"שחור זה יפה" אחד המשפטים החזקים

בכיתה שלנו:) יש לנו חבורה של שחורים.... אני כ"כ אוהבת את הכיתה הזו!

תן לי לחשוב על זה

אבל נראה לי שבכל מקרה שי ישרשר/ימחק את השירשורים המיותרים. חוץ מזה, תאונות לפעמים קורות, אתה יודע... הנה עוד לקוח מרוצה

THE sky angel

New member
אממ יש הרבה שיודעים לנגן....

אני יודעת לכתוב שירים מצחיקים (ראו את שיר "הג'ריקן"). ולשיר..?? אממ לפעמים... :)

rinani

New member
די בסדר...

היה יחסית קל! וזהו... אין יותר שוואים נחים דגש קל או חזק וכל מה שמתלווה אליהם איזה כיף!

Darewolf

New member
ג ר ו ע

הסיכום הזה זה חלק כזה דפוק !! ואני מתחילה מ-94 כבר... ניני לפחות הגישו אותי על 92 :) שרון.

חחח.תודה...,חזרתי כרגע...

היה ממש מגניב(!),למרות כמה קטעים שהייתי מוותר עליהם... ממי שמעת את זה?...(ואני לא מכחיש...) קיבלתי המון מחמאות,וכן,דפקתי הופעה(!...) נרחייב בבוקר...לילה טוב!

fresh mishmesh

New member
גם אני קיבלתי 92 במתכונת...

רק שזה היה בשנה שעברה..... ואז 100 במגן, ו-94 בבגרות עצמה............... (מותר לי להתלהב מדי פעם
)

THE sky angel

New member
אחותך חנונית!! ומה אתה משחק אותה

אני לא מבינה?! מי עושה מבגרות אלוהים??? לא כולם כמו שאתה היית בכיתה י'!!!! ואל תעצבן אותי עם כל המתכונות ואל תעלה לי את העצבים עכשיו!!! אז מה אם יש לך מורה שאוהבת אותך אולי תספר לכולם כמה קיבלת במתכונת הקודמת!? ואני יכולתי בכיף לגשת על 80 פלוס אם לא הייתה לי מורה מטומטמת שיודעת רק לדבר בטלפון כל היום בשיעור!!!!!!! מי בא איתי למועד ב'?????

חוויות נשף!

היה ממש כיף, קודם כל, הייתה אמריקניזציה במיטבה, לא שזה הפריע לי. גם אני דפקתי הופעה, ומי שהיה זכה לראות אותי לובשת שמלה, שזה דבר שקורה פעם בשנה בערך. כמובן שהיו דברים שהייתי מורידה, אבל בסה"כ היה טוב וטוב שהיה...!

אני גאה!!!!!!! ....סתיו היה מדהים..

אני כרגע חוזרת מערב הקרנה של סרטי גמר של הי"בטניקים ותכלס אני מבינה כמה הדרך ארוכה...ושיש לי הרבה מדי לאן לשאוףףףףףף!!!! עשיתי השנה סרט גמר שאורכו 7 דקות ואפילו פחות עבדתי על זה משהו כמו 50 שעות כולל שני לילות בחדר עריכה, צילומים , בימוי ועוד...אני מבינה כמה זה קטן!!.....היום כשאני חוזרת מערב סרטי הגמר של המגמה המדהימה שלנו!!!!!!1 וואהוו איזה סרטים אחד אחד...סתיו את מוכשרת והסרט שלך מדהים והכי נוגע ללב!! ואני שואלת את עצמי אם אני אגיע לשם אי פעם??לרמה הזאת, לדקויות האלה!!?? אה סתיו מה את אומרת??????? יש סיכוי? :)אגב גם הגרעינרים המתוקים שלנו היו שם ונהנו נורא!! סתם שיתפתי אותכם בהירהורי ליבי...ותנו כבוד לסתיו שחברה כאןבפורום היא עשתה סרט גמר עצוב ויפיפה!!! עמיתי

../images/Emo168.gifעל כשרון אמיתי ../images/Emo63.gif

מירה מגן, כותבת רב המכר האיכותי "מלאכיה נרדמו כולם", תגיע הערב ב-19:40 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלות הגולשים במסגרת חודש הספר העברי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פסטיבל "התימניאדה" שיערך באילת בסוף חודש אוגוסט (28-31 לאוגוסט) מחפש לתת הזדמנות לכשרונות צעירים. רבים מכם בוודאי מחפשים הזדמנות מעין זו, ולכן- אם יש לכם את זה כדאי ללכת לאודישנים! האודישנים לפרוייקט מתקיימים ביום שלישי, 1.7.03, בבית דוהל,שכונת התקוה 76 בתל אביב , בין השעות 10:00 - 17:00. לפרטים והרשמה : אורן 'מאור הפקות' טלפון 211012 - 050. הזוכה בערב, יבצע על הבמה דואט עם זמר מוביל ובנוסף, יזכה להקליט שיר חדש ומקורי, שתפיק עבורו חברת התקליטים 'מירו את עדן הפקות'. לזוכה אף מובטחת הופעה בפסטיבל ים סוף - 'התימניאדה' בשנת 2004 . קיץ של בילויים בתפוז אנשים

שקסי

New member
אני פותחת הודעה חדשה כי ...

