו תקוע לו ברגל וברכה צרחה הקיפוד הזה הוא פגע רע הוא הורס והורס כל דבר שנע הוא מסוכן לילדים הוא מסוכן להורים בואו נעשה ממנו ממרח קיפודים אז חיים לקח את הקיפוד הקטן ושם אותו בקופסה כל הדרך הקיפוד נחנק והשמע קולות של גניחה שהגיעו הביתה כבר כולם שככו את הקיפוד הקטן אז הקיפוד קטן התמים והחרמן הלך לחפש לו מאכל קטן אז הוא חיפש וחיפש בכל השכונה ובדרך נדרס על ידי רוחה השכנה אח הקיפוד הקטן שלנו לא מת והוא המשיך במסע אח האוטו של רוחה הלך למזבלה היא יצאה מהאוטו ואמרה הקיפוד הזה הוא פגע רע הוא הורס והורס כל דבר שנע הוא מסוכן לילדים הוא מסוכן להורים בואו נעשה ממנו ממרח קיפודים הוא הלך והלך והלך והלך והלך לך לך לך הקיפוד שלנו מצע חברה והכריז עליו ועליה כבעל ואישה הם מצעו להם בית בדרום תל אביב עם שתי חלונות ומעלית נולדו להם 3 קיפודים קיפי קופי וקופה החיים שלהם היו מדהימים עד אשר הקיפוד הקטן שלנו קיבל צב 8 ..אוי אוי זה נורא הקיפוד הולך לצבא הקיפוד הזה הוא פגע רע הוא הורס והורס כל דבר שנע הוא מסוכן לילדים הוא מסוכן להורים אבל עכשיו הוא הולך לצבא...ואותו אנחנו עוזבים בפלוגה קטנטנה עם 13 קיפודים עומד הקיפוד שלנו במדים עם רובה מזוין ורימון מנוילן הוא מצדיע למפה"ק שלו שמח ומאושר,סוף סוף הוא מרגיש גבר סוף סוף הוא אוכל גרבר. אז המלחמה החלה ויש הרוגים ויש פצועים אבל הקיפוד שלנו הוא הגבר שבגברים הוא לא ימות והוא לא יפצע כי הוא קיפוד הקרח אח לא הכל עובד קשורה המפקד התעצבן ונמאס לו מהפלוגה הקיפוד הזה הוא פגע רע הוא הורס והורס כל דבר שנע הוא מסוכן לילדים הוא מסוכן להורים בואו נעשה ממנו ממרח קיפודים אבל אותו עכשיו עוזבים כי הוא הגבר שבגברים בסוף כשנגמר השרות הקיפוד שלנו חוזר לאזרחות הוא הולך הולך הולך והולך חושב על אישתו ואל ילדיו הקטנים ופתאום עובר עליו אותו ומואח לו את הבפנים ואז הוא מת

Unicorn Fairy

New member
פעם היתה ילדה...

...אמרתי פעם לא? אז היא מתה מאז....
זהו. מספיק קצר?

עוד פעם התחלת?!?

לכי, לכי לאהוד את הקבוצה הלוזרית הזאת שלך... מה רע בילדים!?!? אה, גיליתי שילדים זה יותר טוב מילדות, אוח, ילדות זה כל כך כאב ראש. מה אני עושה פה בכלל?!?! מחר אני מתעורר בשש, נוסע שעה, לומד כמה שעות, חוזר, עובד הולך לישון ולא ישנתי כבר המווווווווון זמן. אני גמור

לוזרית?

האם שמעתי אליפות...? האם שמעתי צימצום הפרשים של 9 נקודות? האם שמעתי 5 שערים זה לא מספיק? וואי, אני נהיית סכיזופרנית
ילדים: 1. מקור לרשע. אני לא אוהבת רעש. 2. באלגן. אני לא אוהבת באלגן. 3. חיטוט בדברים. אני לא אוהבת שנוגעים לי בדברים. 4. אוכל. הם כל הזמן מבקשים שאני אאכיל אותם שהם באים להתארח אצלנו! 5. מתלהבים. הם מדברים על המורדים כל היום("ראית איך מריצה נישקה את פבלו?"), הם חושבים שהם יודעים הכל. 6. הם רשעים. אממ...עשיתי מהם מפלצות...יש כמה נחמדים מהם...פה ושם.

האם שמעתי הפסקת חשמל בעיר לא מפותחת

(יופי, רק הסימן לא נכנס
) אני אענה להשמצות חסרות הבסיס שלך, אע"פ שהן לא ראויות שאני אקרא אותן בכלל: 1. הם מלאכים כשהם ישנים. 2. אומרים להם שיסדרו כשהם מסיימים לשחק, כנ"ל על לאכול 3. הם ממש משועממים, אם הם מחטטים לך בדברים. 4. מה אוכל?! ממתי הם רעבים?! הם רק רצים כל היום. 5. אני מבין איזה ילדים את מכירה, בגיל חמש הם מכירים את המורדים...
6. הם לא. 7. אפשר לסנג'ר אותם
8. יש להם את הצעצועים הכייייי שווים!!! 9. רק איתם אפשר לדבר באמת, הם מבינים ענין 10. הם מצחיקים.

