taltal girl

New member
אני מורידה../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

יוו, מעיין, זה השיר שאמרת שאת שומעעת!!

גל GS

New member
באמת להקה מדהימה הורדתי

את כל השירים שלהם בכלל אני שומעת אותם מאז שייצא הפסקול של דרדוויל כי הם מופעים שם בשני שירים bring me to life inmortal

adi u

New member
אוי אוי../images/Emo5.gifאוי אוי../images/Emo5.gifאוי אוי../images/Emo5.gif

זה האלה שדרור שלח לי שזה לינקין פארק כזה... *בחילה*

T a L L L

New member
להקה ענקית!

ורק בשיר הזה הם מזכירים את לינקין פארק כי יש עוד אחד ששר איתם, הסולן של 12 סטונס. אבל שאר השירים בלעדיו והם שונים. אבל בלי קשר השילוב איתו זה פשוט מעולה.

adi u

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

לא זאת לא.... כן אתם שומעים את דה קולינג...כן דה קולינג להקה טובה... אבל נראה לי שאתם הולכים לכיוון לא נכון... נו מטאל זה פיכסה
לינקין פארק זה
ופיכסה....והם נשמעים כמוהם אני מתארת לעצמי שמכאן נובע שהם גם נו מטאל משמה

ניו מטאל זה איכס???

בונאה... טוב נו... כל אחד והטעם שלו... ומה רע בלינקין פארק???

adi u

New member
לינקין פארק זה נו מטאל....דבר ראשון

זה רע
דבר שני... אין לי כח להעתיק חצי ההיסטורי שלי עם יולי לפה... התווכחתי על זה שעות..ודי נמאס לי..פשוט צאו מהלהקה הזאת... לעזאזל הם הוציא דיסק ממוסחר לגמרי... זה אותו דדיסק פלוס רימיקסים... מה יותר ממוסחר מי זה?!

T a L L L

New member
טוב...

אז מה? הם הוציאו דיסק אחד מסריח, קורה. זו להקה מעולה, וממסוחרים הם לא! די נמאס מזה, כל להקה כזאת שמגיעה לקהל ששומע אם טי וי אומרים שהם ממוסחרים, זה אידיוטי. אבל, זה עניין של טעם, וזהו.

כל להקה ממוסחרת!!!

די כבר עם זה שלינקין פארק ממוסחרים!!! כל להקה ממוסחרת במידה מסוימת! וכן, גם דה קולינג ממוסחרים!!! לינקין פארק להקה מעולה! את כנראה לא אוהבת אותם וזאת זכותך. אותו דבר עם ניו מטאל - לא לטעמך? אפחד לא הכריח אותך לשמוע...

Drorrrrrr

New member
לינקין פארק ניהיו חרא

לינקין פארק בהתחלה היו מדהימים: Crawling, Papercut, In the end ועכשיו הם פשוט נהיו חרא...

adi u

New member
או קיי....זהו עצבנת אותי...../images/Emo123.gif

ניו מטאל זה ז'אנר ממוסחר באופן בלתי יאמן...זה הפאק בו... במקור זה עיוות של מטאל..לקחו את זה אוסיפו מנה נדיבה ביותר של מסחור...דחפו טיפה בחלק מהם מוטיבים של ראפ... יצרו ניו מטאל... שזה שילוב שנועד למשוך אנשיםן..מסחור... |דגש|ודה קולינג לא ממוסחרים...הם עושים רוק
זה שמשהו מופיע באמ טי וי לא למסחר אותו..זה טיפה שונה...הקטע הוא בנו מטאל מסחרו את המוזיקה עצמה... מי שמע על להקות רוק כבד שמוציאות רימיקסים
...לפחות לא בשנה וחצי אחרי שיוצאים השירים המקוריים... |דגש|כן אני הייתי פעם שומעת ניו מטאל מודה..עד שהתעוררתי... אני מאמינה שיום אחד גם אתם תתעוררו... מקווה לפחות

T a L L L

New member
כמה שטויות! ../images/Emo46.gif

קודם כל, ההגדרה של ניו מטאל - רוק אלטרנטיבי יותר כבד, שיכול לכלול גם אלמנטים של היפ הופ, פאנק, אלקטרוני וכו'. ניו מטאל יכול להיות גם ללא אחד מהאלמנטים האלו. עכשיו מה הקטע של המסחור?! אז לינקין פארק הוציאו דיסק רמיקסים מסריח, אז מה?! המוזיקה שלהם נקלטה בכל מיני קהלים ובגלל זה אומרים שהם ממוסחרים וזה חתיכת בולשיט. להקות הניו מטאל עושים את המוזיקה שלהם בעצמם וכותבים את המילים בעצמם. עוד משהו, כל להקה, גם להקת רוק היא ממוסחרת במידה מסוימת. אם דה קולינג לא היו קצת ממוסחרים נראה לך שהיית שומעת עליהם? לא.

adi u

New member
תתפוצצו ותחשבו מה שבא לכם...../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif

התעצבנתי מספיק תודה.... טוב הגדרה מדיוקית אני לא יודעת... אבל הם...... בעעעעעעע... למה אני טורחת... כשתגדל תבין
טוב

למעלה