kedeman

New member
אתה יודע מה

כן יש לך משהו חולני!!!! אני כבר זכיתי למצוות בגיל 13 יומטוב

נ ו ם

New member
אלעד

שמתי לב שאתה אף פעם לא מגיב לשרשורים שאחרים פותחים, רק פותח הודעות חדשות בהן אתה מודיע על הימצאותך בפורום ומגיב לאנשים שמגיבים להודעות האלה. מה נראה לך?

Princess 1

New member
יו

אתה עושה המון רעש בשביל מישהו בגודל שלך :) יש לי מחר בגרות בביולוגיה Ahe ahe ahe :(

באמת- מזה מישהו בגודל שלו?

אלעד לא כזה קטן... או שרק מהמימדים שלי הוא נראה גדול? מה שלא נראה לי....

נ ו ם

New member
לא קרה לי

אולי כי אני לא לומדת פיזיקה. אולי תפסיק לפתוח הודעות ראשיות חסרות תכלית?

Princess 1

New member
אהה ושי

אני הורגת אותך ביום שישי אתה רשע מרושע מירשוע!!! אני כלכך הולכת להרוג אותך
ועוד משהו יש לשי ביום שישי - שבת בית לבד והוא עושה מסיבה ענקית

זורקה

New member
החלטתי להיות נועזת ולפתוח שרשור חדש

חחחחחחחח.... דבר ראשון- המתכונת בהסטוריה, סליחה- המתכונת בידע עם מאחורי!! היפ היפ היפ הוריי! אחרי שכמעט יריתי בעצמי בשלושה ימים האחרונים (אני לא צוחקת...) זה עבר! ואפילו הלך לי ממש טוב! וגם כל השבוע לא למדתי חוץ מראשון שני, וזהו עכשיו זה נגמר חוץ מבטח יהיו לנו שעות מרוכזות בספרות. ובאסה לא יכולתי להיות אתמול בצעדת ירושלים, נורא רציתי! דבר אחרון- אם אתם מתכוונים לעשות מפגש פורום ב-9.6 לא תראו אותי שם. חבל כי אני דווקא רוצה לבוא אבל אני לא יכולה כי- א. זה קרוב מידי למתכונת בספרות. ב. זה במעלות ואני לא חושבת על שום דרך אפשרית להגיע למעלות מבחינת תחבורה! עדי קיבלתי את הד"ש שלך מאלעד :) קבלי חזרה

זורקה

New member
חחחחחחח

האמת שתיארתי לעצמי שיהפכו אותי לאוף... אבל נוור מיינד :)))

hadasbaril

New member
ביקרתי בגיהנון

טוב כמעט גהינום, רכזת האזור הבריזה ממנו (שי,מספיק אלגנטי?) לא היה לי מסך כמעט שבוע ככה שאולצתי להיגמל בכפייה המפורם,מהלינקיה, מקריאת הארץ על הבוקר(עכשיו כולכם מדביקים עלי סטיגמה...), אי סי קיו, יאהו, גרפילד אבל-המסך חזר ואני רגועה יותר כי מחר רמתון הארת ארוך ארוך ואז ללמוד לבגרות. נ.ב שכולם ידעו שינו תמיקוד של ספרות הרחבה!!!!!!!!!שבוע לפני המתכונת

kedeman

New member
אבל...

אין לי בית לבד ביום שישי!!! אלא אם יש לך משהו לספר לי!!! (זאת רק סלעית רוצה להסית את כולכם נגדי אבל זה לא נכון!! אל תאמינו לה היא רעה!)

Princess 1

New member
אני לא רעה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

למעלה