אם זו רק הייתה עיר!

מה? אני לא ראויה שתקרא את הודעותיי?! 1. ומה תעשה שהם ערים? 2. הם מסיימים לשחק אחרי יותר מדי זמן. 3. מה אני אעשה להם? 4. ממתי לא?! אני אוכלת: "ליאור גם אני רוצה" *ליאור מתעלמת* "נו ליאור גם אני רוצה!! *ליאור חושבת לעצמה שזה בכלל חבר של אחותה הקטנה והוא מפריע לה באמצע האוכל* *ליאור קמה להביא לו וכמעט שמחטיפה לו סטירה*. 5. איזה ילדים אתה מכיר? תכיר לי אותם! כ-ו-ל הארץ רואים המורדים. 6. לא יודעת מה כתבתי! 7. פדופיל! 8. לא! לאחותי יש מן חיה סגולה שמדברת..אסון פשוט..היא כל היום מוציאה ביצים מהכיס שלה ורוצה אוכל! 9. ניצחת בעניין הזה. 10. בוא לפה...הם קרציות!

את קשה

1. את ענית לעצמך ב2 2. עייני ערך 1 3. תגרמי להם לא להשתעמם! (להפנות אותך שוב ל2?) 4. אולי תדאגי לו?! אני עד היום לא מוציא אוכל מהסירים ומחכה שאמא שלי תבוא לחמם לי אוכל
5. את רק תדרדרי אותם, אני מכיר ילדים אליטות שההורים שלהם לא נותנים להם להדרדר למורדים, יש גבול. 6. וואי, גם אני לא
7. "מצוץ לי" לא נכלל בהגדרת הסנג'ור שלי 8. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אמרתי שבנות זה לא נכלל!!! יש להם את הבובות הכי דפוקות- אשכרה יש להן שיער בלונדיני ועגלה ששעה לוקח לזוז איתה, סיוט. 9. נצחת גם בכל שאר העניינים. 10. 'תרחקי 'מני

"יש להכניס נושא להודעה". הנה!

1. אלו כל החיים שלהם? לישון, לשחק, לאכול ולראות חברים? דמט...זה מזכיר את החיים שלי. 2. עד 10 בלילה! ב-8 וחצי הם אמורים להתקלח וב-9 לישון! 3. לא צריך הפניה! הם משתעממים מהר ממשחקים. 4. אני שונאת אותו! הוא כזה מעצבן! 5. אני בכלל לא רואה המורדים...אני לא נותנת להם לראות "מופע שנות ה-70"...לא שזה עוזר, אחר כך הם רואים בעיתון במילא את מיה בחזייה, אם בכלל. 6. גם אני לא...
7. ואתה עושה לו עוד דברים? 8. עד בנות! ומה פתאום? אחותי נורא יצירתית. קודם היא מפשיטה אותן, גוזרת מהן חלקים, צובעת להן את השיער ועושה להן תספורת אופנתית(קרחת לכל המעוניין). 9. אז למה לא הודית ב-1 וגרמת לי לענות לכל הסעיפים? 10. לא אוצה!

וואי, צריך לזרוק את הדנונה משמש פה.

1. הלוואי וככה היו נראים החיים שלי, לא רציתי להגיד את זה, אבל כנראה שאת במצב טוב. 2. מה משחק עד עשר בלילה מפריע?!? פאשיסטית 3. אמרת שהם עד עשר בלילה!!! סנילית 4. קחי שאטגאן ותשתמשי בו 5. אנחנו יודעים בדיוק מי מדרדר אותם, איך שלי לא רואים?! 6. אמרת שהם רשעים וזה לא נכון, לא צודק ולא יפה. 7. לא, רק מסנג'ר אותו, זה מספיק לי 8. לא קוראים לזה יצירתית, קוראים לזה הפרעה נפשית
(אני מבין ממי היא ירשה 9. להודות שנצחתי? זה כבר ידוע 10. את תעשי מה שאני אגיד לך!

אני צריכה להוריד את האיפור.

1. למה..איך נראים שלך? 2. זה פשוט מפריע! 3. איזה עשר? עד 8 וחצי...ב-10 הם ישנים! 4. מממ...לקחת מה? 5. מה אני אעשה? סגרו לנו את הספרייה ואת המכולת של מרים! 6. אוי נו די..אתה תגרום לי לבכות! 7. אבל...אבל..בן כמה הוא? 8. מה פתאום? היא ירשה את הברביות ממני, והמכשפה הרסה אותן! 9. לא אתה לא! איימ אמ דה צ'אמפיואן! 10. רק אם זה קשור בלעשות דברים לביל ו-ווד.

למעלה