adi u

New member
../images/Emo26.gifכנסו שניה...לכאן../images/Emo26.gif

קובץ "מצומצם" של להקות לא ממוסחרות.... רק תתרשמו....אם בא לכם תורידו תתרשמו גם המוזיקה שלהם..והם לא ממוסחרות

T a L L L

New member
נו באמת...

חאלאס עם זה, ניו מטאל זה לא ממוסחר, נקודה. נראלי שמיצינו את העניין, את לא אוהבת ניו מטאל וזאת זכותך. כמו שאני לא שומע את כל הלהקות מטאל האלו, בעצם אולי חלק קטן מהם. ותגידי, מטאליקה לא ממסוחרים? זה שהם מוציאים משחק מחשב על עצמם לא הופך אותם לממוסחרים?

adi u

New member
ידעתי שמשהו ישתמש בזה....

מטאליקה התקלקלה בתקופה האחרונה...מה לעשות... כשמזדקנים יש כאלה שמתחילים לחשוב רק על כסף...מטאליקה נפלו... אבל זאת להקה אחת מתוך כל מה שיש שמה...שזה כמה מאות של להקות... אתה יודע בכול סל יש תפוח שהרקיב..

adi u

New member
שכחתי להוסף משהו...

שכבר אמרתי....אבל אתה לא שמת לב כנראה... גם אני שמעתי פעם נו מטאל...עד שנפל האסימון שזה פאקינג
ממוסחר בטרוף... אולי תפתח את העינים אולי לא...אני יודעת שלפתוח את העינים זה קשה....גם לי לקח זמן... אני רק ניסיתי לעזור... תעשה מה שבא לך

Drorrrrrr

New member
אבל עדי, למה להכפיש?

תקבלי את זה שהם אוהבים נו מטאל, תקבלי את זה שהם אוהבים מוסיקה ממוסחרת. מה אכפת לך? את לא נהנית מזה- אל תשמעי את זה, הם נהנים מזה- אז למה לא?

T a L L L

New member
אני אעשה מה שבא לי...

ואין לי למה לפתוח את העיניים. אני יודע בדיוק מה זה מוזיקה ממוסחרת ואני יודע לזהות אותה, אני מעריך את זה שניסית לעזור, אבל פשוט...לא.

יש לי ת'שיר הזה...

יש
.. מהמם. אני חורשת עליו כבר 3 ימים ברצף... והיום בבוקר קראתי עליהם כתבה בראש1

ט ל i i ש

New member
אנשישיםםםםםם!!!../images/Emo24.gif

אז זהוווו אתמול הייתה המסבית סיום ....היה טוב הלך לי מצויין והיה מצחיק...בסופ אחרי השי סיום התחלתי לבכותתת כל כך הרבה הבנתי שזהו נגמר כל כך טוב לי ונעים לי שם ואני עוזבתלתיכון אחר בלי כל החברים שלי... התחבקתי עם חברה שלי במשך רבע שעה היא ניסתה להרגיע אותי ללא הצלחה..
התחבקתי אחר כך עם עוד המוון...!! ולא הפסקתי לבכות..!! אחר כךחזרתי הביתה במטרה להתארגןן למסיבה שעשו לנו..~~!!! התלבשתי חשופ בפעם הראשונה בחיים שלי..!! התגובות הייו טובות!!
רקדתי כל הערב עם איזה מישו...חיחיחיח כולם חושבים שהולך משוו בנינו ממש לא..!!!!!
חחחחחח וזהו..!

crazy4tc

New member
טלושייייייייייייית

וואי איזה כיף לךךךךךךךךךךך אצלנו סתם עושים משהו קטן בברכה מחר... אבל אנחנו גם נשארים באותו ביצפר אז זה בסדר... את לא צריכה לבכות בגלל שאתם נפרדים!!! את תמיד תוכלי לראות אותם גם אם לא תהיו באותו ביצפר!!!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo4.gif

בלאטיייייייייייי האלללללללל נראה שכולם יהנו בערב סיום! ורק אני אחרי שנתיים שהייתי עם הכיתה (המחורבנת) הזאת, מפרידים בינינו אבל אני פוחדת לא להיות עמפ חברות שיילייייי.. בקיצור אנחנו עשים מנגל במקום נידח (ליד הגולפיטק
) ולא מספיק שמתחילים את זה ב 7 (
) בערב, זה מנגל,,,, ומי שמכיר אותי יודע גם שנהייתי צמחונית, וחוץ מזה אפפעם לא סבלתי סטייקים והמבורגרים וכל הקקה הזה.. בקיצור.. לייף סאקססססססססססססססס

גל GS

New member
טלוש!!!!

מזל טוב!!!!!!!!!11 איזה כיף לך!!!!!!!!!!! תחשבי זהו סיימת יוסדי וחטיבה השלמת 3\4 משלבי הלימודים שלך
מצד שני יש לך עכשיו את הבגרויות

adi u

New member
אני מסכימה עם לאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

טלוש...אמרתי לך גם אני.... שומרים על קשר...את לא תתנתקי מהם בבום...חוץ מזה יש גם חופש עכשיו... יהיה לכם קיץ שלם עוד ביחד על בטוחה

Drorrrrrr

New member
טל, אלו שלבים בחיים

וכולנו עוברים את השלבים האלה, ועוד נעבור כרגע אין לך שום דבר לעשות, אז במקום לשבת ולחשוב על זה תעשי את הזמן של החיים שלך עם חברים שלך, וכשתגיעי לבית הספר החדש תנסי להכיר חברים חדשים...

למעלה