Anwanis

New member
בא לי להתחיל שרשור חדש - הכי סקסי?

אחרי שתרמתי את חלקי נאמנה לשרשור על כוסוני העולם (שתי תמונות לגולס... ממש ממש לקראת סוף השרשור... יאמי) מתחשק לי נורא להתחיל שרשור משלי אז... מה לדעתכם הדבר הכי מדליק? בעיניי - הומואים. ואל תדאגו! התמונה מפוברקת!

crazy4tc

New member
רק רציתי להזכיר

לא לשכוח להצביע לדה קולינג בראש 1!!! הם זקוקים לקולות שלנו אז תעשו מאמץ בבקשה!!!!!

taltal girl

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo25.gif

צליל צריכה שם לגיטרה שלה
אתם עוזרים לתת שם לגיטרה של צליל.

aYaLoLy

New member
אוליביההה../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif../images/Emo151.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif

חיחי אבל ני חושבת: ביצ'ה
, בז'יז'ינה
, קלרה
, יויו
, טופי|טופי|,

crazy4tc

New member
שאלה

כל אחד יכול להצטרף לסטריט טיים נכון????? למשל אם אני באופן "היפוטתי" הולכת ומפרסמת את העצומה בהייד פארק אז יהיה יותר נחמד מצידי אם אני אגיד להם שהם גם יכולים להצטרף נכון????

Drorrrrrr

New member
הסטריט טים היא קבוצה מצומצמת

שעובדת בשיתוף עם המעריצים להגיד שהם יהיו חלק מהסטריט-טים מצד אחד זה טעות ומצד שני זה אמת....

crazy4tc

New member
לא אמרתי ככה שזה לא משנה

פשוט חשבתי שזה יועיל לחתימות... אבל בינתיים אף אחד לא ראה את ההודעה שלי בכלל :(

crazy4tc

New member
אמממ...

לפי דעתי התמונה הזאת... קצת... אמממ... דוחה!!!
סורי אבל ממש לא אהבתי...
ואממ... עוד משהו... את חדשה בפורום??
אני פשוט לא זוכרת אותך... אני לא יודעת למה אבל אני פשוט שוכחת הכל היום אז אל תקחי את זה אישית...
אז תוכלי להזכיר לי את השם שלך????

aYaLoLy

New member
יאפ הא חדשה../images/Emo105.gif../images/Emo151.gif../images/Emo173.gif../images/Emo171.gif

איי ט'ינק.... וואט דו איי האב ווית' דה אינגליש... איי דונט נוו..... באט שיין ווסט איז סקסיייי

aYaLoLy

New member
helloP עדי../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo173.gif../images/Emo151.gif../images/Emo171.gif

למעלה