vogue15

New member
אממממ

well i'm... i'm mister lonely... i'm mister caught up.. in between... well u.. my only sunshine... my good and bad times.. it isnt fare... סתם היה בא לי להוציא את רגשותיי :) מחר בגרות.. מותר לי להתחרפן..

vogue15

New member
שיתוף IסרטI

היום (סוף סוף) ראיתי שיקאגו! סרט מ-א-מ-ם!
אגב.. מישהו יכול להסביר לי מה בוקס בסימן (המי-כוער) הזה
?

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gif

Yeah, I'm in love And I'm at war Inside my head I'm Just not quite sure I'm not quite sure yet

that girl

New member
גם למי שאין בגרות מותר להשתגע?

is this be the one, that i've been waiting for, all my life, could this be the one? that i've been waiting for, all my life, could this be the one?

אוךךך...! ערב שורשים מפגר!

עוד רבע שעה אני הולכת לחזרות לטקס הזה... ועוד שעה הסיוט מתחיל : הטקס עצמו! אחזור ואספר.. אוהבת -

היה יותר טוב ממה שדמיינתי..

יו.. איזה חזירים ההורים האלו!! טוחנים וטוחנים! ולא ידעתי שאוכלים מופלאטה בידיים, ואני שעה מנסה לאכול את זה במזלג! (אמרו לי שאני אשכנזית! ואני לא!!! אפילו לא קרובה!).. אוייש איך התרגשתי בטקס הענק, עם ראש המועצה וזה.. (70 שנה ליישוב! מזל טוב!) אבל לא עשיתי פשלות! וגם לא בטקס הכיתתי! (בטקס הגדול הייתי גם צריכה לתת פרחים ותעודה!)... בטקס הכיתי, היה ממש נחמד, ההורים עשו לנו הצגות מצחיקות וזה.. נחמד מאוד! :))) אוהבת -

crazy4tc

New member
וואי מה שעבר עליי היום...

היום היינו אמורים לנקות את הכיתה שלנו... מה שאומר שמנקים שולחנות... למי שלא יודע- אני וחברה שלי עבדנו שנה שלמה על ציורים בשולחן הזה... היה כתוב שם the calling rock, alex,aaron,dino
וממש ממש בגדול היה כתוב !!!this table is faking crazy
וזה היה כזה יפההההההההההההה
ו... ו... ו... הכל נמחק!!!!!!!!!!!
זה היה כל כך עצוב
אחר כך שפכתי מים וסבון על מי שניקה אותו
יותר מאוחר השפריצו עלינו עם צינור כיבוי אש
מה לעשות שאני לוהטת (!!not)
אז החלטנו שאם כבר אז כבר, ועשינו טיול דרך הממטרות...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כזה כיף!!!!!
רק מה-נשארנו אחר כך שלוש שעות עם בגדים רטובים...
ג'ינס רטוב זה לא כיף!!!
חחחחחחחחחחח הלכנו וחיבקנו אנשים בדרך!!! ובסוף החלטתי לשכב על הדשא לייבש את עצמי... מכת שמש זה לא כיף...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור היה לי היום יום רטוב ביותר...

חחח../images/Emo6.gif

מחר אנחנו מנקים את השולחנות.. אני ציירתי הרבה ציורים על שולחנות! והרבה שולחנות עברו בדרכי! תמיד החליפו לי שולחן..
איזה כיף לך! היה לך יום טוב! לא היה יום גרוע!! רבתי עם חברתי הטובה.. אל תנסו את זה אפילו! סיוט!! הרבה הרבה צעקות! מה אתם רוצים! היא ירדה על החלומות שלי!! אוהבת-

crazy4tc

New member
לריב עם חברות זה גם לא כיף :(

עצה: תשלימי איתה כמה שיותר מהר!!! לי לא הצליחו להחליף שולחן!!! אנחנו פשוט הקמנו את מי שישב בשולחן שלנו ולקחנו לו את השולחן :)

Drorrrrrr

New member
האאא ככה עשיתי לכסא שלי

כי על הכיסא שלי היה כתוב בטיפקס TC UNSTOPPABLE וכל מיני כאלה

vogue15

New member
חחחחחחחחחחחחח

א- אני מקווה שלא לבשת לבן... ב- זה נשמע ממש ממש כיףףףףףףףףףףףףף!

crazy4tc

New member
...

לא לבשתי לבן (מזל) וגם הספקנו לצלם את השולחן... (חחחחח יש לי אובססיה לשולחן הזה) וכן זה היה ממש כיף!! מומלץ!!!!

שלללללללום!!!

אנשים סוף סוף יש לי איידיאסאל!! עכשיו אני אוכל להיות פה הרבה זמן ולדבר איתכם! אההה ובקשר לילדה הזאת שיש לה את המפרט של אלכס? היא בחו"ל עכשיו
אווווווווווף

T a L L L

New member
אחלה חתימה! ../images/Emo9.gif

שיר ענק... ועל איזה מפרט מדובר????

על המפרט של אלכס!!!

לא ראית שכתבתי את זה? אין לי מושג מתי היא חוזרת... אני ישאל את אחותה.. והשיר? מדהים!!! אני חולה על הלהקה הזאת וכנראה יתנו לי לפתוח עליה פורום אאאאאאאאאממממממממממן!!!

T a L L L

New member
אני די חדש-ישן..

אז כנראה שלא הייתי שדיברו על המפרט של אלכס...אבל מגניבבב! ואוונסנס, אין, להקה סוף הדרך....הדיסק שלהם מדהים שלא נדבר על הקול של הסולנית...נראלי קוראים לנ אמי לי או משהו כזה...ובהצלחה עם הפורום!

למעלה