Doc Engine

New member
את ענקית!!!

זה בדיוק מה שאני מרגיש!!! אחריי חרישה אינסופית שנמשכה כשבוע אני חופשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

rinani

New member
כן אני עובדת בקייטנה

במשך שלושה שבעות אני עובדת בקייטנה של המועצה... וכן אני מרגישה בדיוק כמוך איזה כייף שאין לשון!!!

THE sky angel

New member
חחחח... אתם לא רוצים לדעת כמה

ואיך אני למדתי... למדתי אצל מורה פרטית, במרכז למידה של ברנקו וויס, פתרתי את כל הספר של "טרח בזמן", חוברות עבודה שהמורה נתנה לנו, ואתמול, בדרך הלוך+חזור למדצים למדתי מסםר "אנקורי" שהיו בו בחינות... וכשהגעתי למבחן היה לי דיי קשה... מה תאמרו על זה?! בעעעעעכס העיקר שזה עבר! :)

סליחה, אני רק פתרתי את כל המיקודית!

והשלמתי את כל החומר של מפסח עד עכשיו!!!!!11 הכל באהבה שגיא

בהצלחה!!!

בהצלחה כל הי'ניקים! והאחרים שעושים את הבגרות... מורוש ורנה
שיהיה לכן מצויין! מור את תפציצי אני יודעת! ותערערי אוף איתך!

THE sky angel

New member
../images/Emo2.gif איזה חצוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה אמרת לנו לרשום מרוב שזה שיר יפה ובגלל שהשרשור כבד ולא עולה למעלה וככה אי אפשר לראות את זה... אתה אמרת לנו, תודה תודה תודה תודה!!
חוצמזה השיר יפה מדי מכדי לכרות לנו את האצבעות, ואם תחליטו שכן, לפחות אל תקחו את האגודל שלי ביד ימין (מור) ואת האצבע האמצעית שלי (מעיין) משתי הידיים (שימושי לכל הזמנים).

rinani

New member
שיר מעולה!!!

אני ישר הייתי שולחת אותכם לארוויזיון אז מה עם כמה אצבעות פחות אבל לא נורא!!! שיר יפה!!! קבלו ח"ח

hadasbaril

New member
אין סיבבה לכריתת אצבעות

הן פשוט פתחלו שרשור מורל תנועתי חדש.לדעתי צריך להוצאיא את כול המ ורל התנועיתי על דיסק וכך לסבסד תמסעות (רואים שהדס הפסיקה לחשוב..... נ.ב אני רוצה דותי ועכשיו!נריה, לטיפולך)

אני דווקא חושב שזה רעיון טוב.

אז מי מהכשרונות של הפורום ישיר וינגן? חדש!חדש!חדש!חדש!חדש!חדש!חדש!חדש!חדש!חדש! ‏‏‏‏‏‏ להקת "כחול עמוק" בביצועי מיטב השירים התנועתיים... אז מי יודע לשיר\לנגן וסתם לעמוד עם משולש?

THE sky angel

New member
ישש!! ואז אני לא יצטרך לאכול את

הציפורניים ברגליים!!! הא הא הא!! (מעייני, מוקדש לך!)

אבל זה נורא טעים...

לפחות ישארו לך כל הציפורניים לאכול באצבעות... (חוץ מהזרת כמובן!)

נ ו ם

New member
היה משעמם אבל סביר

אני לא מאמינה שיצאתי שעה לפני הזמן "המשוער" (תוספת זמן)

Darewolf

New member
היה בסדר

מזל שסוציו עשיתי ביא'. נו ניחא, רק עהעבודה בפסיכו וסיימנו.

סיימתי ללמוד!!!!!!!!

עשיתי את הבגרות באזרחות אתמול, יצאתי חצי שעה לפני הזמן (תוספת זמן) זאת הבגרות שלמדתי אליה הכי קצת, אני לא יודעת אם אפשר ללמוד פחות מזה לבגרות בלי ללמוד בכלל. אה, יש את המועד ב' באנגלית, שלזה באמת לא לומדים בכלל. אז זהו, ממש כיף לי, אני עדיין בטוחה שיש לי עוד משהו לעשות ולא מצליחה להזכר מה זה.... עוד בגרות? עוד מגן? עבודת גמר אולי?? מישהו רוצה להביא לי איזה בגרות במתנה כדי שלא יהיה לי משעמם?

פתרון

לא יודעת אם זה מעניין פה מישהו אבל בכל אופן זה קישור לפתרון שהציעו לבגרות הזאת:

למעלה