סלעית באה לגזור לי את האצבעות בכל מקרה... אמממ מה היה בשבוע האחרון?? שבעה על הסבא המדהים שנפטר לי... אמממ איך אני הרגשתי??? בהתחלה עד יום ראשון הייתי בבאסה עולמית... וביום ראשון עומר הגיע ואז סלעית ולקחנו את אחים הקטנים שלי ליום כייף- סרט בריכה...אוכל...שווה ביותר! ואז שי גם בא ואז הלכנו לישון בדירה שלי... והיה ממש ממש נחמד! אממ בבוקר עומר נסע אבל עשה לנו לפני זה השכמה לתפארת מדנית ישראל... ומה עוד? ואז נסענו לסבתא...וסלעית ושי גם באו ושי הלך בערך אחרי שעה ואז סלעית הייתה איתי והיא הכירה את כל המשפחה שלי והתאהבה בהם וגם הם התאהבו בה... ואז חזרנו לדירה שלי במרינה... ואז אכלנו בייגל עם גבינה....שהיה ממש טוב! אממ וישנו ואז בבוקר הלכנו לבריכה והשתזפנו קצת... ואז אכלנו והלכנו לסבתא ושם שוב אכלנו והרבה !! והיא שוב פעם הכירה את כולם!! ואז סלעית הלכה לישון... היא חשבה שזה היה רבע שעה וזה היה שעתיים ומשהו... ואז אכלנו סביח שחבר של ההורים שלי הביא והיה ממש טעים...וזהו! הגענו הביתה פעם ראשונה בשלוש ימים האלה... איך המרגש אצלי?? לקחתי קצת יותר קשה ממה שחשבתי את זה שסבא מת... אבל רוב הכאב שלי נשאר בפנים כי מתי שאני אצל סבתא אני לא יכולה להוציא את הכאב כי אני צריכה להיות חזקה כי אבא וסבתא ורינת (דודה שלי) שבורים לגמרי... טוב בה בה ביי ושיהיה לכם חיים מדהימים!! אוהבת מאוד מאוד!! עדי

בהצלחה לכל נבחני אזרחות...

למרות שאני כבר סיימתי את הבגרויות(!!!),יש כאלו שמסיימים היום את הבגרות האחרונה- אז שיהיה המון בהצלחה,תשקיעו ו"תחפרו" מכל הלב, כי זו ההזדמנות האחרונה לעשות זאת במערכת החינוך.

THE sky angel

New member
שיר הג'ריקן

החלטנו שזה שווה אצבע אחת פחות. ג'ריקן מילים: מור ומעיין לחן: אתניX "איך בסוף השבוע אני באופן קבוע, לא לבד אם אין קולה בשטח, אני פותחת את הג'ריקן, כמו כל אחד... והחיוך שלי עצוב, אני רוצה שהוא ישוב, נסע את הג'ריקן לבקר.... תמיד חשבנו שהאלוהים, אהב לראות אותנו מוזגים, אל תוך הפקק... של הג'ריקן... ג'רי, ג'רי, ג'רי, ג'רי..קן אואה אואה, אה אואה אואה.. עכשיו הוא כבר לא כאן... איך לבש פתקית של מים, ועלה לשמים מעל כולם, עם כיתוב די בנאלי, את הלב שבר לי כל הזמן... כן, כן, כל הזמן... היה כולו תוצרת חוץ, ואז שנתיים בקיבוץ, עכשיו מיוצר לו במקום אחר... תמיד חשבנו שהאלוהים, אהב לראות אותנו מוזגים, אל תוך הפקק... של הג'ריקן... ג'רי, ג'רי, ג'רי, ג'רי..קן אואה אואה, אה אואה אואה.. עכשיו הוא כבר לא כאן... וכשאמר שזה נמאס, שלחנות אפ'חד לא נכנס, ברח לו למקום אחר... תמיד חשבנו שהאלוהים, אהב לראות אותנו רק שותים, את הקוקה, קוקה, קוקה קווווולה אוווה אווה, אההה אווה אווה... עכשיו יש ג'ריקן....
" נעמ'קה, מה את אומרת על זה..?? השיר הופק ע"י מור ומעיין בהשראת השיר "ג'סיקה" של אתניX... © כל הזכויות שמורות, כמובן, למור'וש ולמעייני! ©

THE sky angel

New member
יופי מעיין טיפשונת!!

אמרתי שאני יודעת לא אמרתי שכשתבתי את השיר לבד!! :(

למעלה